Все пак няма да ходя всеки ден
Само кабинета да е приличен,а не едновремешен и подтискащ Ето,че ималооо

Безкрайно ти благодаря!!!Сега ще се поразтърся за тях
Все пак няма да ходя всеки ден
Само кабинета да е приличен,а не едновремешен и подтискащ 
За мен избора на личен гинеколог е по-важен от избора на ЛЛ. Последният изобщо не го познавам. Аз имах проблеми със забременяването. Не защото не си правя редовно профилактика, а защото се оказа, че съпругът ми има проблем. Та един и същ лекар ми е правил лапароскопия, АРТ процедури, при него си следих бременността, при него родих нормално, при него си правя профилактиката и не само аз ами и всичките ми близки от женски пол. Същият лекар прави амниоцентеза на сестра ми. Тя пък роди със секцио по медицински причини. Перфектно направено. Това, че на някои лекари им е най-удобно от болницата в частния кабинет да си тъпчат на едно място си е право на техен избор, но те определено няма да се моя избор за лекар. За мен няма такъв филм като тясна специализация на гинеколог, още повече като имам обратния пример. Щом един може и другите за се поразмърдат да наваксат, ако ли не...... 
И да,все още има такото животно.
Като че ли частниците са по-добри специалисти
Нарочили са ги за такива,защото някой като чуе ,че един лекар има само частен прием,то значи автоматично е много добър и търсен и без съмнение отива там плаща "н" сума,за нещо,което може да се свърши и по ЗК.
Иначе става бесмислено осгуряването ми 
При него си правя годишните профилактишни прегледи. По време на бременността само не бях при него, тъй като съм малко по-особен случай и имах нужда от специално наблюдение и изследвания. Бих ти го описала като много приятен и предразполагащ човек, добър диагностик, апаратурата му е нова и хубава. Нямам забележки, за всичките 7 години, в които го посещавам.
.Препоръчани теми