Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 320 907
  • 6 082
  •   2
Отговори
# 3 795
Момичета, моля ви препоръчайте ми лекар -лекувам бактерии в цервикалния канал от повече от половин година. До тук няма резултат. Всички антибиотици, които са ми предписвани са по антибиограма. Всеки път се изолира различна бактерия. Пускам изследвания паралелно в поне две лаборатории. Не знам как да се справя с проблема.

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 06:48 от Keara

# 3 796
  • Пловдив

[/quote]

Благодаря ти, Цвети. Ще чакам да споделиш. Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам!
[/quote]

Непременно ще споделя. Благодаря!  Hug

# 3 797
Момичета, моля ви препоръчайте ми компетентен лекар. Лекувам бактерии в цервикалния канал от повече от половин година. До тук няма резултат. Всички антибиотици, които са ми предписвани са по антибиограма. Всеки път се изолира различна бактерия. Пускам изследвания паралелно в поне две лаборатории. Не знам как да се справя с проблема.

Какви са бактериите?
Там обичайно са стрептококи.
Освен лечението, после трябва и лактобацили.

# 3 798
Първоначално беше клебсиела, след това протеус, е.коли. Последно ентерококи, които след проведен курс на лечение по антибиограма максимална доза не са се повлияли.

# 3 799
Намери си хубави лактобацили,пробиотици и ще се оправят.През уста,а  локално лактажин.
 Клебсиелата я излекувахте, нали?

# 3 800
  • Тра-ла-ла
Първоначално беше клебсиела, след това протеус, е.коли. Последно ентерококи, които след проведен курс на лечение по антибиограма максимална доза не са се повлияли.
Да не би от някъде да се заразяваш постоянно?! Например, ако киснеш по СПАта?!

# 3 801
Нямам идея от къде мога да се заразявам. Съпругът ми има същите бактерии, без да имаме сексуални контакти откакто се лекуваме. На СПА, басейн, козметик, хотели не ходим. Спазваме изрядна хигиена. Пробиотици приемаме, последно ползвах и Лактобор интим гел локално. И въпреки всичко това ... Не знам какво да предприемем. Клебсиела, протеус и е.коли излекувахме, но ентерокока въпреки 14 дневен курс на антибиотик по антибиограма си стои. До тук съм изпила много антибиотици и се притеснявам от прием на нов.

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 19:30 от Keara

# 3 802
Клеопатра, д-р Минчев има ли кабинет? Т.е. как може да се свърже човек с него?

Докато на друга позната на Пещерско й изтърваха бебчето, защото май не се беше уговорила на кой коко.
  Боже мили!!!!  Praynig
Писах ви на л.с.

А за Д-р Радински също  искам да се изкажа. Много е ведър и усмихнат наистина. Само веднъж съм го "хващала" кисел и пак не може да се скара даже. 😂 готин е.. ама не ме е лекувал и нямам впечатления за работата му толкова.

# 3 803
  • в сбъднатите мечти
Моля, препоръчайте ми добър акушер-гинеколог, който работи със здравната каса, за проследяване на бременност.

# 3 804
Търся специалист в Пловдив относно ендометриоза. Досега събирах мнения за д-р Пелев, д-р Крумов и д-р Велевски. Имам и Хашимото. Тотев ?
Няма значение с каса или без, аз имам направление, но вероятно ще отида поне на две мнения.
Благодаря!

# 3 805
Щастливо мамче, Аг по каса д-р Станева препоръчвам,при нея се следих по каса,даже нямаше нужда от частен лекар,много отзивчива,всеки път гледа на ехограф без да взима пари за това,по спешност ме е приемала когато веднъж бебето не се движеше 2 дни и тя на секундата ме извика.Много съм доволна.

# 3 806
*vera аз посещавам Тотев. Той ми откри ерозио и ектропион на шийката на матката или т. нар. раничка на шийката на матката, която беше възпалена. Постави ми добро лечение и съм доволна от него. Каза ми, че за момента няма нужда от обгаряне или премахване. Предполагам, че ще ти обърне необходимото внимание и ще ти обяснява всичко. За другите лекари, които си посочила не мога да коментирам нищо. Аз в момента си търся друг гинеколог. Не че не съм доволна от Тотев, но просто искам да чуя друго мнение относно „раничката”.

# 3 807
  • Пловдив
Вми има добри Аг,не вярвам да са изтървали бебе заради неуговорка.Два пъти съм раждала при Амалиев,но гледах и другите как полагат усилия.
Амалиеви (баща и син) вече не работят в АГ-то на Пещерско.

Козирогче, а къде израждат Амалиеви?!

# 3 808

Козирогче, а къде израждат Амалиеви?!

Не сам Козирогче, но до колкото знам и те са вече в Селена.

# 3 809
  • Пловдив
Благодаря ти!

Извинявам се, за обръщението, объркала съм профила  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт