Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 168
  • 6 115
  •   1
Отговори
# 1 395
Четох, четох, но не видях мнения за д-р Учикова? Чувала съм, че работи с касата? Имате ли впечатления?

# 1 396
Четох, четох, но не видях мнения за д-р Учикова? Чувала съм, че работи с касата? Имате ли впечатления?
Погледни в "Раждане във ВМИ Пловдив"

# 1 397
Реших вече д-р Велевски да следи моята бременност, а и работи с ЗК.

# 1 398
Някой знае ли Арман Христамян в кои дни приема в частния си кабинет?

# 1 399
Някой знае ли Арман Христамян в кои дни приема в частния си кабинет?
Мисля че един от дните беше четвъртък, но да не те подведа.
Обади му се по телефона и питай  Peace

# 1 400
Здравейте момичета HugИскам да помоля някой ако може да ми даде някакъв актуален номер на Д-р Бачуров,търсих,търсих из нета,но нищо newsm78Излиза ми само един стац.телефон,но никой не отговаря на него!Благодаря предварително Hug

# 1 401
  • Пловдив
Възможно ли е да има секцио без избор на екип или лекар?
Не го разбирам това нещо с избор на лекар и с плащането под маса.... За да го избегна с първото раждане избрах Селена - бях спокойна, че при който и да попадна, ще си свърши работата. Тогава се надявах на нормално раждане. Но се оказа, че с дълго преносване и липса на родова дейност... ще трябва да е секцио. Стиснахме си ръцете, приеха ме направо след прегледа, мина всичко както си му е реда. На изписването и на фактурата си беше хванато и избор на екип.
Сега сме малко притиснати финансово и започнах да мисля за вариант държавна болница, по конкретно за Окръжна. Обаче са ми толкова чужди тези уговорки и чудеса... Още повече, наистина нямам претенции кой ще реже... Вероятността да ме пуснат да раждам нормално е малка, така че направо искам да се информирам как се случват нещата при секцио.
Другия ми вариант е да стиснем колана и в Торакс. И на двете места, мога ли като реша, че е дошъл момента да се изтъпаня и да кажа: идвам да ме режете, и директно да се задействат за операция или...?!?...
Значи да си кажа, че не ми е толкова зора да не ми начисляват избор, който не съм правила, ама все пак ако я има тая възможност... Mr. Green

# 1 402
benitta, възможно е. Моя позната роди наскоро в Окръжна без уговорка. Имаше едно секцио, реши за второто да пробва нормално - изчака да й започнат контракциите и като зачестиха, отиде направо там. Е, не я оставиха да роди нормално, веднага й измислиха причина да я резнат пак и го направи, който бе на смяна. Остана много доволна от отношението на персонала.

# 1 403
И аз имам позната която роди втори път със секцио през септември в Окръжна. Имаше си документ ,че има проблем с очите и 1-2 дни преди термин си отиде там с багажа и са й направили секциото ,който бил на смяна ,каза че била много доволна.

# 1 404
SIMONA_S, писах ти на лични Hug

# 1 405
Здравейте! Прилиствах всичките страници за акушер-гинеколози. Много са лекарите, но е трудно да избереш точния гинеколог. Та държа доктора да бъде внимателен, да обяснява, да казва какви изследвания трябва да се направят без да го питаш, да следи цялата бременност и след това при него да ми бъде самото раждане и да работи с ЗК. Все пак първа бременност карам и много неща са ми неясни. Май оставам с такова впечатление, че д-р Корсемов, д-р Росен Петров, Бабаков и Паскалева са внимателни. искам да чуя и вашите мнения. Благодаря предварително.

да чуеш кои са внимателни или кои са наистина добри?
защото едното няма нищо общо с другото.
а здравната каса - тя е само за междудругото, не съществува лекар в пловдив, който работи със ЗК и можеш да кажеш ок, оставям си живота на бебето в ръцето му. Просто няма такъв.
Тука мога да поспоря. Но по -добре да не спамим темата Simple Smile

# 1 406
  • Пловдив
 Hug Благодаря, момичета!
Аз се притеснявам какво ще се случи, при положение, че всички си ангажиарат екипи, плащат, подсигуряват си отношение и удобства... Сигурно няма да им е много драго на персонала  Rolling Eyes Особено като имам 1001 каприза как точно да си вършат работата  Mr. Green  Но пък от друга страна, ти се уговяряш с лекар или екип, плащаш му, срязва те, свършва му смяната и пак положението е същото.

# 1 407
  • София / Пловдив
Бенитта, избери Окръжна! Там няма да ти правят проблем за второто секцио, щом първото ти раждане е с операция. Най - добре се разходи до там и ги питай какви документи ти трябват за раждането и кога трябва да постъпиш. Няма как да ти начислят избор на екип, ако не посочиш такъв  Wink Повечето лекари са добри, а условията в следоперативния сектор са прекрасни.

# 1 408
Здравейте момичета HugИскам да помоля някой ако може да ми даде някакъв актуален номер на Д-р Бачуров,търсих,търсих из нета,но нищо newsm78Излиза ми само един стац.телефон,но никой не отговаря на него!Благодаря предварително Hug

0888504834, д-р Бачуров

# 1 409
Insaid,Биренка,благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт