Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 842
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 5 220
Здравейте, препоръчайте ми АГ за проследяване на бременност и раждане по възможност с прегледи по здравна каса и раждане при същия . Дъщеря ми е ходила при др. Матеева в Ню лайф, но не и е допаднала.

Д-р Главчев, работи в Торакс, има и частен кабинет. Работи със здравна каса.

# 5 221
  • Пловдив
д-р Сърбакова е с кабинет в МЦ Кюючук Париж, работи и във Втора градска. АГ отделението там е прилично, доколкото съм чувала.
При нея винаги съм виждала доста бременни дами.
Аз ходих при нея за друго, докторката се оказа права, колкото и да не ми се искаше да ѝ повярвам.

# 5 222
Здравейте, препоръчайте ми АГ за проследяване на бременност и раждане по възможност с прегледи по здравна каса и раждане при същия . Дъщеря ми е ходила при др. Матеева в Ню лайф, но не и е допаднала.
Доктор Димитър Кичеков, работи в Торакс, има и частен кабинет на 6ти септември. И на двете места работи със здравната каса. Уникален професионалист, няма да съжалявате, ако се спрете на него!

# 5 223
  • малкия йеросалим
Здравейте.Бихте ли ме насочили към лекар/клиника за исеминация от донор.Моя близка,необвързана иска да се подложи на тази процедура.Четох за клиника Ню Лайф и Селена...
Насочете ме към лекар,тежка ли е самата процедура,колко ориентировъчно струва...

# 5 224
  • до най-прекрасния мъж
Правила съм две донорски в Ню Лайф. Загубиха ми времето и парите, защото съм имала проблем, който те не откриха и съответно е несъвместим с инсеминация. Успях с донорско инвитро в Селена при д-р Ангел Ставрев.
Като цена - около 1500 лв със изследванията и прегледите горе-долу ми излезе инсеминацията на процедура, в тази цена е и материала. Работят с European  Sperm Bank и донорите са чужденци, предимно датчани, нека го има предвид приятелката ти, ако й е важно. В Селена  работят и с БГ материал, цената на материала е 700 лв, самата процедура нямам идея. Аз избрах БГ материал, защото чужденците са предимно светли и синеоки, а аз държах на тъмна коса и очи.
Отделно цветна снимка около 400 лв.

# 5 225
И аз напоследък ходя при д-р Деница Краевска, доволна съм.
Колко е профилактичен преглед при нея без направление ?

# 5 226
Здравейте! Моля, препоръчайте ми АГ(жена) за проследяване на бременност, който да обръща адекватно внимание на дефицити на витамини и щитовидни хормони. Засега се насочих към д-р Краевска.

# 5 227
Някой скоро раждал в Хирургиите?
От кои лекари сте доволни?
За нормално раждане и за секцио?

# 5 228
Здравейте група, някой раждал ли е при д-р Асен Даскалов от Пловдив? Можели да ни дадете мнение. Опитах се да намеря нещо но никаква следа за този човек. Взех да се притеснява, че никой никога не е коментирал работата му( или аз не намирам нищо). Предварително Ви благодаря!

# 5 229
  • Пловдив
Аз, но 2014 г. Добри впечатления. Тогава работеше в "Селена" и го избрах заради болницата - просто търсех лекар за следене там по касата и ме насочиха към него. 2018 вече не беше там.

# 5 230
Здравейте, може ли някой да препоръча лекар за проследяване на бременност и раждане, който предпочита/държи на естественото раждане. Това ми е първа бременност и тепърва ще се записвам за женска консултация, идната седмица съм на първи скрининг. За момента имам една гореща препоръка за Андрей Минчев, работи в НюЛайф и изражда в Пълмед.. Мнения? Или други препоръки.

# 5 231
  • Пловдив
Милен Карагеоргиев, Ню лайф и Пълмед

# 5 232
И аз съм за Карагеоргиев! Още 3 деца да родя, пак при него ще се следя.

# 5 233
Д-р Борислав Иванов Hug

# 5 234
Др Магдален Матев в Селена подкрепя естественото раждане и е изключително внимателен, но не работи по здравна каса

Общи условия

Активация на акаунт