Важно е, мнението ти, че д-р Мерджанов се занимава с проблемите в менопаузата, защото повечето го споменават за профилактика и проследяване на бременност.
Благодаря ти! Хубав уикенд!
Моля препоръчайте ми добър акушер-гинеколог(Пловдив).В момента съм в чужбина,но следващия месец се завръщам в Бг.Бременна съм във втори месец,това ми е втора бременност.Оперирана съм -конизация.Нуждая се от компетентен гинеколог и най-вече човечен.Предварително благодаря

Моля препоръчайте ми добър акушер-гинеколог(Пловдив).В момента съм в чужбина,но следващия месец се завръщам в Бг.Бременна съм във втори месец,това ми е втора бременност.Оперирана съм -конизация.Нуждая се от компетентен гинеколог и най-вече човечен.Предварително благодаря

)очаквах да ми бъде направен по-обстоен преглед,още повече когато му съобщих,че съм оперирана конизация преди време.Единствено ме прегледа с вагинален ехограф.Не ми взе секрет за цитонамаска,а ме попита дали имам някакво вагинално течение.Отговорих му,че имам.Попита ме какво е като цвят,мирис и т.н.Знам,че на повечето бременни задължително се прави цитонамаска.Вие какво мислите?