Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 317
  • 6 116
  •   2
Отговори
# 2 970
  • Plovdiv
Обещах да напиша впечатлянията ми от доктор Тотев и те са прекрасни. Внимателен, адекватен и наистина обръща нужното внимание. Мисля, че си намерих моя доктор.

# 2 971
Имам си лекари в семейството, въпросът ми не е за лекарите.
Молбата  ми е, някой да ми каже има ли денонощна лаборатория?

След като имате лекари в семейството не е ли по-логично да попитате тях, би трябвало те да са по компетентни от нас  newsm78

# 2 972
Не съм искала да търся компетентност, а търсех чуждия опит -  други като мен изпадали в подобна ситуация.
Няколко съфорумки ме разбраха правилно и ми помогнаха, като споделиха своя опит.
За което съм им изключително благодарна.

# 2 973
  • burgas
Здравейте, имате ли впечатления за д-р Троянчев? Той следи бременността ми в Бургас, но обмислям секцио в Селена, по принцип бременността ми не  е от най-леките.  Всякаква информация ще ми е от полза

# 2 974
Каква е цената на ЖК при д-р Паскалева в частния и кабинет (с вкючен ехограф)?
Мерси предварително   bouquet

# 2 975
  • Plovdiv
Галка, кумата ми се следеше при Троянчев. Тръгна да ражда в съботен ден и се оказа, че той е в Бургас (не я е предупредил, че работи и там), тя роди при този, който е на смяна в Селената.  Троянчев така и не се появи до изписването

# 2 976
Галка, и моите впечатления са както на Лоли!

# 2 977
Здравейте, бременна съм втори път с едно секцио зад гърба си и една госпожица - бебето беше седалищно и не се обърна. Втората бременност е с миомен възел 7 см., който е по външна маточна стена точно в единия край на цикатрикса (ако правилно съм го написала) - разреза от секциото.
Не ми създава до момента никакви проблеми. Според моята АГ миомата в моя случай може да причини повече проблеми при секциото, като прекомерно кървене, защото реално трябва да минат през нея, ако режат на мястото на старото секцио.  Все още не сме говорили за самото раждане.

Въпросът ми е препоръчайте ми добър хирург - гинеколог. Благодаря!

# 2 978
E_g_ ,бих ти препоръчала д-р Амалиеви,старши и младши,старши се занимава по принцип с оперативна дейност и раждания.Аз и двата пъти раждах при него нормално,но го ангажирах именно заради това,ако ми се наложи спешно секцио.Но и за консултация да е само,отиди да те види.Една приятелка пък е доволна от д-р Даскалов,при него има раждания секцио.

# 2 979
Ако някой скоро е ходил на преглед при д-р Ямаков, може ли да ми каже цената на прегледа с цитонамазка? Искам да отида на профилактичен преглед, но нямам направление. Може отговора да е и на лични.

# 2 980
Здравейте бихте ли ми препоръчали гинеколог , който се занимава с лечение на инконтиненция. Ходих при др Амалиев , но искам и още едно мнение.

# 2 981
Здравейте! Може ли някоя дама *най-вече с лични наблюдения* да ми препоръча гинеколог в Пловдив,който да е компетентен относно поликистозните яйчници. Бях при две лекарки,едната искаше да ме натъпче с хормони още преди да ми е видяла изследванията, а другата реши да ми даде противозачатъчни, от които се чувствах ужасно и въпреки оплакванията ми не реши да ги смени . Предпочитам да е някой по НЗОК, но и за частен преглед съм готова. На 21 съм и трябва да се пазя здрава. Благодаря предварително !

# 2 982
Здравейте! Може ли някоя дама *най-вече с лични наблюдения* да ми препоръча гинеколог в Пловдив,който да е компетентен относно поликистозните яйчници. Бях при две лекарки,едната искаше да ме натъпче с хормони още преди да ми е видяла изследванията, а другата реши да ми даде противозачатъчни, от които се чувствах ужасно и въпреки оплакванията ми не реши да ги смени . Предпочитам да е някой по НЗОК, но и за частен преглед съм готова. На 21 съм и трябва да се пазя здрава. Благодаря предварително !
Препоръчвам ти д-р Крумов. Не работи обаче с Касата.

# 2 983
  • Plovdiv
Гатина, д-р Тотев в Хипоталамус е и работи по здравна каса. Аз също съм с ПКЯ. Би ли споделила ти при кои си ходила?

# 2 984
Лоли,първо бях при Д-р Росица Керменлийска от ДКЦ 5 в Тракия - повече от недоволна бях,след това видях,че тук е в черния списък - доста кофти неща ми наговори,а дори не ме беше прегледала с ехограф и не ми беше видяла хормонални изследвания *може би гадее на кълбо* . След това бях 2 пъти при доктор Мария Шишкова,като начало ми се стори добра,обясни ми за кистите и прочие.Но след като не ми обърна особено внимание след оплакването от противозачатъчните и претупа прегледа за 3 минути...

Общи условия

Активация на акаунт