Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 797
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 4 545
Доктор Даскалов.

# 4 546
  • Пловдив
Здравейте!

Дали някой може да се включи с актуална информация за цените на прегледите по време на бременост при д-р Илия Амалиев. Предстои ми да реша кой доктор да следи бременноста ми и бих искала да знам как вървят цените на частните прегледи.
Отделно според сегашният ми гинеколог размерът на плодният сак отговаря на 5 г.с., а не на 7 г.с., в която трябва да съм. Иска ми се и друг лекар да ме види, за да чуя мнението му. Приемам препоръки Simple Smile

# 4 547
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте!

Дали някой може да се включи с актуална информация за цените на прегледите по време на бременост при д-р Илия Амалиев. Предстои ми да реша кой доктор да следи бременноста ми и бих искала да знам как вървят цените на частните прегледи.
Отделно според сегашният ми гинеколог размерът на плодният сак отговаря на 5 г.с., а не на 7 г.с., в която трябва да съм. Иска ми се и друг лекар да ме види, за да чуя мнението му. Приемам препоръки Simple Smile
За Илия не знам, но Георги ми взима по 40лв за следене на бременност.

# 4 548
Аз се следя при д-р Чалова, която също е при Амалиеви. И при нея прегледът е 40лв, та може би и при тримата е толкова.  За по сигурно може да се обадите  и акушерката им ще ви каже.

# 4 549
Препоръчвам д–р Досева. Акушер– гинеколог, онколог. Оперира в онкологията в Пловдив и има приемен кабинет в " Хигия" в гр. Пазарджик. Много отговорна, точна и внимателна и като лекар, и като човек...
Друго–  ако имате цитонамазка с резултат 3б, ЦИН 2 подпечатана от патолог на име Георги Иванов– най– вероятно нищо ви няма. По някаква причина умишлено завишава групата...

# 4 550
Здравейте,има ли място на което да ми вземат влагалищен секрет без да ходя на преглед при гинеколог ?

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 21:26 от popovausmivka

# 4 551
# 4 552
Акушерки от Селена взимат.

# 4 553
Утре ще се обадя в Селената и ще попитам.Много благодаря.

# 4 554
Добре е да се вземе със спекулум, не за друго, но ако се замърси пробата, ще се чудите реален или не е, е резултатът. Не зависимо дали от лекар или от акушерка. Но в лаборатория това не може да се направи както трябва.

# 4 555
Акушерките имат право да извършват всички манипулации извън маточната кухина.
Могат да взимат цитонамазка и мб, но е добре да са от старата школа.

# 4 556
В лабораторията на Селена акушерки са ми взимали микро без спекулум. Затова аз лично предпочитам АГ да ми го вземе.

# 4 557
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за информация за АГ ,който да ми следи бременността по здравна каса и да издава болнични без проблем, или да ме изпраща на комисия за болнични.Казаха ми за доктор Котева от Второ ДКЦ.

Благодаря предварително

# 4 558
  • Близко съм
Да ви попитам някой бил ли е на нагревки? Паскалева ме прати,за двата яйчника,но точно къде не знам? И какво представляват,някой от вас ако е бил били ми препоръчали?
Благодаря ви.

# 4 559
  • Пловдив
Да ви попитам някой бил ли е на нагревки? Паскалева ме прати,за двата яйчника,но точно къде не знам? И какво представляват,някой от вас ако е бил били ми препоръчали?
Благодаря ви.

в някой кабинет за физиотерапия. Има ги ДКЦ-тата. Знам за Първа поликлиника на понеделник пазар, в Тракия, в ДКЦ Кючук Париж, Втора градска /Св. Пантелеймон сиреч/ За яйчници не съм виждала, но съм виждала нагревки с една лампа на синуси на дете. Предполагам, че е нещо подобно, но само предполагам. Ти защо не я попита къде да отидеш?

Общи условия

Активация на акаунт