Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 574
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 075
Много зависи за какво точно ходиш на гинеколог, но аз бих препоръчала Др. Елена Леви!

# 3 076
Спешно ми трябва информация за д-р Николай Иванов Николов от АГ център Европа. Доволни ли сте от работата му? Не съм за бременност.

# 3 077
  • Пловдив
Търся мение за Георги Крумов и Камен Кръшков за град Пловдив за раждане. Следя се при друг лекарт по каса, но не съм очарована и няма да раждам при него.

# 3 078
  • Пловдив
Благодаря за отговора, моля да ми препоръчате лекар за ЖК със здравната каса, по възможност да работи, изражда и в Хирургиите или Окръжна. Дали Ямаков работи с касата? Моля за някакви препоръки, тъй като лекарите често сменят кабинетите и не съм наясно в момента. Благодаря ви!

Ямаков е по каса, но не съм впечатлена от него. Той ми следи бременността, но не го препоръчвам.

# 3 079
Доц.Учикова работи с каса и изражда в Хирургийте, на мен лично не ми допада,но въпрос на гледна точка.

# 3 080
  • до едно тепе
При Учикова трудно се стига да се запише човек на ЖК. Мен ме мота един месец докато ми каза, че няма да ме вземе.
От Ямаков също не съм особено очарована-водеше ми първата бременност. Ходех паралелно при друг лекар, та поне се чувствах спокойна ooooh!

# 3 081
Д-р Станева води консултация и праща за раждане в Пълмед,като свързва с д-р Патишанов.Само казвам за вариант,иначе ходех при нея,но и при д-р Амалиев на частно,и при него раждах,много съм доволна.

# 3 082
  • Пловдив
Патишанов го видях във Фейсбука на Ню Лайф като ново попълнение в екипа. Там няма родилно отделение, или вече има...... ThinkingЗащото той ин витро специалист не е със сигурност.  Rolling Eyes

Клик.

# 3 083
  • Пловдив
Тази клиника явно е нова и ще привлича повече специалисти. Май повечето не работят вече в дуржавните болници, а се ориентират към частните. Някой да знае дали в Ню Лайф водят раждания?

# 3 084
За Пълмед говоря,родилното е ново,в смисъл от миналата година.
Д-р Румен Симеонов работи с каса и в Окръжна,имам две познати раждали при него и са доволни.

# 3 085
Някой да знае дали в Ню Лайф водят раждания?
Не. Само ин витро процедури и проследяване на бременност и предполагам други гинекологични консултации.

# 3 086
  • Пловдив
За Пълмед говоря,родилното е ново,в смисъл от миналата година.
Д-р Румен Симеонов работи с каса и в Окръжна,имам две познати раждали при него и са доволни.

Да, разбрах, че говориш за Пълмед, затова писах и за Ню Лайф. Може и на двете места да  да работи, но може и да не е така. За Симеонов чувам, че е в Селена......но и той сигурно някак съвместява няколко работни места. Изобщо голяма миграция в последно време с тия толкова частни клиники и родилни отделения.  Crazy

# 3 087
То повечето доктори съчетават работните места,така че един знае за едно ,друг за друго работно място.Аз раждах февруари и знам от Аг ,че Патишанов е завеждащ родилното на Пълмед,явно нямат желаещи за там,защото тя предлага на бременните там да ходят да раждат.

# 3 088
  • Тра-ла-ла
Моля за предложения за гинеколог, който има опит с полипи на матката и е в час с тенденциите за отстраняване им. Няма значение дали е по здравна каса или на частно. И да не се чака цял месец за час. Grinning

# 3 089
Джулая, защо не пробваш при д-р Христамян? / Но при него се чака!/

Общи условия

Активация на акаунт