Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 171
  • 6 115
  •   1
Отговори
# 3 720
  • Пловдив
Нещо, което може да внесе яснота има ли проблем или не.  Laughing Защото по принцип по време на бременност левкоцитите са завишени. Но CRP и СУЕ се пускат ако имаш оплаквания. При така описаната перфектна ситуация с майка и бебе, едва ли са го пускали.

Много, ама много ми е противоречив целия случай. Важното е, че всичко е наред.

# 3 721
Това CRP в кръвта ли се гледа или в урината? Простете моето невежество  Embarassed

# 3 722
В кръвта мисля

# 3 723
И Ц-реактивния протеин, и СУЕ съм пускала (моя близка ми прави изследванията) - нищо!  Tired
Но важното е, че нещата така се развиха, че крайният резултат е жив и здрав и радва мама, тати и бати!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 3 724
Момичета какво мислите за раждане при др Борис Стоилов?Бях при него на БХС и тъй като за сега мисля да раждам в хирургиите а от там знам само него да питам има ли някои раждал при него и с какви впечатления сте?

# 3 725
  • Пловдив
  Аз лично много се притеснявам от раждане в частна болница заради това, че гледат винаги да минат към секцио.  Не са измислици, имам приятелка акушерка от Селена, която ми го е споделяла. Не искам да ми режат корема за свое финансово и времево удобство. Който няма проблем с това-ок.
  Минуса на държавните за мен е това,че ако е спешно секцио е с пълна упойка, ако е планово има кой да сложи спинална, но политиката с виждане на бебето преди да си способна да се грижиш за него не е ок,защото не го носят-нямали необходимото количество персонал. Та за мен няма конкретен избор, а според ситуацията до колкото тя е предвидима- ако искам нормално раждане отивам в държавна, ако съм за планово секцио ще отида в частна.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 01:34 от aH~

# 3 726
Това за секциото не е вярно,поне моя доктор до последно държи за нормално раждане,дори обеждава пациентки,които ги е страх и искат секцио прави вс възможно да ги разобеди,естествено ако всичко е наред.Така че според мен си зависе от доктора.Говоря пак за Селена,Др Карагьозов  Hug

# 3 727
Здравейте,търся си АГ в Пловдив за лечение на Е.коли (моля,такива който се лекували нещо подобно),защото искам да започна опити за бебе,а с тези гадини вече двама доктори ги лекуват и след 2 месеца пак ги има. Постоянно ме сърби и вече не издържам.Пия антибиотици и нищо не се променя,а месеците минават и нищо Cry

# 3 728
Аз бих потърсила д-р Минев в Селена.

# 3 729
Изобщо не е вярно това , че в Селена те карат да раждаш секцио. Напротив, мога да кажа, че дори насърчават нормалното раждане. Не знам как е в други частни болници, но аз раждах в Селена, нормално, и никой не ми спомена за секцио. Разбира се, както по-горе са казали, доктора също е от значение. Не може да искаш да раждаш при Даскалов например и после да кажеш еми те там само секцио израждат за пари.

# 3 730
Моля за мнение относто следните доктори - Георги Амалиев, Васил Велевски и Мария Николова. Става въпрос за раждане на бебе. Благодаря предварително.

# 3 731
  • Пловдив
Аз раждах при Велевски,когато работеше още в Торакс. Към мен се  отнасяше много добре през цялата ми бременност,раждане и дните след това. Мои приятелки,които са ходили при него не бяха очаровани от отношението. Противоречиви са мненията,но си е специалист и когато и да му звъннеш в денонощието си вдига телефона.

# 3 732
  • Пловдив
   Това, което написах е на базата на доста наблюдения на жени от моят кръг раждали там и мнение на човек от кухнята. Не обичам да си правя вятър на устата. Търсят и най-малката причина за да направят секцио, доктора е от значение, но са малко тези доктори там . Ако има статистика за  вида на ражданията можем да сравним с другите болници .

# 3 733
  • Пловдив
Отиваш без уговорки, попадаш на дежурния лекар и си раждаш нормално както е във всяка друга болница. Освен ако нещо в хода на раждането не наложи секцио по спешност. Но ако се наложи и в държавна болница ще те резнат. Кухнята я зарежи. Много ми е драго акушерки да се правят на по-експерти от лекарите.

# 3 734
80% от ражданията секцио в Селена са по желание на родилката. Никой няма да те "реже" ако наистина не се налага. Това са лични наблюдения, като техен пациент. И отношение съм видяла и професионализъм. И това, че си в държавна болница пак не е гаранция, че няма да родиш секцио. Но все пак всеки сам си решава къде да ражда, никой не те кара насила да идеш там.

Общи условия

Активация на акаунт