Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 314 176
  • 6 025
  •   1
Отговори
# 5 100
blue.angel, при Даниел Ставрев ли? Мисля, че той и още 1-2ма лекари работят със здравна каса. И да, дори и да е по здравна каса хистерото, бяха писали , че се доплаща 450 лв. мисля. Ще се обадя, да.

dundi73, ами  то дори е нормално да правят и те ,иначе как ще се научат ,ама...освен човек да се надява да попадне на читав студент /специализант/и дано докторите наблюдават плътно и отблизо.

dazel, едно момиче, lili_78, беше писала, че е правило при Ямаков безплатно. Много доволна, но се наложило втори път. Не бил изрязан в дъно полипа.
Та, имат  в Университетска хистероскоп.
 В матката е, да. Но трябва да се потвърди, че изобщо го има...

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 13:48 от el73

# 5 101
  • Пловдив
Студентите не правят Има голяма разлика между студент и специализант.

# 5 102
  • Пловдив
Ами с хистероскопията, ако се направи веднага след мензиса, тогава полипът се вижда идеално и с ножа на хистероскопа трябва достатъчно добре, в дъно, да се отреже. При абразиото може да не отреже добре. Там се остъргва лигавицата заедно с полипа. Къде видиш, къде не видиш. Знам ли какво точно се вижда. Така ми беше обяснено на мен. Но пак си зависи и от техниката на оператора. То на епикризата ще пише. Няма как да направят абразио, а да пише хистероскопия. Поне си мисля, че не би трябвало. Stuck Out Tongue Winking Eye Повечето болници имат само хистероскоп с камера, без оперативната част, защото е скъпо. Влизат, виждат с камерата и правят абразио. Затова ти казах как да се ориентираш какво е. Ако е веднага след цикъл, е хистероскопия. После лигавицата расте и трудно се открива къде е полипа и затова се абразира всичко - лигавицата заедно с полипа. И там вече може да не се отреже добре.

# 5 103
  • Пловдив
Моята лапароскопия беше при д-р Даниел Ставрев, казаха ми какво направление трябва да взема и доплащах.

# 5 104
  • до най-прекрасния мъж
Аз правих при Ангел Ставрев, но са оперирали с Даниел. Лапарото беше изцяло платено, нямаше опция за по ЗК с доплащане. Защото аз го правих, когато плановите бяха забранени. Не знам има ли връзка. Никой не ми е искал направление, платих точно 1100 лв+9 лв ПКК, която пуснахме преди това само за ориентир. Предоперативните си ги направиха те на място и не съм доплащала.

# 5 105
  • Пловдив
Чакайте, че се обърках. Лапароскопия и хистероскопия са различни операции. Аз пиша за хистероскопията.

# 5 106
Чакайте, че се обърках. Лапароскопия и хистероскопия са различни операции. Аз пиша за хистероскопията.
Сестра ми маха полип чрез хистероскопия при д-р Петрова в Селена.

# 5 107
dazel, това момиче lili_78 беше писала, че Ямаков й е правил хистеро. После се оказало,  че полипът е бил клъцнат наполовина и са правили второ хистеро. Не пише нищо за хистеро+ абразио. Ми ще трябва някак да проуча дали им е оперативен хистероскопът. Аз затова си и помислих, че може някой студент / специализант/ до го е рязал, а не Ямаков. Ако е бил той, защо да не го изреже както трябва....
Иначе на мен ноември 2019 ми правиха абразио заради много продължително кървене. На хистологията излезе , че съм имала аденоматозен полип. Януари 2021 на профилактичен преглед ми казаха , че пак имам полип. И ми предложиха абразио. Това в една пазарджишка болница.Не живея в Пловдив от 4 години. Но този път съм решила да направя хистеро. Не знам дали полипът е на старото място или на ново. Надявам се даже да не са довидяли нещо. Затова искам второ мнение.Има ли, няма ли...
Това абразио за нищо го нямат... На 47 години съм. Да, ходя след цикъл, който предизвиквам с примолут нор. Изобщо... Но това са подробности, дано не съм разводнила темата и досадила на някого.

п.п. хвърли ме в размисъл за този оперативен хистероскоп в " Св. Георги".
Моля, ако някой знае, да каже...
Иначе остава единствен вариант Селена. Не ми е за парите. Ако го има искам това нещо да се махне и да се приключва...
Благодаря ти, че обърна внимание.
Ами може даже да е по- добре в Селена. Мисля,  че там правят редовно хистеро, / на млади момичета доста често, за съжаление/, защото тези полипи пречат  при забременяване.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 17:09 от el73

# 5 108
  • Пловдив
Да, в Селена, гарантирано имат. Но се плаща. Но ти си питай за "Св. Георги". Може и там да имат.

# 5 109
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми лекар за следене на бременност, но по възможност да не изражда или да няма проблем,ако не раждам при него.Благодаря предварително! Simple Smile

# 5 110
  • Пловдив
Аз ще се повторя с Др Халил, тя ме следи, не съм раждала при нея, при все, че раждах в болницата, в която работи и се видяхме и там. След бремеността, пак при нея си ходих на преглед, след лохиите, сега на 6 месец от раждането пак при нея ще отида.

# 5 111
Доктор Динко Мандов за следене на бременност по Здравна каса. Внимателен и услужлив. Кабинетът му е в близост до спирката преди тази на Военна болница.

# 5 112
Здравейте, някой знае ли на какъв номер се звъни за запазване на час при Борислав Иванов?

# 5 113
Здравейте, 032 644 222 или 0878112088.

# 5 114
Здравейте, попрочетох последните няколко страници, но и аз ще съм с въпрос. Трябва ми добър гинеколог, този път предпочитам жена, която да работи по ЗК. Проблемът ми е, че цикълът ми започва с едно кафеникаво течение, което продължава 4-5 дни и след това вече ми идва нормално. Последно с този проблем установиха полип, който на следващия цикъл вече го нямаше. Препоръчаха ми след няколко месеца, ако продължава така да изследвам хормони. Чета тук за д-р Халил, тя дали ще ми свърши работа?

Общи условия

Активация на акаунт