Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 001
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 6 090
Дочутите отзиви не са ли имено от пациенти?
Във форума не е коментирано и затова търся допълнително мнения. Иначе отзивите са от типа на " Моята кума ходи при нея и е много доволна". Затова ми се искаше някой лично да сподели.

# 6 091
Здравейте, може ли мнения за д-р Борис Стоилов? И някоя от вас правила ли е хорионбиопсия или амниоцентеза при него.

# 6 092
  • Пловдив
Аз правих амниоцентеза през 2018.
Държи се високомерно, но мисля, че иначе е кадърен.

# 6 093
Не съм му била пациентка, но името му често се среща в отрицателни отзиви - описват го като високомерен, пресилен в диагнози, които неоснователно стряскат бременните. Чак ми се е запечатал един отзив от потърпевша пациентка, и косвено ми стана противен..

# 6 094
  • Пловдив
При втората бременност на втората ми морфология постави една диагноза на мен, на третата изобщо не обърна внимание на това, но излепка такава на детето, че 🤦🏽‍♀️ не отидох на 4 при него, а директно на преглед при д-р Василева.
Ако имам трета бременност, изобщо не бих ползвала услугите му. Търговията се е наложила май повече, след като се утвърди в града. Поне аз друго обяснение в моя случай нямам.

# 6 095
Здравейте! От коя лаборатория за микробиологично изследване сте доволни?

# 6 096
Какво точно трябва да изследвате?

# 6 097
Какво точно трябва да изследвате?

Влагалищен секрет.

# 6 098
Лаборатории Лина в такъв случай.
Успех Heart

# 6 099
Здравейте,
преди няколко дни бях на контролен преглед при д-р Арман Христамян в Пловдив. Взе ми цитонамазка и ми даде листче с телефон на лекарка, с която работи, за проверка на резултата. За съжаление, не мога да намеря това листче, макар че обърнах хастарите на всички чанти, якета и палта.
Някой може ли да ми помогне, за да не занимавам доктора с моята разсеяност?

# 6 100
Ако е доктор Коскот мога да ви го дам.

Здравейте,
преди няколко дни бях на контролен преглед при д-р Арман Христамян в Пловдив. Взе ми цитонамазка и ми даде листче с телефон на лекарка, с която работи, за проверка на резултата. За съжаление, не мога да намеря това листче, макар че обърнах хастарите на всички чанти, якета и палта.

# 6 101
Здравейте,

Той работи с патоложката на Медлайн - д-р Чифчийска. Нямам й телефон, но може да се обадите на тяхната регистратура и да й го искате. Също може и на място да отидете, тя е до 16 часа

# 6 102
Точно тази е лекарката, проверих и резултата.
Сърдечни благодарности, хубав ден и спорна седмица!

# 6 103
Здравейте, някой следи ли се при доктор от Хирургиите? Пробвах да запазя час през Супердок за д-р Порязов и д-т Стоилов , но няма свободни месеци наред, как запазвате час?

Началото на 3 месец съм, другата седмица ми е последният преглед при репродуктивния специалист

# 6 104
  • Пловдив
Стоилов следи ли по НЗОК? Не е ли само в кабинета си?

Общи условия

Активация на акаунт