Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 287
  • 6 067
  •   1
Отговори
# 5 775
Това са изследвания, които могат да бъдат извършени и по здравна каса.

# 5 776
  • Близко съм
Селената при тях ли си изследват цитонамазките? Интересно за един ден ми стана готова, а микробиологията не. Чудя се дали няма грешка?

# 5 777
Да, при тях, патолога е д-р Чонова като другаде една и съща. Няма грешка, посявките за микробиология отнемат повече време

# 5 778
Селената при тях ли си изследват цитонамазките? Интересно за един ден ми стана готова, а микробиологията не. Чудя се дали няма грешка?

Да, при тях е....моята излезе от петък за понеделник заедно със секрета. Аз също се учудих, защото излезе много бързо.

# 5 779
  • Близко съм
При мен лекар пише Татяна Попова. Чакам само микробиогията .

# 5 780
Здравейте следя бременноста си при Д-р Михайлова тя изражда в Торакс а предпочитам раждането да бъде при нея , защото вече сме изградили някакво доверие . Та тя ми каза да посетя клиниката и да видя обстановката , но не знам по всяко време ли може да се иде да попитам и за други неща като какво ще трябва да нося и така нататък … Просто до сега не ми се е случвало и ще ми е неудобно някак и да питам майчета които вече са минали през това .

# 5 781
  • Пловдив
Няма от какво да Ви е неудобно. Предполагам, че ще Ви покажат любезно. Раждах там преди 16 години, но преди това ходих на курс за бременни+гимнастика и ни бяха развели навсякъде.
Успех! Hug

# 5 782
Здравейте!

Бременна съм и се следя при д-р. Деница Краевска. Открих я 6 месеца преди да забременея, заради киста, много ми хареса и реших при нея да си следя бременността. Тя ми каза, че изражда в Торакс и Селена. Искаше ми се да намеря мнения от жени раждали при нея, но нищо не откривам. Тук има ли някой който може да ми даде мнение?
Благодаря!

# 5 783
Здравейте!

Бременна съм и се следя при д-р. Деница Краевска. Открих я 6 месеца преди да забременея, заради киста, много ми хареса и реших при нея да си следя бременността. Тя ми каза, че изражда в Торакс и Селена. Искаше ми се да намеря мнения от жени раждали при нея, но нищо не откривам. Тук има ли някой който може да ми даде мнение?
Благодаря!

Здравейте! Не съм раждала при нея, но бях за първоначален преглед при бременност. Даде ми добри насоки. Показах ѝ някои изследвания, които имах. Веднага ми предписа инжекции за тромбофилия, която аз реално нямам.
Втори час така и не успях да запиша, поради натоварения ѝ график. Знам, че има много доволни пациентки, но все пак внимавайте.

# 5 784
Здравейте, някой знае ли дали д-р Карагьозов работи със здравна каса и дали все още изражда в АГ Селена? Благодаря!

# 5 785
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли дали д-р Карагьозов работи със здравна каса и дали все още изражда в АГ Селена? Благодаря!
Не работи с касата.
Изражда в Селена.

# 5 786
Здравейте, бихте ли ми казали дали сте доволни от д-р Деница Краевска в Пловдив за профилактични прегледи. Видях че работи с НЗОК, но като пробвах да си запазя час от Супердок, пише че се плаща?

# 5 787
За д-р Краевска в super doc при графа метод на плащане има отметка по ЗК или платено, избирате и отбелязвате. Дори и да не отбележите правилно при наличие на направление ще минете по каса.
Профилактичен преглед по каса включва ехограф, зависи от възрастта какво се полага /питайте ЛЛ при издаване на направлението/, стандартно микробиология, цитонамазка
Микробиология може да занесете където желаете
Цитонамазка +10 лв пробовземане, остава при д-р Краевска и тя я предава за изработка, патолога е д-р Чонова - същата, която е в болница Селена

# 5 788
За д-р Краевска в super doc при графа метод на плащане има отметка по ЗК или платено, избирате и отбелязвате. Дори и да не отбележите правилно при наличие на направление ще минете по каса.
Профилактичен преглед по каса включва ехограф, зависи от възрастта какво се полага /питайте ЛЛ при издаване на направлението/, стандартно микробиология, цитонамазка
Микробиология може да занесете където желаете
Цитонамазка +10 лв пробовземане, остава при д-р Краевска и тя я предава за изработка, патолога е д-р Чонова - същата, която е в болница Селена
Това ми изписва

# 5 789
Това е за дата 19 септември, т.е минало време....

Ако желаете мога да ви пратя на лични телефона и, където на вайбър да попитате. Не ми се вярва да има проблем с направление, можете да си запазите час между другото докато ви отговори, лесно се отменя час в платформата

Общи условия

Активация на акаунт