Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 724
  • 6 098
  •   4
Отговори
# 2 010
elfi4ka,  точно това, което си мислиш е Peace.
Но точно благодарение на тези прегледи са предотвратени незнайно колко преждевременни раждания.

# 2 011
Това е абсолютно противопоказно и не бих позоволила в никакъв случай.
За последния един два месеца-да,но за в началото абсурд  Naughty Точно тези прегледи,могат да предизивкат проблеми  Wink

# 2 012
  • Пловдив
Но точно благодарение на тези прегледи са предотвратени незнайно колко преждевременни раждания.
Точно това е, да!
Предполагам в първите месеци от бременността много бъдещи майки не са се въздържали от сексуални контакти с партньорите си.
Е това и онова за мен са еднакво "опасни".

# 2 013
Точно това е, да!
Предполагам в първите месеци от бременността много бъдещи майки не са се въздържали от сексуални контакти с партньорите си.
   Здравей!Би ли ми дала координатите на др.Карагъозов?Къде работи сега?

# 2 014
  • Пловдив
Точно това е, да!
   Здравей!Би ли ми дала координатите на др.Карагъозов?Къде работи сега?
Има частен кабинет на прелеза на 6-ти септември. Изражда в Селена.
Телефона на кабинета е 032/ 30 63 03
Неговият личен - 0888 13 08 03

# 2 015
Това е абсолютно противопоказно и не бих позоволила в никакъв случай.
За последния един два месеца-да,но за в началото абсурд  Naughty Точно тези прегледи,могат да предизивкат проблеми  Wink

Напротив, много са важни точно в началото и в средата на бременността, когато своевременно може да се направи серклаж при нужда, а не само с ехографа да се констатира, че от шийката вече никаква я няма Peace.

# 2 016
  • Пловдив
Говори си Шайнче.... Whistling

# 2 017
  • Пловдив
Оф, не мога да повярвам, че в 21 век се вярва на тези градски легенди, че като те прегледат гинекологично и едва ли не ще пометнеш. Извинете ме за израза, но не е виновен прегледът, а доктора. И ако не смее да рискува да прегледа пациентката....по някакви негови си съображения или се страхува, защото не е достатъчно уверен в себе си, поне да не се разпространяват такива страхове. Да се стига до там, че пациентки да не позволяват да ги преглеждат гинекологично докато са бременни.  ooooh!

Мен не са ме преглеждали с вагинален ехограф никога за цялата бременност. До 12-14 седмица ми бяха забранени половите контакти, и до същата седмица никой не ме е преглеждал гинекологично, но до този срок на бременността така или иначе има риск да не се задържи. А аз си бях с контрации още от тогава. Но после са ме преглеждали гинекологично, чак на всеки преглед не, ама аз ходех на всеки две седмици.....и нищо ми нямаше, нито лекар ми е казвал, че е опасно.  Peace

# 2 018
Всеки си има право на избор.За мен е абсолютно безпредметно това преглеждане ,че и всеки път  Crazy

А от Карагьозов избягах веднага след като реши,че ще ме преглежда вагинално и ще ми взима цитонамазка още при първото посещение.Хиляда увещания и накрая просто си тръгнах и не повторих  Stop

# 2 019
  • Пловдив
До 14 седмица има три прокървявания - в два от пътите влизах в болница, но и трите пъти бях преглеждана , за да се прецени ситуацията.Срам, не срам и аз се дърпах първия път, но доктора ми каза че прегледа ще покаже състоянието на шийката на матката  и няма да е причина за помятане

# 2 020
При съмнение за проблем,или проблем,естествено,че няма как.
Но,когато всичко е нормално и бременната няма никакви оплаквания,кому е нужно  ooooh! И тук не говорим за срам  Crazy

# 2 021
И аз както нямах оплаквания в 7 месец, д-ра ми каза, че щом няма оплаквания, няма нужда от преглед, ама след три дни при вагинален преглед точно с цел оценка на състоянието на шийката (при друг лекар) се оказах за 30% скъсяване. Именно този преглед и назначената след това терапия спасиха детето ми от преждевременно раждане. Защото когато се появят симптоми може вече да е твърде късно.
И моля ви, не сравнявайте вагиналния ехограф със секс. Смешно е!
 Peace

# 2 022
  • Пловдив
Опитах се да направя някаква аналогия, наистина не на място.
И друго имах предвид, а не вагиналния ехограф, но вече няма значение.

Аз съм ходила при лекар, който всеки месец ме е преглеждал по време на бременността.

Наясно, че спокойствието на пациента зависи от лекаря.

# 2 023
Но,когато всичко е нормално и бременната няма никакви оплаквания,кому е нужно  ooooh! И тук не говорим за срам  Crazy

Когато се появят оплаквания може вече да е много, много късно.

# 2 024

Когато се появят оплаквания може вече да е много, много късно.
Абсолютно.
В 1 др форум една мама разказваше, че благодарение на такава проверка са установили скъсена шийка на матката в 20 седмица някъде и оплаквания не е имала.

Общи условия

Активация на акаунт