Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 231
  • 6 116
  •   5
Отговори
# 2 985
  • Plovdiv
Гатина, аз имах същото преживяване с "гадаенето на кълбо" и предписване на лекарства без преглед с доктор Добринка Петрова. Предположих, че може от нея да се оплакваш и затова ти писах.

# 2 986
Лоли,първо бях при Д-р Росица Керменлийска от ДКЦ 5 в Тракия - повече от недоволна бях,след това видях,че тук е в черния списък - доста кофти неща ми наговори,а дори не ме беше прегледала с ехограф и не ми беше видяла хормонални изследвания *може би гадее на кълбо*...
Тази жена още ли практикува?!! ooooh!
Някой трябва да и скъса дипломата на тази пишман гинеколожка! Naughty

# 2 987
Лоли,първо бях при Д-р Росица Керменлийска от ДКЦ 5 в Тракия - повече от недоволна бях,след това видях,че тук е в черния списък - доста кофти неща ми наговори,а дори не ме беше прегледала с ехограф и не ми беше видяла хормонални изследвания *може би гадее на кълбо*...
Тази жена още ли практикува?!! ooooh!
Някой трябва да и скъса дипломата на тази пишман гинеколожка! Naughty

Simple Smile Според мен гореспоменатата продължава да практикува единствено и само заради това, че издава болнични. Аз отидох при нея единствено заради болничен, но при прегледа на ехограф при въпроса за пол на бебето отговора бе: ами или ще е момче или момиче...
направо със същия успех и аз мога да преглеждам пациентки, ужасна некадърност, незаинтересованост и некомпетентност

# 2 988
Здравейте момичета, аз съм диабетичка и много често при простудни и грипни заболявания получавам гъбички от антибиотиците, а джи пи-то ми не ме взима на сериозно. Искам да отида при съвестен гинеколог, който да не си измие ръцете с "Диабетиците са така, свиквай, лечение няма"
Предварително благодаря за съветите!

# 2 989
Посетих доктор Тотев и останах с добри впечатления,благодаря за съвета и препоръката Simple Smile А до ,,д-р'' Керменлийска ... от нея би бил добър лекар само през тъмните векове,когато всичко е било или Божие наказание или уроки ... Беше ми предписала хапчета за предизвикване на цикъла,които се оказаха,че са неподходящи за младо и нераждало  момиче,какво да си говорим .

# 2 990
Момичета, препоръчайте ми кадърен лекар с добра апаратура, при който мога да си запазя час сравнително бързо - за другата седмица. Бременна съм в 6тия месец, досега са ме гледали само на допотопен видеозон в кварталната поликлиника, а имам някои оплаквания и искам да се уверя, че всичко е наред...  Rolling Eyes но не ми се ходи при кой да е, а повечета добри, за които се сещам записват часове за седмици напред... ще съм много благодарна ако някой се включи!  Hug

# 2 991
Jazzzy, отиди при д-р Амалиев,ехографа е нов,правят и фетална морфология.По принцип записват часове,но ако отидеш без час ще те вземе, не връща бременни.Просто ще почакаш 20-30 минути,но то и с час се чака малко.Аз родих двете си деца при него.

# 2 992
Също препоръчвам Амалиеви.

# 2 993
Много ви благодаря!  Hug

# 2 994
  • Пловдив
Подкрепям за Амалиев, аз също бях на такъв преглед преди празниците (в същия месец като теб съм) и останах  с прекрасни впечатления , дори го попитах как стоят нещата ако реша да раждам при него, но за съжаление август месец излизат в отпуск.

# 2 995
  • burgas
Аз съм от Бургас, преди време бях по итала тук за Троянчев и това, което прочетох много ме притесни. Сега пиша, за да кажа че можете спокойно да се доверите на този човек. Родих при него в Селена спешно секциа на 06.04, през цялата ми бременност, а тя беше доста тежка беше насреща, без значение часа. По време на бременността бях в патология, идваше да ме вижда и знаеше всичко, което се е случило. След раждането също идваше, изключително съм му благодарна

# 2 996
Подкрепям мнението за д-р Троянчев.Много добър и кадърен лекар,може да се разчита на него,аз съм му звъняла през нощта и винаги си е вдигал телефона.И двете си деца родих при него в Селена Simple Smile

# 2 997
Ако не си пациентка на Троянчев, ако нямаш уговорки с него за спешни усложнения, патологична бременност, секцо, независимо в какво спешно усложнено състояние си....просто не можеш да разчиташ на него.
 Нормално е при тази конкуренция нивото на услугата да се повишава.Но професионализмът е избирателна величина. Съжалявам, ако обиждам и разочаровам някого.

# 2 998
  • burgas
Говоря като негова пациентка, в 1:30 през нощта си вдига телефона и след 1час в 2:30 ми се обажда да провери състоянието ми. При другите лекари, на които съм попадала и през деня да им се обадиш все нямат време да се разправят по телефона. При Троянчев всяка наша среща завършваше с "Обаждай се ако нещо те притеснява, без значение ден и час"
Сега след раждането отидох на преглед,, защото нещо ме притесняваше и му казах, какво е било положението в деня след секциото и той ми каза, че знае защото са ву докладвали по телефона, независимо че не е там.
И все пак от всеки лекар има доволни и недоволни

# 2 999
Здравейте дами,
искам да попитам има ли някой който ходи при д-р Бачуров за проследяване на бременност? Някакви отзиви ,ако може, работи ли със здравна каса?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт