Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 320 521
  • 6 082
  •   2
Отговори
# 3 810
  • Пловдив
И те ли там...? Rolling Eyes
Видях нова табела на кабинета им,явно ще се местят.Намира се в новата сграда с/у центр.гробища,където направиха бензиностанция.

# 3 811
  • Пловдив
А д-р Тотев изражда ли? Ако да, къде?!

# 3 812
Друго мнение за раничка при Христамян.

# 3 813
Да, Амалиеви са вече на кръстовището на Мария Луиза с Източен. Ама и те ли с Селена, че то остана ли някой да не е отишъл там  Crazy Crazy

# 3 814
Селена има хуббава, база и им я предоставя.

# 3 815
Селена има хуббава, база и им я предоставя.
Oсновното, с което Селената привлича специалистите, е заплащането. После остава базата и прочие неща...

# 3 816
Да, Амалиеви са вече на кръстовището на Мария Луиза с Източен. Ама и те ли с Селена, че то остана ли някой да не е отишъл там  Crazy Crazy

beauty, ти ходила ли си в този нов кабинет? аз последно преди месец бях в стария и нищо не каза, че ще се местят. А моя мъж каза, че тази табела била отдавна там на Мария Луиза.

# 3 817
Есенция, да, много! Изключителен специалист и човек. Скоро ми предстои раждане при него, така че ще мога да споделя. Иначе не знам за други, раждали при него.

Четох много хубави мнения за д-р Мария Василева, която работи в Хирургиите. Има доста доволни жени, които са раждали при нея.

Благодаря ти, Цвети. Ще чакам да споделиш. Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам!

Мен тази докторка ме ши след раждането, супер ми се стори! Василева имам предвид.

# 3 818
  • Пловдив
Имате ли представа, Котева далинсе е върнала на работа?

# 3 819
Деси, не съм. Но понеже съм в този район и затова знам, че им е тук кабинета вече. Но гледам, че свети  newsm78

# 3 820
Деси, не съм. Но понеже съм в този район и затова знам, че им е тук кабинета вече. Но гледам, че свети  newsm78

Ясно, благодаря! Аз вероятно ще се срещам с него скоро и ще разберем  Simple Smile

# 3 821
Здравейте!Бременна съм в 8 месвц и ми откриха е.коли във влагалищем секрет,първият път беше в 6 месец и се лекувах с антибиотик аугументин и влагалищни овули гинексид и след това пробата беше отеицателна и днес пак изненада...Бих искала да попитам някоя от вас имала ли е такъв проблем и гинеколог който и е помогнал.Аз ходя при Георги Амалиев

# 3 822
Здравейте!Бременна съм в 8 месвц и ми откриха е.коли във влагалищем секрет,първият път беше в 6 месец и се лекувах с антибиотик аугументин и влагалищни овули гинексид и след това пробата беше отеицателна и днес пак изненада...Бих искала да попитам някоя от вас имала ли е такъв проблем и гинеколог който и е помогнал.Аз ходя при Георги Амалиев

Ходиш при много добър лекар, спазвай стриктно препоръките и лечението, което ти изписва. Проблемът е сериозен.

# 3 823
Аз ходя при тях от декември.Всичко спазвам каквото ми кажат ,но явно са доста упорити е.коли дано се оправи всичко до раждането.

# 3 824
Е.коли са най-често от фекално замърсяване. Без седящи бани и т.н. Миене задължително след тоалетна, памучно бельо и ако наистина са изолирани - лечение. Имат характера да се завръщат.

Общи условия

Активация на акаунт