Погледни в Черният списък за Пловдив, доста отзиви имаше за нея, с негативна насоченост.
Притеснението ми е относно избора ми на лекар следящ бременността ми... Адски ми е трудно в избора ми... Колкото повече чета и се информирам от познати и от интернет толкова по-объркано ми става.... Бременна съм в 9 г.с. и всичко на всичко съм ходила два пъти на лекар, за установяване на бременността и след това за установяване на пулсации (дано ме разбрахте) Гинекологът се казва Николай Иванов в АГ Център Европа до Гранда, доколкото разбрах работи и е Торакс.... Една позната, която ходи при него ми го препоръча. Та чуденето ми е огромно дали да продължа при него...или да избера някой друг... Вариантите който ми са в главата като лекари са Д-р Матев от Селена, Д-р Паскалева от Торакс, Д-р Петрова от Ню Лайф...или Д-р Иванов при който съм била вече... Искам да ви помоля за съвети от ваш личен опит, да ми кажете кой според вас е добър лекар за следене пък и живот и здраве след време за израждане...Няма проблем и да са лекари, който не съм изброила, макар и да се объркам още повече... По ЗК да е ще е най-добре, понеже все пак съм здравно осигурена, макар че съм склонна да платя за изследване което не е по ЗК... Мамета Благодаря Ви предварително, истината е че вие сте ми последния шанс... Благодаря...
водих един успокоителен за мен разговор с позната бременна която всъщност ми го препоръча и съм спокойна и готова да се насладя на тези 9 месеца както каза една от вас
Искренно се надявам всичко с бебчо да е добре
Благодаря отново
Ще следя темата
Препоръчани теми