Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 796
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 5 235
  • до най-прекрасния мъж
Д-р Даниел Ставрев в Селена. Работи със ЗК, много съм доволна и от него, и от баща му. Баща му ми прави инвитрото и при него се следих до 5ти месец, когато спря да практикува. После продължих при Д.Ставрев. Бремеността ми беше проблемна и рискова, но нито веднъж не си тръгнах притеснена от кабинета му. Изкарах цяла бременност с контракции и скъсена на 60 % шийка и добутах успешно до 38 г.с.

# 5 236
Здравейте! Моля, да ми препоръчате добър АГ🙃

# 5 237
Здравейте, момичета!
 Ще може ми мнение за ФМ при Борис Стоилов? Сега разгледах сайта му и пише, че в 20-23г.с изчислява риск за преждевременно раждане, а мен това силно ме вълнува, тъй като първото ми дете е родено в 33г.с. Как точно изчислява риска, ако може да споделите. Благодаря предварително!

Здравейте, относно д-р Борис Стоилов аз останах много разочарована.Държи се арогантно и нелюбезно, особено ако си позволиш да му зададеш някакъв въпрос ти отговаря с ирония и насмешка.И трите ми посещения при него бяха белязани от горчивия вкус на меко казано не милото му поведение.

# 5 238
Аз лично не останах доволна от първата ми ФМ при Борис Стоилов....взеха ми кръв седмица преди ехографското изследване, а по-късно разбрах, че разликата трябва да е до 24часа като го попитах чак ми се обиди, взе ми кръв отново и когато ми даде резултатите ми заяви,че нямало разлика в двете кръвни изследвания , което медицински е невъзможно в такъв интервал от време показателите да се запазят с идентични стойности в гест.седмица, в която бях (както ми обясниха други лекари).
Изчисли ми почти 100% риск от премклапсия и инсулинова резистентност, за щастие не развих нито едното от двете, но ми останаха притесненията...
Иначе апаратурата му е добра.
Изключително доволна съм от Борислав Иванов, също много добра апаратура и чудесен лекар.

Не бих препоръчала др.Борис Стоилов! Арогантен и надут - излъскана визия, но отношението му куца сериозно.

# 5 239
  • Пловдив
С малкия ми син бях на ФМ при Стоилов. Не помня да се е държал тъпанарско. Всичко показваше и обесняваше. Разказваше разни истории..Сега с новата клиника ала бала не знам как е положението.

# 5 240
  • Пловдив
Две молфологии съм правила при Стоилов, държеше се нормално, отговаряше на запитванията ми. Дори написа импровизирано писмо на мъжа ми с пола на детето, че аз не исках да го знам.

# 5 241
Здравейте! Може ли да препоръчате АГ(жена), който да пуска адекватни изследвания за хормони, витамини и др. Реално да съдейства за откриване и решаване на проблем.

# 5 242
  • до най-прекрасния мъж
Ако проблемът е свързан със стерилитет, насочете се към специализирана АГ клиника. Аз препоръчвам Селена, но моят доктор беше мъж. Има добри жени АГ, дано някой даде конкретно име, аз нямам лични впечатления. Има тема за болницата, там биха се включили повече момичета.
НЕ препоръчвам д-р Петрова в Ню Лайф - омайва със сладки приказки, при мен без никакъв резултат. Изгуби ми 3 г и хиляди левове в безмислени процедури.

# 5 243
  • Пловдив
От наблюденията, които имам бих препоръчала д-р Ставрев -младши от Селена, но той е мъж и не отговаря на критериите за АГ жена,  въпреки всичко горещо препоръчвам посещение при него, мненията за него в голямата си част са много добри, което сравнително рядко се среща, а имам и доста близки впечатления.   Имам и противно на горното мнение различно виждане за  д-р Петрова, все пак бих я препоръчала, близки приятелки забременяха  с нейна помощ след доста опити, включително и посещения в чужбина и т.н., но всеки опит е различен и явно при някои не е успяла и то дълго време и се е наложила намеса на друг специалист. За други не съм запозната, надявам се още хора да дадат своето мнение.

# 5 244
Здравейте! Моля, да ми препоръчате добър АГ🙃
Д-р Димитър Кичеков - Торакс Пловдив. Има и частен кабинет на 6-ти септември. Часовете се запазват чрез супердок!

# 5 245
Здравейте, за всички мами от гр Пловдив тотално НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ др Борис Стоилов. Изключително надменно поведение. Попринцип посещавам др Калчев в София, но днес имах зацапване сутринта и нямах възможност да пътувам и търсех при кой да ида за мнение. Имам отлепване на плодното сакче и изгубено второ ембрионче, както и запушване на лява утерина. Борис Стоилов каза, че не желае да коментира нищо от това. Не искаше да погледне снимката от Калчев на която ясно се вижда отлепване. След като озадачено попитах ама виждате ли отлепване, зарастнало ли е, аз слагам всеки ден прогестан мускулно. той каза няма да коменирам, каквото аз виждам казвам и смея да твърдя, че знам повече от 99% от гинеколозите, завършил съм еди къде си, специализирал съм еди къде си и съм бил в Англия 2 години и половина. Казах му че пия Мидрол за запушването и той  моля и аз Мидрол и той мълчание и щракане по клавиатурата и след 1 минута каза - от колко милиграма? .. повече от ясно и за мен и за мъжа ми беше, че потърси медикамента в интернет.
Апаратурата не може да стъпи и грам на тази на Калчев, но иначе много претенции. Три пъти ме агитира да дойда за фетална в 12 седмица. И много неприятен и груб преглед с  вътрешен ехограф, бръкна ми и с пръсти мн дълбоко, цитонамазката и микробиологията много грубо ми взе и факта че диванчето, на което седеше мъжа ми е точно срещу мен разкрачена е мн неприятно. При никой друг гинеколог не е било така. Винаги придружителя не е виждал как ме преглеждат още повече фронтално срещу магарето.
Притесненията си ми останаха, и имам дискомфорт от прегледа и едни хвърлени 110лв. Никога повече при този!!!

# 5 246
  • Пловдив
Не подценявам предходното мнение...но в последно време се "води" ударна вълна срещу др Стоилов, явно на някой много му бърка бизнеса.

# 5 247
Ако имах такава цел, може би най-малкото щях да сравнявам с друг специалист в град Пловдив, а не с такъв в София..
Написала съм същото и в отзивите в гугъл, като получих супер неадекватен отговор, че за първи път чувал някой да се оплаква, че придружител присъства на прегледа, можела съм да кажа да излезе. Аз не се оплаквам, че мъжа ми е присъствал, а че до сега не ми се е случвало диванчето на придружителя да е точно срещу магарето и да вижда по този начин прегледа придружителя.
Но явно е нямал какво друго да измисли в своя защите, за разлика от другите негативни коментари, на които е отговорил.
Негативната вълна е с право, а и на фона на другите пълни графици на гинеколозите в Пловдив, кой ще се занимава...

# 5 248
  • Пловдив
Не подценявам предходното мнение...но в последно време се "води" ударна вълна срещу др Стоилов, явно на някой много му бърка бизнеса.

И аз така забелязвам, но се въздържам от коментар няколко пъти. Факт е че нито един от прегледите ми не е бил груб, с лошо отношение, освен всичко избрах да раждам при него. Насоките и съветите са адекватни, мъжът ми също присъства на прегледа, за мен нямаше проблем, но това е субективно. Не мисля, че негативната вълна е с право, защото наскоро за друг лекар и клиника ми се случи да чета негативни Google коментари, а истината е далеч от написаното.

# 5 249
Момичета съгласна съм, че е възможно да има тролове пишеши анти някой доктор, но аз вече казах, моето мнение е и в гугъл и даже имам отговор от др Стоилов, което смятам потвърждава, че съм била на реален преглед. Така и така съм яхнала метлата, да ви кажа и за др Даниел Ставрев, който не видя че съм била с две ембриончета и нямам представа можело ли е да се предотврати загубата на второто, но факт, че ме претупа за 40 секунди потвърди че има ембрион в матката, но не видя че са близначета.
Последен шанс ще дам на др Борислав Иванов и ако и от него не съм доволна ще си пътувам до София при Калчев и Чучумишев..

Общи условия

Активация на акаунт