Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 500
  • 6 098
  •   2
Отговори
# 1 875
Д-р Симеонов от Окръжна също има прием по ЗК.Нямам конкретни впечатления,но от това,което съм видяла и чула е много добър  Peace
Аз мисля да се преориентирам към него.

# 1 876
Ами, да кажа- по възможност да е по ЗК, но да съм честна и пари ще дам, ако трябва да ида на частно, но да знам, че ще свърши работа. На моя мъж му се случи една гадна случка: пратиха го при "свой човек" на частно за нервите и тя го прегледа за 10мин взе му 50лева и му даде хапчета с изтекъл срок на годност....какво да кажа...  Crossing Arms  #2gunfire

# 1 877
А къде е този черен списък на гинеколозите за Пловдив? Нещо не мога да го намеря  newsm78

# 1 878
  • Fort Worth, TX
А къде е този черен списък на гинеколозите за Пловдив? Нещо не мога да го намеря  newsm78
4ерен списък на лекари в плд

# 1 879
 Hug Тенкс   bouquet

# 1 880
Благодаря на всички за отговорите. За доктор Симеонов, верно и аз бях чувала, но съвсем изключих за него. Мерси много Simple Smile

# 1 881
Д-р Симеонов от Окръжна също има прием по ЗК.Нямам конкретни впечатления,но от това,което съм видяла и чула е много добър  Peace
Аз мисля да се преориентирам към него.
Аз като бях бременна в 4-ти месец, лежах в Окръжна 5 дни. Д-р Симеонов е много приятен и внимателен, обще взето той беше единственият, който ми обръщаше толкова много внимание.  Peace

# 1 882
Да, Симеонов също е чудесен избор. Лежала съм няколко пъти в Окръжна, отлични впечатления имам от него.

# 1 883
# 1 884
здравейте, момичета, моля за съвет:

в 11 г.с. съм и искам да си направя фетална морфология в пловдив, но не знам при кого да отида
 доктор Тотев или  доктор Даскалов - дайте мнения
благодаря ви

момичета, благодаря за бързите отговори,
вече знам към кой да се насоча Simple Smile

# 1 885
Да, Симеонов също е чудесен избор. Лежала съм няколко пъти в Окръжна, отлични впечатления имам от него.
Беше на смяна като раждах Стеф - чак ме учуди колко много внимание ми обърна Simple Smile въпреки, че колегата му ме изроди. Милански ли (ще излъжа) един младичък и много внимателен също Simple Smile

# 1 886
  • Fort Worth, TX
Беше на смяна като раждах Стеф - чак ме учуди колко много внимание ми обърна Simple Smile въпреки, че колегата му ме изроди. Милански ли (ще излъжа) един младичък и много внимателен също Simple Smile
По-скоро Радински.

# 1 887
По-скоро Радински.
Не е той.. Но и той е готин - после на визитациите беше много внимателен Simple Smile
Тоз за който говоря, е от скоро там.. Ама как помня имена (но е с М) Blush А и всичко стана за 10 мин. нямах никак време да помня кой кой е  Crazy

# 1 888
  • Точно където трябва
На моето раждане беше Минчев, млад, не много висок. Готин като човек, ама аз много ги изнервих.

# 1 889
На моето раждане беше Минчев, млад, не много висок. Готин като човек, ама аз много ги изнервих.
Май той  Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт