Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 208
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 325
  • Пловдив
Паскалева ме изпрати на инвитро  с обикновена рентгенова от цветна снимка и написано заключение на хвърчащо листче.По-късно разбрах, че няма да ми свърши работа за пред фонда.Явно само трябваше да ми вземат парите за изследването, за което даже касова бележка не ми дадоха.Една приятелка много ми я хвалеше, явно е до късмет.
Кичеков - като започвах стимулацията трябваше да ида като ми дойде да ме видят за задържан фоликул.Та той имаше свободен час от днес за днес, четох хвалебствия в супердок, викам си кво пък толкоз, всяко АГ би видяло ако има нещо нередно.Отидох и му обясних, че започвам стимулация и трябва да видим дали имам ЗФ.Еми не го видя.Отивам на еди кой си ден в София с мисълта за започване - да, ама не - айде още един месец противозачатъчни.
Минев е единственият, заради когото ако ми се наложи нещо (Недай Боже)  бих отишла в Селена.Иначе даже и по тротоара им не минавам.
Бачуров не видя усукан яйчник, казваше на момичето, че се лигавела.Накрая й го отрязаха.

# 5 326
  • гр.Пловдив
Здравейте! Д-р Радка Видева или д-р Паскалева от Торакс са с добра апаратура. Необходимо ми е да намеря АГ по здравна каса, но целта и образна диагностика – фоликулометрии и т.н.

В Торакса има ли изобщо нещо по здравна каса?
Сериозно питам,понеже ми предстои преглед и се чудя на къде да хвана?

# 5 327
Ами те имат частни кабинети и май там работят по ЗК. Иначе има ЖК в Торакс по ЗК. Пускала съм там изследвания - лабораторията не работи по ЗК.

# 5 328
  • близо под тепетата
Здравейте! Д-р Радка Видева или д-р Паскалева от Торакс са с добра апаратура. Необходимо ми е да намеря АГ по здравна каса, но целта и образна диагностика – фоликулометрии и т.н.

В Торакса има ли изобщо нещо по здравна каса?
Сериозно питам,понеже ми предстои преглед и се чудя на къде да хвана?
Аз съм доволна от д-р Минчев в клиника Ню Лайф (преглежда и в Пълмед- там ме израждаше) - две бременности минах при него, както ѝ уникалният д-р Борислав Иванов в Медлайн, но там не знам кое точно и колко поема ЗК.

# 5 329
Др. Андрей Минчев
О боже! Нетърпелив да изслуша проблемите ми!Почувствах се неудобно. В последствие каза, че неможе да ми пусне дори направление за кръв. Реших, че поне цитонамазка ще пусне по здравна каса, но не, всичко е платено, понеже съм била отишла с направление. Не бих се доверила на него, но се надявах, че като е без пациенти ще има възможност да ми пусне необходимите изследвания. Не бих отишла повече там. Млад, няма пациенти, апък много си е повярвал. Час се записва от днес за утре Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 15:59 от Милена Хаджийска_538581

# 5 330
  • до най-прекрасния мъж
Аз също не бих го препоръчала. Изтърва позната с високо кръвно, която направи прееклампсия, едва ги спасиха с бебето. Аз съм ходила за преглед и МБ при него. Не ми помогна, едва ли не ми се изсмя на проблемите.
За Пълмед няма да коментирам. Такава цветна снимка ми направиха, че ми изгубиха 2 години и хиляди левове за безмислени процедури.
Доволна съм от лекарите в Селена, най-вече Ставреви баща и син. Поне знаят какво правят и го правят добре. Ставрев-младши работи по ЗК и разбира от репродуктивни проблеми. Старши също, но той не практикува вече за съжаление.

# 5 331
От гинеколозите в Пълмед, визирам Раденски бягайте далеч. Ако някой иска да разбере защо съм на това мнение, мога да споделя и тук, мога и на лично да отговоря.

# 5 332
  • гр.Пловдив
Споделете,разбира се,ще е от полза ,още повече като всичко е луднало и залита все по частните клиники и тамошните специалисти ..

# 5 333
През 2018 г си направих профилактичен преглед при него. Вече знаех че имам миомен възел. Той също го потвърди, дори каза, че са два/не са два/. Взе ми и цитонамазка. След прегледа ме покани да седна на бюрото срещу него и да поговорим. Взе да ми предлага лекарства за миомата от рода на 800 лв първия месец и незнам си още колко лв втория месец. Аз отказах тъй като тези пари са ми непосилни и нямам как да приложа това лечение. Когато след 4 дни позвъних за резултата от цитонамазката се втрещих при резултата 4-5 група и ми каза, че трябва операция. Няма да описвам подробности от към психичното ми състояние след този разговор, че трябва операция, как имам рак и че е много спешно състоянието ми. Побърках се. Отидох при друг лекар онкогинеколог, взехме отново цитонамазка на 2 стъкълца, едното исках аз лично да го занеса в лаборатория, която аз си избера. Излезе 3та група, възпаление и с разни медикаменти и с една лийп процедура нещата се решиха. Онкогинеколога ме успокои, че няма нищо страшно, нямам рак, нещата са поправими и лечими. След това лечение съм само 2ра група и ходя редовно на прегледи.
Мнението ми за Раденски че е печалбар и си търси пациентки без да се замисля какво им причинява.

# 5 334
  • близо под тепетата
Не ме учудва, че има и лоши отзиви за д-р Андрей Минчев. Като цяло не съм попадала на АГ по ЗК, за който да има само хвалби.
Аз, братовчедка ми и майка ѝ сме му редовни пациентки и досега не сме имали забележки. Слава Богу, нямам конкретни заболявания, освен една раничка от няколко години, та може би затова не ми е правил лошо впечатление. Иначе винаги отивам с направление и ми пуска МБ и цитонамазка, когато се е налагало.

# 5 335
За Радински и Минчев имам впечатление когато бяха в Окръжна - тогава бяха млади лекари и супер внимателни и всеотдайни. Обаче за съжаление с течение на времето и при мен има един лек привкус, че са взели и те да не взимат много присърце нещата и да претупват пациентките

# 5 336
Здравейте момичета! Не съм от град Пловдив, но само да Ви попитам дали АГ "Селена" работи със здравната каса? Преди малко си запазих час при д-р Ненев в "Селена", но не се сетих да погледна дали д-р Ненев работи с направление от личния лекар, аз ли не намирам тази информация в сайта им или там не работят със здравната каса? Имам два броя малки субмукозни миомни възела, но при всеки МЦ имам съсиреци и губя много кръв. Хемоглобина също ми е леко под нормата. Ще се радвам да ми отговори някой, че не знам даже, къде се намира и болница Селена, но навигацията в колата ще свърши тази работа. Благодаря предварително на отзовалите се. Бъдете здрави!

# 5 337
  • Пловдив
Селена работят с направления.
Намира се в западната част на града, на Пещерско шосе, в близост до Хирургиите.

# 5 338
Селена работят с направления.
Намира се в западната част на града, на Пещерско шосе, в близост до Хирургиите.
. Б л а г о д а р я, че ми отговорихте! 💐

# 5 339
  • Пловдив
Не всички лекари в Селена работят с направления. Най-добре питай на регистратурата.

Общи условия

Активация на акаунт