Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 964
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 980
Да, .Stef., благодаря ти отново! Мисля, че причините са вече хормонални.
Важно е, мнението ти, че д-р Мерджанов се занимава с проблемите в менопаузата, защото повечето го споменават за профилактика и проследяване на бременност.
Благодаря ти! Хубав уикенд!

# 1 981
Здравейте! Simple SmileМоля препоръчайте ми добър акушер-гинеколог(Пловдив).В момента съм в чужбина,но следващия месец се завръщам в Бг.Бременна съм във втори месец,това ми е втора бременност.Оперирана съм -конизация.Нуждая се от компетентен гинеколог и най-вече човечен.Предварително благодаря Simple Smile Peace
Хрисима,dghigova ако търсите добър и човечен гинеколог ще ви кажа моя избор.
Д-р Тракова Кабинета и е до Чифте баня. Наистина човечна и компетентна. Прегледа с ехограф 20 лв, другия 15 лв. Тази жена спаси приятелка от операция - категорични мнения на велики  гинеколози.
Малко е усложнено записването при нея вечер между 18 и 20 ч. и сутрин след 10 ч. - 032/663356

# 1 982
Горещо препоръчвам д-р Ангелов,много добър специалист!Оперира в Селена.

# 1 983
Здравейте!
Искам да попитам някои знае ли къде работи сега д-р Кръшкова? Сега разбрах,че вече е напуснала 2 ДКЦ. Дали преглежда някъде по здравна каса и дали още е в Торакс?
Благодаря Ви!

# 1 984
Здравейте!
Искам да попитам някои знае ли къде работи сега д-р Кръшкова? Сега разбрах,че вече е напуснала 2 ДКЦ. Дали преглежда някъде по здравна каса и дали още е в Торакс?
Благодаря Ви!
Доколкото разбрах, вече работи в София.

# 1 985
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Искам да попитам някой има ли отзиви за др. Амалиев- син? За др. Амалиев- баща съм чувала много позитивни неща, но в момента се интересувам за др. Амалиев- син.

Благодаря предварително

# 1 986
Имам приятелка, която й е правена лапороскопия при някой от двамата. Сега й предстои да ражда и понеже е с по-усложнена бременност няма да роди при наблюдаващия, понеже той е само в Тракс, та когато я питах при кой от двамата ще роди, каза, че при който и да е и двамата са добри!

# 1 987
  • Пловдив
p.atanassova, благодаря за отговора. Ще се радвам и още някой да сподели.

# 1 988
Здравейте! Simple SmileМоля препоръчайте ми добър акушер-гинеколог(Пловдив).В момента съм в чужбина,но следващия месец се завръщам в Бг.Бременна съм във втори месец,това ми е втора бременност.Оперирана съм -конизация.Нуждая се от компетентен гинеколог и най-вече човечен.Предварително благодаря Simple Smile Peace
И аз съм ,като теб-с конизация и с втора бременност.Бих ти препоръчала само и единствено Проф. Благовест Пехливанов-завеждащ на АГ-отделението на ВМИ и консултант в СЕЛЕНА.
 mamuna,за Д-р Михнев не съм чувала,но има Д-р Михнева.

# 1 989
Здравейте! Темата е много дълга и ще се радвам да ми помогнете набързо без да се връщам назад в темата. Търся добър гинеколог, който да работи с ЗК. От раждането до сега не съм ходила на преглед, мина вече 1 година и оттогава имам болки, родих със секцио. Засега се спрях на Мерджанов, но искам да чуя и други мнения за други доктори.

# 1 990
Здравейте момичета, ходих на ехограф за проблеми със стомаха и се оказа, че имам киста около 5-6 см.   Cry Ако може да ми препоръчате добър гинеколог

# 1 991
Serene__,ragazza84 ,понеже и при двете ви става въпрос за сериозни неща,а не за рутинен преглед бих ви препоръчала Проф. Пехливанов.Шеф на АГ отделението на ВМИ-на Пещерско шосе,работи и в АГ-клиника Селена.Там е всеки вторник и четвъртък от 13 часа.
Много е важно да попаднете на кадърен лекар,защото ома и доста некадърни и аз съм попадала при такива и много съм страдала.Успех!

# 1 992
здравейте, препоръчайте ми моля, гинеколог за следене на бременност

# 1 993
  • Fort Worth, TX
здравейте, препоръчайте ми моля, гинеколог за следене на бременност
Има доста обсъждане имена тук, които проследяват бременност по Зк и на частен прием.Проечети назад в темата и може би ще намериш своя лекар.На правилното място си.

# 1 994
Здравейте!Реших да проследи бременноста ми др-Мерджанов(МЦ"Южен полъх").Посещавала съм го и преди за профилактични прегледи и бях останала с добри впечатления.След дълго чудене на кого да се спра сега за втората си бременност,избрах него.Имаше добри отзиви,а и центъра в който работи е в близост до мястото,където живея.Ок,но мисля да се откажа да го посещавам повече.При първото си посещение(само да отбележа ,че ходя на частно при него smile3513)очаквах да ми бъде направен по-обстоен преглед,още повече когато му съобщих,че съм оперирана конизация преди време.Единствено ме прегледа с вагинален ехограф.Не ми взе секрет за цитонамаска,а ме попита дали имам някакво вагинално течение.Отговорих му,че имам.Попита ме какво е като цвят,мирис и т.н.Знам,че на повечето бременни задължително се прави цитонамаска.Вие какво мислите? newsm12

Общи условия

Активация на акаунт