Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 040
  • 6 098
  •   2
Отговори
# 1 965
  • Пловдив
В частния кабинет на Д-р Стратев мога ли да отида с направление?
Не работи със ЗК.

# 1 966
А с направлението при него в болницата ли?

# 1 967
здравейте,искам да ви попитам някоя от вас дали знае нещо за др.Петрова,работи във селената и разбрах,че работи със ЗК.Става въпрос за женска консултация в 12г.с съм Simple Smile Благодаря ви предварително!

# 1 968
С направление може единствено в поликлиниката до Понеделник пазара   Peace

здравейте,искам да ви попитам някоя от вас дали знае нещо за др.Петрова,работи във селената и разбрах,че работи със ЗК.Става въпрос за женска консултация в 12г.с съм Simple Smile Благодаря ви предварително!
Да работи със ЗК взимаш си направление номер 9 от личната лекарка и си записваш час в Селената при д-р Петрова   Peace

# 1 969

Защо там? Той не работи ли в Св.Мина на ул.Весела?

# 1 970

Защо там? Той не работи ли в Св.Мина на ул.Весела?
Незнам дали още работи във Весела но със сигурност работи по ЗК в поликлиниката моята приятелка си води таб ЖК а роди   в Торакса при него на частно  Peace

# 1 971
Здравейте! Simple SmileМоля препоръчайте ми добър акушер-гинеколог(Пловдив).В момента съм в чужбина,но следващия месец се завръщам в Бг.Бременна съм във втори месец,това ми е втора бременност.Оперирана съм -конизация.Нуждая се от компетентен гинеколог и най-вече човечен.Предварително благодаря Simple Smile Peace

# 1 972
Здравейте! Simple SmileМоля препоръчайте ми добър акушер-гинеколог(Пловдив).В момента съм в чужбина,но следващия месец се завръщам в Бг.Бременна съм във втори месец,това ми е втора бременност.Оперирана съм -конизация.Нуждая се от компетентен гинеколог и най-вече човечен.Предварително благодаря Simple Smile Peace

Д-р Даскалов или д-р Йончев, на друг при тези проблеми, не бих се доверила.

# 1 973

Д-р Кунчев е единствения на когото вярвам, аз лично от Йончев съм много разочарована. МОга да дам телефон и да се свържетв лично. Води ЖК в Торакса по ЗК.

# 1 974
др В.Даскалов-в Пловдив,аз лично при друг не бих отишла Peace

# 1 975
Дами я ми кажете нещо чували ли сте за д-р Михнев ?

# 1 976
Благодаря за отговорите WinkА малко повече информация за д-р Даскалов? newsm78

# 1 977
Благодаря за отговорите WinkА малко повече информация за д-р Даскалов? newsm78

http://invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content&view … =22&Itemid=55

# 1 978
Здравейте, момичета!
Записвам се и при вас. Толкова много теми прочетох последните две седмици, че тотално се обърках.
На 41г/ще ги навърша януари 2013г./ съм. От тази година явно ми започнаха някакви хормонални проблеми. До сега цикълът винаги ми е бил редовен. В началото на годината имах едно голямо закъснение. Първият ми така да се каже проблем. От 3 години се лутам обаче между пловдивските гинеколози и по мое мнение не мога да попадна на добър. Между другото и аз съм "минала" през Илиева...
Та, на 12 август МЦ, на 22 август пак... Аз естествено се притесних и отидох на преглед при д-р Троянчев, от тази година ходя при него/след онова закъснение, тогава каза - от възрастта/.
Прегледаме на ехограф и каза - функционална киста на десен яйчник - 5 см. И аз естествено неподготвена се притесних и загубих ума и дума. Той казва - практиката е да се изчака 1,2 м-ца и ако не изчезне се махат оперативно, защото в моята възраст било опасно, да не се наложело после да ходя в онкологията. И аз още повече се притесних. Тя операцията била лека - лапароскопска, добре се понасяла.... И аз слушам и вярвам. Свикнала съм да вярвам на лекарите.
Прибирам се в къщи и започвам да чета и се оказва, че тези кисти в по-големия процент се лекуват медикаментозно, пукат се сами и само ако са големи и предизвикват усложнения се налага оперативно отстраняване. .....
Нямам думи. Притеснена отивам до личната ми лекарка/тя е много готина и и имам изцяло доверие/. Споделям, и тя ми казва трябва да вземеш и второ мнение.
Така и сега ми идва въпросът. При кого? Тук от форумите се спрях на 3 АГ специалисти.
Препоръчаха ми д-р Мерджанов - МЦ "Южен полъх", д-р Велевски - в "Гранда" и д-р Ангелов от "ФиХелф".
Сега разчитам на вас да ми помогнете по-конкретно в избора, защото на 6 септември отново ми дойде МЦ и вече съвсем съм объркана.
Като чета д-р Мерджанов го препоръчвате за профилактика и проследяване.
Д-р Велевски... препоръчаха ми го, но пък за него прочетох доста страшни неща в нета...
Май остава д-р Ангелов. Но пък него само Люба го препоръчва...
Май имам нужда от още мнения. Моля ви. Кажете и вие.

# 1 979
И тук ще ти пиша, виждам, че по-подробно си описала случая си Simple Smile
Искам само да ти уточня, че Мерджанов се занимава и с проблемите на менопаузата - ако мислиш, че проблемът ти може да е свързен с тези промени в женския организъм, може и да ти свърши работа.
Трябва ти добър ехографист, евентуално ще ти се назначат и хормонални изследвания. Трябва да се види какво причинява тези нарушения в цикъла, кистата е просто следствие от нередовната менструация.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт