Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 132
  • 6 067
  •   3
Отговори
# 5 805
Да, д-р Йорданов е доста мълчалив (смятам, че това е въпрос на темперамент и не е атестат за професионализъм), но това са прегледи, които изискват концентрация. По-важно е какво вижда лекаря, а когато всичко е наред, няма много за говорене. 
Д-р Стратиева е отличен специалист, с много богат опит и работи на доста високи обороти. Комбинация от рутинна и (пак) темперамент.

# 5 806
За д-р Стратиева мога да допълня, че идва един път в месеца, само в неделя. Затова трябва да се пресметне и навреме да се провери дата и вземе час. При голяма спешност да вмъкне преглед може чрез Оскар клиник, където работи да се помоли за връзка с нея и тя връща обаждане за уточняване и евентуално съдействие.

Ходех на фетална 2021/2022 г по време на пандемични мерки и не обичаше придружителите, въпреки всички разлепени бележки да се пречкат из коридора, вътре на преглед само пациента.
Имаше по мое време оплаквания, че не давала снимки за спомен, не, че е темерут при нея работата е важна и ако е претоварвана е твърде делова, иначе е съвсем нормална и емпатична, готова да помогне с каквото може.

Към персонала, който води записките или обучаващ се лекар с ехографа е строга, забавлявала съм се как държи под контрол хората около нея

# 5 807
Много благодаря за отговорите на всички.
Къде в Пловдив практикува Др Стратиева?

# 5 808
  • Пазарджик
Много благодаря за отговорите на всички.
Къде в Пловдив практикува Др Стратиева?
Селена

# 5 809
Да, отиваме на преглед, все пак, не на лекция. Simple Smile Празнодумци има прекалено много.

# 5 810
Никой не говори за лекции,а просто накрая на прегледа да каже ,че всичко с детето е наред,а не да си тръгне притеснен човек от там,понеже и накрая мълчи.
Стратиева говори много точно и не разпъва локуми-ясно,кратко и точно,но не и да те напрегне.
Да, отиваме на преглед, все пак, не на лекция. Simple Smile Празнодумци има прекалено много.

# 5 811
Констатациите на доктора се отразяват и в документа, щом не говори, значи всичко е наред с бебето и трябва да се радваме. Simple Smile Повечето доктори са си особени. Още повече той е мъж, характерно е за тях Wink Мога да кажа само добри думи за доктора.

# 5 812
Да,особено в центъра в който работи всички са си с особености тип да мълчат,претупват и бързат,но много настоятелно за записване на следващия преглед.
И така женска консултация,преглед на частно и фетална морфология могат да се паднат в 3 поредни дни,ама важнаото е прегледи да има хаха.
И 3-те фетални съм си правила при Йорданов,и трите пъти мълча,а на листа се използват графики и медицински термини.
Длъжен е да обясни на разбираем език,че детето е добре.
На последната фетална ми стана лошо от лежанета по гръб,но доктора от темерутизъм не реагира и накрая за малко да повърна,та добре че беше сестрата да се задейства и да го помоли да сменя позицията.
Констатациите на доктора се отразяват и в документа, щом не говори, значи всичко е наред с бебето и трябва да се радваме. Simple Smile Повечето доктори са си особени. Още повече той е мъж, характерно е за тях Wink Мога да кажа само добри думи за доктора.

# 5 813
Странно като не Ви харесва доктора и центъра защо сте били и на трите фетални при него. Simple Smile

# 5 814
По настояване на великия главен доктор от центъра,което си беше притискане дали точно при него съм се записала.
Естествено посетих и Стратиева.
И за да не е прекалено странно-втори път не повтарям там
Странно като не Ви харесва доктора и центъра защо сте били и на трите фетални при него. Simple Smile

# 5 815
  • Пловдив
При положение, че никой не ви плаща прегледите и не сте доволна от отношение/преглед не виждам как някой ще ви накара да посетите конкретен лекар. 🙄
Поне аз не бих го направила, както сторих със Стоилов например.

# 5 816
Здравейте,

Някой има ли актуална информация за цените на преглед при д-р Георги Амалиев?

# 5 817
Миналата седмица бях при него ,за установяване на бременност,70 лв .
Но много добре се държи с хората  ,обяснява ,разбира .Топ лекар е

# 5 818
Миналата седмица бях при него ,за установяване на бременност,70 лв .
Но много добре се държи с хората  ,обяснява ,разбира .Топ лекар е

Благодаря Ви за отговора!

Дълго ли се чака за час?

# 5 819
Моля, препоръчайте ми добър гинеколог за премахване на раничка на шийката на матката.

Общи условия

Активация на акаунт