Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 514
  • 6 090
  •   2
Отговори
# 5 505
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате акушер-гинеколог в Карлово или Пловдив за проследяване на цялата бременност?
На толкова много лекари се наслушах, че няма как да се спра на един. Всеки препоръчва различен, и не се събират много хора които да препоръчват един и същ. Направо ми е каша.

# 5 506
Д-р Борислав Иванов в Пловдив Simple Smile

# 5 507
Някой ходил ли е на 4д при Георги Амалиев  и колко струва

# 5 508
  • гр.Пловдив
Някой ходил ли е на 4д при Георги Амалиев  и колко струва

Пригответе си 200лв

# 5 509
Здравейте,

Нова съм във форума, прочетох доста от Вашите мнения , но все пак искам да помоля за препоръка за гинеколог. Не става въпрос за бременност, имам проблеми с менструацията, поликистозни яйчници, уж всичко беше влезнало в норма и се бяха изчистили, но се притеснявам, че отново имам проблем. Досега съм ходила при Василева (но виждам, че е много трудно с часовете при нея) и Сюлейман в ДКЦ 5. От отношението на Сюлейман бях леко разочарована, и едва след прегледа попаднах на няколко негативни коментари за нея из форумите. Моля Ви за препоръка.
Благодаря!

# 5 510
  • Пловдив
В никакъв случай Сюлейман! Тя за мен не е лекар. Ходила съм при нея за контролен преглед преди 10 години и повече. Грубо отношение, груб преглед, имах кръв след прегледа. От тогава не стъпвам при нея. А и преди 4 години осакати все още нероденото бебе на приятелка, като не видя, че има отлепена плацента. Просто не ходете при нея.

# 5 511
Здравейте! Бих искала да си запазя час при д-р Кичеков, но в частния му кабинет, не в Торакс. Можете ли да ми помогнете с телефон за връзка? Кабинетът му в медицински център ли е или в ДКЦ (бул. Шести септември 112 А)? Благодаря!

# 5 512
Здравейте! Бих искала да си запазя час при д-р Кичеков, но в частния му кабинет, не в Торакс. Можете ли да ми помогнете с телефон за връзка? Кабинетът му в медицински център ли е или в ДКЦ (бул. Шести септември 112 А)? Благодаря!
Не работи вече в кабинета на бул. Шести септември, само в Торакс има прием. Часовете се запазват чрез супердок.

# 5 513
Здравейте! Търся препоръка за лекар, който да води жк по здравна каса и който да няма проблем с даване на направление за държавна комисия. В момента се водя в Торакс по каса и лекарят ми прави коментари, че не искам да им дам 60лв за тяхната комисия, а искам документи за държавна.

# 5 514
Здравейте, казаха ми, че имам запушена маточна тръба. Разбрах, че това се определя най - точно чрез цветна снимка, която не ми е правена. Моля за мнение относно добър лекар - гинеколог в Пловдив.

# 5 515
  • Пазарджик
Здравейте. Трябва ми препоръка за добър детски гинеколог,ако може да е жена още по-добре.

# 5 516
Здравейте. Трябва ми препоръка за добър детски гинеколог,ако може да е жена още по-добре.
Д-р Краевска работи с деца.
Изпращала съм приятелка за нейната дъщеря и беше доволна.

# 5 517
Д-р Краевска работи с деца.
Изпращала съм приятелка за нейната дъщеря и беше доволна.
Работи ли със здравна каса? И аз смятам да заведа дъщеря ми при нея.

# 5 518
Работи със ЗК и съм много доволна за себе си. Не знаех, че е детски гинеколог, но с удоволствие при проблем бих завела дъщеря си. Препоръчвам я с две ръце!

# 5 519
Аз също водих дъщеря ми при др Краевска по препоръка от тук. Прегледа е по ЗК. Микробиологията се заплаща- занесохме в Торакс.

Общи условия

Активация на акаунт