Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 329 514
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 4 755
Ходила съм преди години при нея, след като бях в болницата ме извика и в частния си кабинет, само за да ми вземе парите.

# 4 756
Бакалова следеше първата ми бременност. Нагоре се спомена за разсеяността й. Нито веднъж не ми премери кръвното, нито ми даде лист. Само ми мереше см на корема.
В началото на 6-ти месец получих кръвоизлив, обадих й се, извика ме в кабинета си, каза ми, че "засега бебето е живо, ама...". Поиска 50 лв., че ме е прегледала и съм изцапала кабинета и ме прати към болница. Пращах мъжа ми после да иска амбулаторните листове от ЖК, а тя го излъга, че ги е дала на мен, на него не може. Родих по-рано заради високото кръвно, което тя нито веднъж не измери. Срещнах я след време, спря ме и с цялата си наглост ме попита "това друго бебе ли е след онази нещастна бременност". Не са ми хубави спомените от тази женица.

# 4 757
Съжалявам за спама, но не се сдържах...що за човек е тази Бакалова???? Потресена съм като чета!

Благодаря ви за мненията, момичета! Ценни са, поне който прочете няма да направи грешката да посети тази жена...

# 4 758
  • Пловдив
Здравейте, все не улучвам подходяща тема да питам....дано тук някой има информация за д-р Иван Главчев от Торакс (има и частен кабинет работещ със ЗК).
Извинявам се, че питам за порен път из темите, но ми предстоят първите важни изследвания и много се притеснявам на какъв д-р ще се запиша на ЖК.
Ямаков ми препоръча личната лекарка, но там трудно да се вредя.

# 4 759
  • Пловдив
Здравейте, все не улучвам подходяща тема да питам....дано тук някой има информация за д-р Иван Главчев от Торакс (има и частен кабинет работещ със ЗК).
Извинявам се, че питам за порен път из темите, но ми предстоят първите важни изследвания и много се притеснявам на какъв д-р ще се запиша на ЖК.

аз ходих на рутинен преглед при Главчев в Торакс.Не съм доволна...мълча кат пукел, ама ми пробута визитка на клиниката и отдолу драскал с химикал gsm за частния кабинет Close смешник!

# 4 760
  • Пловдив

аз ходих на рутинен преглед при Главчев в Торакс.Не съм доволна...мълча кат пукел, ама ми пробута визитка на клиниката и отдолу драскал с химикал gsm за частния кабинет Close смешник!

С мен се държа много добре и ми отговори на всичко, което попитах. Доста обстойно ме прегледа. Добро първо впечатление, но...не съм сигурна...

# 4 761
  • Пловдив

С мен се държа много добре и ми отговори на всичко, което попитах. Доста обстойно ме прегледа. Добро първо впечатление, но...не съм сигурна...
хем питаш за мнение, хем ти е харесал...  Whistling  айде помисли си пак.

# 4 762
Аз съм била на преглед при д-р Главчев в частния му кабинет с направление. На удобно място е, нямаше опашка, записах си час през супердок.Той ми установи мисед-а и ми отдели достатъчно време да ме огледа добре и да ми обясни. Единствено не ми хареса, че за малко да ме юрне по спешност да ходя в Торакс за платено абразио, едва ли не да ме приемат веднага. Оказа се, че не съм толкова спешна и  в държавна болница процедурата е безплатна.

# 4 763
  • Пловдив
Писах по-горе, че Главчев ме оперира заедно с Паскалева, като тя е моят лекар. Но той ме прие и мина няколко пъти да провери как се възстанивявам.
Близка ходи при него на фетална морфология, ако не се лъжа, доволна е.
В болницата имаше и други пациенти на Главчев. Щом са били там, значи са доволни.
В Торакс за всяко нещо се доплаща и това е ясно. Човек винаги има избор и сам решава къде и на кого да се довери.

# 4 764
  • Пловдив
Фетална и Главчев??? Close

# 4 765
  • Пловдив
Аз също съм доволна от Главчев. И аз ходех и на трите фетални при него, всеки път прегледа беше към час, всичко показва, обяснява. А на ЖК бях при Паскалева, но родих в Окръжна, защото там пожелах.

# 4 766
Много ми е интересно Мистик кого препоръчва за фатална,  защото през няколко поста апострофира за различни лекари, но не дава информация защо.

# 4 767
  • Пловдив
Много ми е интересно Мистик кого препоръчва за фатална,  защото през няколко поста апострофира за различни лекари, но не дава информация защо.
Бъркаш нещо...апострофирам само за Главчев.

# 4 768

И аз на това се чудя... ooooh! Whistling

# 4 769
Много ми е интересно Мистик кого препоръчва за фетална,  защото през няколко поста апострофира за различни лекари, но не дава информация защо.
Бъркаш нещо...апострофирам само за Главчев.

И за Амалиев имаше коментар от теб по-назад. И за да не е спам - за Г. Амалиев знам, че ходи на много курсове в чужбина за фетална морфология, а освен това работи с може би най-новата техника. Така че няма да се учудя ако прави и фетална.

Общи условия

Активация на акаунт