Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 164
  • 6 115
  •   2
Отговори
# 3 735
  • Тра-ла-ла
Здравейте, да питам и тук
Имате ли някакви координати на д-р Крумов гинеколог от Пловдив, оперира в Медлайн?! Звъня на 0888351435, но е винаги изключен. От Медлайн ми казаха, че това е номер само за записване  Crazy И единственият ми шанс да се свържа с  доктора е сутринта към 7.15 да звъня в клиниката  Crazy Няма ли друг начин да се контактува с д-р Крумов?! Все през стационарния тел. на Медлайн ли трябва да е?! То много сложно, а недай си боже и да ти трябва нещо спешно

# 3 736
Джулия, аз преди се записвах на същия номер, но не помня сутрин или следобед звънях. Вдига жена и запосва часове за кабинета до Гранда (в сградата където е Писанец). В краен случай отиди пред кабинета да го потърсиш.

# 3 737
Този доктор , не е  ли вече възрастен?

# 3 738
  • Тра-ла-ла
Този номер на мед.център в Гранда ли е или просто някаква жена записва часове?! Звъняла съм по обяд и следобяд - изключен телефон.
Този доктор , не е  ли вече възрастен?
59ти набор е.

# 3 739
Този номер според мен е просто гсм, даден на въпросната жена, за да записва часове. В кабинета е само той, няма акушерка и знам, че пада голямо чакане. По едно време му записваха часове и в Ню Лайф, но нз дали още преглежда там. Ако искаш ги питай на регистратура за инфо.

# 3 740
  • Тра-ла-ла
От Медлайн ми казаха, че д-р Крумов е в чужбина и да звънна пак чак на 30 март. А изненадващо получих смс, че номерът за записване вече е достъпен и после ще звънна  Crazy

Нямам против да чакам пред кабинета стига да ми обърне необходимото внимание. Че напоследък всички посещения при гинеколози са все едно съм се метнала в движение на експресен влак. Tired

# 3 741
Джулая, аз си бях записала ден за хистероскопия без преглед. Имах направление от моята АГ.
Телефона го намерих от сайта на Медлайн, не помня даже дали е бил този.
Визитката той ми я даде след хистероскопията.
Така че, звъни на Медлайн и искай да те запишат.
Той задължително ще те прегледа сутринта преди хистерото.

# 3 742
  • Тра-ла-ла
Джулая, аз си бях записала ден за хистероскопия без преглед. Имах направление от моята АГ.
Телефона го намерих от сайта на Медлайн, не помня даже дали е бил този.
Визитката той ми я даде след хистероскопията.
Така че, звъни на Медлайн и искай да те запишат.
Той задължително ще те прегледа сутринта преди хистерото.
Преди хистероскопията искам да се видим с него. Лекувам инфекции и възпаления, заради които не мога да бъда оперирана на момента и нещо не успявам да излекувам с антибиотици. Искам гинеколог, който да ме поеме, излекува и оперира. И да каже какво да се прави - директно ли да лягам под упойка за хистероскопия или ще иска първо да огледа и после да решава. Аз със сигурност имам полип.

Диагностичната хистероскопия трябва ли да се прави на определени дни след МЦ?!

# 3 743
Щом номера е достъпен, се обади. Жената, която вдига едва ли е в чужбина, просто вероятно записва часове преди обяд. Хистероскопия се прави при чиста МБ в първите чисти дни след цикъл, когато лигавицата е тънка. Винаги се започва с диагностична, без упойка и ако има нужда да премине в оперативна се слага упойката. Доста лека и щадяща процедура е.

# 3 744
Щом номера е достъпен, се обади. Жената, която вдига едва ли е в чужбина, просто вероятно записва часове преди обяд. Хистероскопия се прави при чиста МБ в първите чисти дни след цикъл, когато лигавицата е тънка. Винаги се започва с диагностична, без упойка и ако има нужда да премине в оперативна се слага упойката. Доста лека и щадяща процедура е.

Един човек да потвърди, че е така. Peace
Всички спорят с мен, че не можело без упойка.

Не са ми искали МБ на мен, но не съм имала проблеми.
Другите изследвания ги правят при тях, сутринта.

# 3 745
  • Пловдив
Честно изобщо не знам каква е идеята на т.нар. диагностична хистеродкопия. Да огледат? Че то това се вижда и с ехограф. Ако не можеш да го видиш с ехограф изобщо няма да позволя да бърникаш и да режеш.....очевидно нито знаеш какво търсиш, нито къде да го търсиш. Но пък ще си приберат парите за пътеката.

# 3 746
Deva, в Медлайн практикуват както с теб казваме, дори Крумов ми е правил и ЦС без упойка, но в Селена за всичко слагат упойка. Зависи от клиниката и вижданията на лекаря. А за МБ по-скоро аз си я пусках за мое успокоение, според мен е важно.

# 3 747
Съгласна съм, че е важна МБ.
И е добре, че ти си пуснала.
Дазел, то ако се виждаше всичко на ехограф, няма смисъл от други методи.

# 3 748
  • Пловдив
Другите методи са оперативни. Не е ясно защо ги ползват като диагностични. Всъщност на мен ми е ясно. С хистероскопия се коригира субсептум на кухината на матката, полип в кухината, малки миомни възли, полип на цервикалния канал, макар че там абразиото е за предпочитане. Ако това не може да го види на ехограф, не благодаря за подобен "специалист".

# 3 749
За мен хистероскопията е в пъти по-прецизен метод за диагностика.
Плюс, че ако се наложи, може да се отстрани или коригира каквото трябва.

Общи условия

Активация на акаунт