Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 875
  • 6 090
  •   2
Отговори
# 5 205
Добърд ден, нужен ми е гинеколог за съмнения за гъбички. Насочила съм се към др. Краевска в Рилон център, добър вариант ли е? Също др. Амалиев син и др. Чалова, но не знам дали те ще са удачен избор? Благодаря!

# 5 206
И тримата са горе-долу едно поколение, та нещо коренно различно като подход за гъбички едва ли ще получите.
д-р Амалиев - младши и д-р Чалова не работят със ЗК
За д-р Краевска може да си вземете направление, работи по каса.

# 5 207
Благодаря! А имате ли информация за цена на преглед на частно при др. Краевска?

# 5 208
Да не ви излъжа, по спомен 30лв.визита, 50 ехограф.
50лв трябва да си приготвите, ако ви таксува по-малко, добре.

# 5 209
Здравейте,
Някой правил ли е ранна ФМ при д-р Георги Амалиев? Знаете ли каква е цената и доволни ли сте от прегледа?

# 5 210
Да, аз  първа и втора фетална правих при д-р Амалиев.
При първата отидох с резултат от пренатест, мина нормално - гледа скелетно, брои  пръсти...
Втората някак замерванията ми бяха по-набързо. Сериозно се отнесе, но на мен вътрешно нещо не ми достигна. И двата пъти платих 100лв

Повторих втора фетална при д-р Виолета Стратиева, идва от София веднъж месечно и преглежда в Селена. Третата също правих при нея. Много съм доволна.
За график на точна дата се  пита на телефона на регистратура на Селена, както и цени.

# 5 211
Здравейте, подходящи специалисти ли са АГ в Торакс при нужда от терапия за задържане в начална бременност. Благодаря.

# 5 212
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате гинеколог, при когото сте ходили за инфекции? Моят случай е по-специфичен - първо тазово-възпалителна болест от една бактерия, след 6 антибиотика продължавам да имам болки, характерно за инфекция течение и т.н., и общо взето, търся опитен и търпелив доктор, който да не ми обяснява как нищо ми няма. Ходила съм при доста и в Пловдив, и в София, и не можем да намерим решение. Вече не знам при кого да отида и ще съм много благодарна за всякакви препоръки. Посещавала съм д-р Петрова, д-р Паскалева, д-р Радински,  проф. Учикова, д-р Минев и д-р Лазороски в Пловдив. Хвалили са ми д-р Амалиев старши, но тук съм чела, че е по-добър в операциите. Ще се радвам, ако някой сподели по-прясно мнение и за него.

# 5 213
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате гинеколог, при когото сте ходили за инфекции? Моят случай е по-специфичен - първо тазово-възпалителна болест от една бактерия, след 6 антибиотика продължавам да имам болки, характерно за инфекция течение и т.н., и общо взето, търся опитен и търпелив доктор, който да не ми обяснява как нищо ми няма. Ходила съм при доста и в Пловдив, и в София, и не можем да намерим решение. Вече не знам при кого да отида и ще съм много благодарна за всякакви препоръки. Посещавала съм д-р Петрова, д-р Паскалева, д-р Радински,  проф. Учикова, д-р Минев и д-р Лазороски в Пловдив. Хвалили са ми д-р Амалиев старши, но тук съм чела, че е по-добър в операциите. Ще се радвам, ако някой сподели по-прясно мнение и за него.
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате гинеколог, при когото сте ходили за инфекции? Моят случай е по-специфичен - първо тазово-възпалителна болест от една бактерия, след 6 антибиотика продължавам да имам болки, характерно за инфекция течение и т.н., и общо взето, търся опитен и търпелив доктор, който да не ми обяснява как нищо ми няма. Ходила съм при доста и в Пловдив, и в София, и не можем да намерим решение. Вече не знам при кого да отида и ще съм много благодарна за всякакви препоръки. Посещавала съм д-р Петрова, д-р Паскалева, д-р Радински,  проф. Учикова, д-р Минев и д-р Лазороски в Пловдив. Хвалили са ми д-р Амалиев старши, но тук съм чела, че е по-добър в операциите. Ще се радвам, ако някой сподели по-прясно мнение и за него.

Здравей ,посещаваме доктор Делчев, той работи в болница" Доверие " в София , идва и в гр. Хасково всяка събота. Има и отделно частен кабинет в гр.София. За подобни  проблеми ходим при него.

# 5 214
  • Пловдив
Здравейте! Търся актуални мнения за д-р Янко Арнаудов и/или препоръки за друг акушер-гинеколог, който да води женска консултация и да работи по здравна каса. (Първа бременност ми е и съм избрала да раждам в Окръжна болница.)

# 5 215
  • Пловдив
Здравейте! Търся актуални мнения за д-р Янко Арнаудов и/или препоръки за друг акушер-гинеколог, който да води женска консултация и да работи по здравна каса. (Първа бременност ми е и съм избрала да раждам в Окръжна болница.)
Аз се следя при д-р Светлана Николова и тя работи в Окръжна.Иначе при нея ходя в Тракия.За д-р Арнаудов нямам наблюдения.

# 5 216
Дали някой може да ми каже как да се свържа с д-р Мюмюнова. Знам ,че изражда в Окръжна болница ,но искам да ида на преглед при нея. Има ли кабинет и къде преглежда ?

# 5 217
  • Пловдив
Др Мюмюнова ми беше дала визитка, но не я откривам. Кабинетът беше някъде в Смирненски.

# 5 218
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми АГ за проследяване на бременност и раждане по възможност с прегледи по здравна каса и раждане при същия . Дъщеря ми е ходила при др. Матеева в Ню лайф, но не и е допаднала.

# 5 219
  • Пловдив
Аз избрах д-р Котева, точно защото следи и ходи в Хирургиите.Две срещи сме имали, много е приятна.Ще видим по-натам какво ще е 😊

Общи условия

Активация на акаунт