Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 776
  • 6 114
  •   2
Отговори
# 4 560
  • Близко съм
Защото тя точно това ми каза във всяка поликлиника, но специално за яйчници за първи път чувам и исках мнение някои , ако е ходил при кого как протича самата процедура?

# 4 561
  • Пловдив
Защото тя точно това ми каза във всяка поликлиника, но специално за яйчници за първи път чувам и исках мнение някои , ако е ходил при кого как протича самата процедура?

За синусите на детето - лежеше на една кушетка и над челото му имаше поставена лампа за определено време, което засичаха с таймер със звънец. Та предполагам ще е нещо подобно, но вместо на челото, лампата ще ти е на корема. Ще си четеш на телефона, докато те нагряват, за да не ти е скучно. 
Едно време имахме нагревки в училище с едни големи лампи. Даваха ни очила, събличаха ни по гащички и се движехме в кръг около лампата. Нищо не се усещаше.

# 4 562
  • Близко съм
Дали ще у на корема или на голо ниско долу?

# 4 563
Здравейте!
Моля за информация за АГ ,който да ми следи бременността по здравна каса и да издава болнични без проблем, или да ме изпраща на комисия за болнични.Казаха ми за доктор Котева от Второ ДКЦ.

Благодаря предварително

Доктор Тотев в Хипоталамус. Следи по жк и няма проблем с болничните от когато пожелаеш.

# 4 564
  • Пловдив
Дали ще у на корема или на голо ниско долу?

И какво значение има? Лампата не хапе, не щипе, не боли.

# 4 565
  • Близко съм
Да, но просто се притеснявам, доста здравословни проблеми ми се струпаха и съм сама в борбата си, не се да се оплаквам, но понякога се отнасям към негативизма. А се стремя да не е така. Дойде ми и друго на ум,че имам и ел.възглавничка дали ще свърши работа?
Благодаря ви,че се отзовахте

# 4 566
Нагревките се правят с инфрачервена светлина, възглавничката няма да свърши същата работа.
Ето прочетете повече информация:
 https://www.puls.bg/aktualno-c-6/fizioterapiia-pri-vzpalitelni-z … te-organi-n-27474

Мисля че в ДКЦ-то на Пълмед също правят нагревки на яйчници.

# 4 567
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за информация за АГ ,който да ми следи бременността по здравна каса и да издава болнични без проблем, или да ме изпраща на комисия за болнични.Казаха ми за доктор Котева от Второ ДКЦ.

Благодаря предварително

Доктор Тотев в Хипоталамус. Следи по жк и няма проблем с болничните от когато пожелаеш.

Здравейте и благодаря за информацията.
Работят ли със здравната каса и колко струват болничните при тях?

# 4 568
  • до едно тепе
Какво ще включва физиотерапията зависи от терапевта. На яйчници не са ми правили, но на кръста да. Физиотерапевта определя процедурите според оплакванията. Тази, в която аз ходех са я затворили, но мъжа ми ходи в една друга преди Коледа. Намира се на кръстовището на ВСИ. В блока срещу Макдоналдс. Отстани на аптеката и гледа точно към Макдоналдс. Има координатите на доктора в Супердок. Димитров мисля се казваше. Без разговор с него няма как да знаете какво ще ви помогне. Мъжа ми беше на физио за коляното. След 2 месеца мазане с какво ли не това го оправи.

# 4 569
Аз съм ходила на нагревки на яйчниците преди години. Ходих в 4-то ДКЦ. Беше преди доста години.

# 4 570
  • Близко съм
Pospalancho, нищо не е писала, само на листчето пише че ме изпраща доктор Паскалева и се е подписала.

# 4 571
Здравейте!

Благодаря предварително

Аз си следих втората бременност при д-р Котева. Не съм имала сериозни проблеми и не ми се е налагало да ползвам болнични. Правя сравнение с първата и мога да кажа, че всичко беше както трябва. Тя откри проблемите ми с високото кръвно и взе адекватни мерки. Добра е.

# 4 572
  • до едно тепе
Pospalancho, нищо не е писала, само на листчето пише че ме изпраща доктор Паскалева и се е подписала.
Не даде ли направление. По принцип с направление може да се ходи на физиотерапия. Отива се където правят. Там има лекар физиотерапевт. Той/ тя определят според оплакванията какви ще са процедурите. Т.е според диагнозата. На мен ЛЛ ми дава направление за физиотерапия, но аз съм с дискова херния и имам право на 2 терапии годишно. За яйчниците не знам как е. Но бих си попитала ЛЛ дали може да даде направление. Иначе трябва да се заплаща.

# 4 573
  • Близко съм
не не е дала. Щом се налага ще платя. Нещо като леко възпаление , според нея идващо от хормоните,че имам проблем с тях.

# 4 574
Здравейте!

Благодаря предварително

Здравейте и благодаря за информацията.
Работят ли със здравната каса и колко струват болничните при тях?

Работят по каса да, 25лв е болничния. Гледа 2 пъти на ехограф и ако желаеш при всяко посещение да виждаш бебето се плаща 20лв.

Общи условия

Активация на акаунт