Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 320 387
  • 6 082
  •   2
Отговори
# 5 475
  • Plovdiv
Какво не Ви хареса в д-р Ямаков?
Например, че след няколко прегледа ми заяви,че нямам един яйчник (по-горе ми стои и трудно се намира с вагинален ехограф). Назначи  ми стимулация с хапчета без почти никакви изследвания, а аз съм с поликистоза и една престимулация е много опасна при мен. Даде ми хапчетата и по живо, по здраво. Даже не ми каза ела да те следя или нещо подобно.

# 5 476
Абсурд е да не изчезне при такава голяма дозировка от 1000мг ,той по принцип се комбинира и с вагинална глобула ,приложихте ли такава по предписание към АБ?
Да, Силвержин за 10 дни.
Аз разбира се ще направя контрола, но се чудя какво да предприема, ако бактерията е все още там.
А пробиотик за слагане изписван ли ви е, защото виждам само антибиотици да споменавате? Стрептококи и стафилококи е нормално да се срещат по кожата и в половата система, обаче под контрол ги държат лактобацилите. Ако имунната ви система е компрометирана този тип бактерии почват да се вихрят и да правят поразии. АГ винаги изписват антибиотик, но не винаги изписват пробиотик, който е задължителен. Като родих ми назначиха 4 антибиотика от болницата, но никой не се сети да ми каже да си взема пробиатик за слагане във влагалището. Три месеца по-късно като отидох на контролен преглед ми пуснаха изследвания в които имаше стафилококи и на края на резултата пишеше нещо от сорта на "Няма открити лактобактерии." АГто ми беше много ядосана как може да ми дадат 4 антибиотика и никакъв пробиотик и ми обясни, че ако не си сложа лактобактерии ще се срещаме доста често

# 5 477
Здравейте, моля да ми препоръчате гинеколог за преглед.Не съм бременна.🙃

# 5 478
Здравейте, моля да ми препоръчате гинеколог за преглед.Не съм бременна.🙃
Д-р Димитър Кичеков - Торакс. Работи със здравната каса и часовете се записват през супердок!

# 5 479
Здравейте! Моля за препоръки за специалист за фетална морфология. Предстои ми първа такава.

# 5 480
  • Plovdiv
Здравейте! Моля за препоръки за специалист за фетална морфология. Предстои ми първа такава.
Васил Даскалов

# 5 481
Доктор Борис Стоилов. Вижте повече за прегледа тук - https://pregnancy.bg/uslugi/

# 5 482
За фетална морфология препоръчвам Борислав Иванов.

# 5 483
Благодаря!

# 5 484
Здравейте, може ли да ми дадете отзиви за д-р Ангел Карагьозов. Благодаря!

# 5 485
Здравейте, може ли да ми дадете отзиви за д-р Ангел Карагьозов. Благодаря!
Страхотен специалист и човек!
Ако се интересувате по-конкретно, питайте.

# 5 486
А дали се занимава с репродуктивни проблеми?

# 5 487
Не мога да отговоря. Аз съм раждала при него.

# 5 488
  • Пловдив
По-скоро, не.

# 5 489
Здравейте! Може ли мнение за д-р Котева в ДКЦ 2? Става въпрос за гинекологичен преглед, тъй като имам проблеми с редовността на цикъла?

Общи условия

Активация на акаунт