Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 514
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 895
  • Ст Загора
Мнение за Борис Стоилов? За установяване на бременност и следене. За бюжена с няколко спонтанни аборти

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 14:36 от nasito8988

# 5 896
Аз съм бременна вече в 6ти месец и не съм давала пари нито за частни прегледи, нито за болнични, нито за изследванията.
 Наистина масово те гледат като златна кокошка и знаят , че всичко ще дадеш за здраво бебе! Спекулира се много и това е жалко Sad
Точно веднъж в началото  платих за частен 5 минутен преглед 100лв. ( понеже с направлението бях направила първичен преглед при друг лекар и преди за изтече това направление исках да ме прегледа този , при който си платих) , два пъти прием в болница по 140лв. и една фетална морфология 130лв.
Всички изследвания се назначват с направления, правила съм и за токсоплазмоза ( която е около 200лв.) и не съм дала една стотинка. Лекарката ми не ми е близка ,позната или роднина, че да ми обръща специално внимание, случайно попаднах при нея ,но е изключително мила и стриктна за всичко , което трябва да се прави. Изключително спокойна съм при нея.Всеки път гледаме бебчо на ултразвука .
Ходя на консултациите в държавна болница (в Пловдив ) и тук във форума в нито една тема не съм срещнала препоръки за АГ и не се е споменало името й. ( аз умишлено няма да го спомена поради лични съображения , но ако някой попита за конкретния АГ ще дам мнение)
 С парите ,които не съм дала за частни прегледи и изследвания , смятам да и взема подарък, след като родя живот и здраве. Успех на всички бъдещи мами! Дано да попаднете на добри и съвестни специалисти, за които професията е призвание!  🍀🍀🍀

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 16:24 от AliKote

# 5 897
  • Ст Загора
А мнение за  д-р Мария Василева и д-р Лазороски

# 5 898
  • Пловдив
При д-р Василева ходих на второ мнение, след тъпотиите, които Стоилов ми написа, след третата фетална.
Сама ми върна обаждане, след като разбра защо я търся ми каза да я посетя в Хирургиите, след няколко дена. Извърши прегледа, изкоментирахме нещата, показа ми отделението и така взех решение къде ще родя второто си дете. Внимателна и човечена, бих я препоръчала на всяка бъдеща майка.

# 5 899
  • Ст Загора
Моят списък де удължи. Аз съм с няколко спонтанни, та уж рискова..
Гледай Георги Амалиев и Борислав Иванов..

# 5 900
Ако ще търсите от модерните в момента, бих заложила в полза на д-р Даниел Ставрев.
Причините за спонтанни аборти може да са комплексни и разнообразни.
Ставрев за фетална морфология евентуално ще препоръча д-р Васил Даскалов, последния е кофти характер, но е добър с ехографа.

Амалиев и Иванов ще приложат всичкология - следене, ФМ, което не е Ок, никак, да се разчита на един човек да вижда всичко.
Амалиев ми е правил нещо като фетална, нещо, защото през цялото време гледаше какво показва апаратурата... Повече не се върнах
Другия като пациент съм го срещала когато се учеше да държи ехограф при Даскалов, не ми се коментира

# 5 901
  • Ст Загора
Ще мисля то ние сме в Ст Загора.
За ФМ ще ида евентуално при друг специалист по ФМ.
Абе Ставрев го мисля, но няма да има часове вероятно...

# 5 902
При Ставрев е натоварено, но закачиш ли се, ще те следи стриктно.
Красимира Чалова също препоръчвам при проблемна бременност.

# 5 903
  • Ст Загора
Благодаря Ви!
Трябва ми за края на месеца...

# 5 904
Ако ще търсите от модерните в момента, бих заложила в полза на д-р Даниел Ставрев.
Причините за спонтанни аборти може да са комплексни и разнообразни.
Ставрев за фетална морфология евентуално ще препоръча д-р Васил Даскалов, последния е кофти характер, но е добър с ехографа.

Амалиев и Иванов ще приложат всичкология - следене, ФМ, което не е Ок, никак, да се разчита на един човек да вижда всичко.
Амалиев ми е правил нещо като фетална, нещо, защото през цялото време гледаше какво показва апаратурата... Повече не се върнах
Другия като пациент съм го срещала когато се учеше да държи ехограф при Даскалов, не ми се коментира

Може ли повече детайли за Иванов? Това е този доктор, който следи в Медлайн нали? Имам много близки и познати,които си следяха бременността там и го Боготворят, но честно казано и на мен ми се струва малко печалбарска ситуация при него.

# 5 905
  • Пловдив
За Стара Загора бих препоръчала д-р Симона Велева
https://superdoc.bg/lekar/simona-veleva

Амалиев, Чалова и Иванов, не!

# 5 906
  • Ст Загора
Аз я умувах Велева, както казах ми трябва за 28 април, или началото на май.

А Матев? Ходих веднъж но за преглед! Не за бременност. Той също няма часове, също за 12 май

# 5 907
Много обичам като се почне с личните препоръки и един препоръча един лекар, друг го наплюе...Страшно субективно е всичко.Много е важно да се имат предвид 2 неща в случая: че никога не може да се има доверие на само 1 лекар, защото и той е човек и греши; и че всеки пациент си има виждане за лекаря и то рядко съвпада с чуждото.

# 5 908
  • Ст Загора
Аз също знам, че от всеки един док ще има доволни и недоволни.
Ходила съм при няколко тук в Ст Загора...

# 5 909
  • до най-прекрасния мъж
За проблемна Ставрев с две ръце. Следих се и родих при него преди 3 г, много ме успокояваше след всеки преглед. Аз ходех по свое желание на две седмици и се вмествах в часовете. На ФМ ходих при Стратиева - страхотен специалист и човек. При Даскалов не бих, той се чуди с години какъв точно доктор да е - та следене, та репродуктивен, сега пък фетален.

Общи условия

Активация на акаунт