Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 899
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 5 745
  • Пловдив
Честита радост, Деси! Здраво и безгрижно да е детенце и скоро да се гушкате вкъщи.🍀🌹
Сори за спама, ма няма как 😏

# 5 746
В момента съм в хирургиите. Естествено раждане. Платих си зала и стая, без екип, падна се д-р Котева, нямам оплаквания.
Като платиш за нещо, има разлика. Но предпочитам Хирургиите да се развиват и дърпат напред, отколкото частниците в близост, които чантите с пари за нищо ги нямат.

Извинете, но какво значи да си платиш за зала?

# 5 747
  • Димитровград
Аз родих 2016 в Хирургиите при Стоилов и Амалиев, секцио.
Как ще се развиват, защо Стоилов не е вече там?  Всеки иска труда му да е пропорционално възнаграден, а се чудите, че лекарите отиват в частни болници. Вие работите ли за без пари?

# 5 748
  • Пловдив

Извинете, но какво значи да си платиш за зала?
Може би за самостоятелна зала, без други родилки. Ако обичайно са по две легла или повече.

# 5 749
  • Пловдив
seethelight, означава, че си сама в предродилна, докато тръгне раждането. Таткото или друг близък е с теб докато те преместят в стая след раждането. Не присъства на самото раждане. Но се чува, че е през стая, лекарите му дават веднага детето и т.н.
Иначе си в обща стая с други жени, докато тръгне раждането, което за мен е адски неприятно /второ раждане ми е/ и дискомфортно. Ако няма други чакащи да родят, може е да случиш да си сама иначе.

Относно Стоилов стана абсолютен търгашин, кракът ми повече няма да стъпи при него. Само и само да ти вземе парите пише диагнози нямащи нищо общо със състоянието ти. Добре, че направих преглед след 4 морфология при него и другаде, че два месеца щеше да ми намали живота с няколко години.
Не стига, че предварително му се заплащат прегледите, ами и стресира допълнително. Двете бременности при него правих прегледите...еми за 4 години много си е повярвал и се вижда в отношението му и маниера на работа.

# 5 750
Скоро бях в АГ-то в Хирургиите. Много добро впечатление ми направи един млад доктор. Д-р Владов. Някой има ли повече лични впечатления за него?

# 5 751
И д-р Владов, и д-р Ямакова-Владова са прекрасни млади лекари. Аз съм с много добри впечатления от д-р Котева, преди 13 години, когато беше още в Селена, раждах при нея.

# 5 752
Здравейте, някой знае ли кога Др Матев(от Селена) е на работа?

# 5 753
Здравейте! Интересува ме дали знаете дали при всички изброени лекари се заплаща УЗ при следене на бременност по ЗК. (Да, знам че по ЗК ми се полагат само 2/3 прегледа, но има лекари, които не таксуват нито 1 ехографски преглед по време на бременност)

Деница Краевска, Юммю Коскот, Семра Халил, Милен Карагеоргиев или Димитър Кичеков. Благодаря предварително!

# 5 754
  • Пловдив
При д-р Халил се заплащат.

# 5 755
При Карагеоргиев не се плаща

# 5 756
  • Plovdiv, Purvenes
При док. Димитър Кичеков не съм плащала за ехограф никога, а на всеки преглед ме гледаше .

# 5 757
Здравейте, препоръчайте ми доктор,който разчита ЯМР добре и тълкува становището от ЯМР.Може да е от Пловдив или от друг град.

# 5 758
Здравейте, препоръчайте ми доктор,който разчита ЯМР добре и тълкува становището от ЯМР.Може да е от Пловдив или от друг град.
д-р Виктор Йорданов София в сити клиник младост

# 5 759
При Карагеоргиев не се плаща

Аз като съм ходила в Пълмед при него съм си плащала прегледите. В Ню лайф - не съм.

Общи условия

Активация на акаунт