Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 190
  • 6 115
  •   1
Отговори
# 3 015
Преглед на гърдите се прави най- рано 6 месеца след отбиване.

# 3 016
Здравейте!  bouquet
Съвсем скоро видях  EFP    и мисля,че трябва да се ориентирам към някой лекар.За сега съм се спряла на д-р Порязов,който практикува в МЦ Димед. Някой може ли да ми каже някакво мнение за него,защото не откривам почти нищо? Много ви благодаря и се извинявам,ако не съм писала на правилното място ! Flowers Sunflower

# 3 017
  • Пловдив
 Peace Привет!
И аз се интересувам за мнения за АГ-та в Тракия-някоя от тези в ДКЦ-то стават ли за следене на бременност? Rolling Eyes

# 3 018
mystic woman Аз съм посещавала две гинеколожки в ДКЦ-то в Тракия ( Керменлийска и Сюлейман) и не ти ги препоръчвам!

# 3 019
  • Пловдив
Абе и аз ходих веднъж при Сюлейман,ама...и аз така смятам Stop

А другата Лизева Thinking

# 3 020
За Лизева нямам наблюдения  Simple Smile

# 3 021
  • Пловдив
Уф... Tired и де да дирим свестен доктор,начи Rolling Eyes

# 3 022
На мен една мед.сестра ми препоръча д-р Порязов,той практикува в МЦ Димед. Записала съм си час за 15-ти да видим дали ще остана доволна(надявам се да бъда) Не намерих много мнения за него. newsm78

# 3 023
Явно изобщо не си си направила труда да прочетеш темата назад. Срещат се мнения за него на 2-3 пъти.

# 3 024
  • Пловдив
mystic woman Аз съм посещавала две гинеколожки в ДКЦ-то в Тракия ( Керменлийска и Сюлейман) и не ти ги препоръчвам!

И от мен лоши отзиви за Керменлийска, преди доста години съм ходила, но едва ли се е "очовечила" от тогава  Simple Smile

# 3 025
Аз се следях при Лизева, и съм доволна даже тя ме и изражда Simple Smile

# 3 026
аз при лизева съм ходила само за установяване на бременност и тогава ми се видя що годе нормална
докато при керменлийска НЕ ходи, по-добре ела при мен (аз не съм доктор) - по-добре ще ти я следя и може би повече разбирам от нея, тя ползва методи като гадаене на кълбо и т.н. Grinning

# 3 027
  • Пловдив
 Hug
Явно ще търся из другите квартали...А може ли да се сменя наблюдаващия бременността Rolling Eyes

# 3 028
Mystic woman, може. Първоначално се взима направление за избор на следящ бременността от ЛЛ. Ако не си доволна, колкото пъти искаш, можеш да сменяш следящия, като взимаш направления от ЛЛ за преизбор. Тези направления са безлимитни и не би следвало да ти създават проблем при поискването им.

# 3 029
При Керменлийска - категорично НЕ ходи! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт