Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 649
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 165
Не търся само доктори жени, но базирайки се на опита ми досега ги предпочитам. Ако бременността ми протича нормално и няма обстоятелства, който да налагат раждане при тесни специалисти в дадена област, смятам да раждам в някоя от държавните болници в града.

# 3 166
  • Пловдив
Аз се следих при Петрова по ЗК, много добър ехографист е, познава си пациентите, най-вероятно късмет, но на последната ЖК нейния ехограф показа точната дата , на която родих-с пренасяне 4 дни. Моята бременност беше нормална.

# 3 167
  • Plovdiv, Bulgaria
Трябва ли да се обадя да запазя час за д-р Керменлийска в поликлиниката в Тракия или мога да отида без запазен час? Става въпрос за петък или понеделник.

# 3 168
Трябва ли да се обадя да запазя час за д-р Керменлийска в поликлиниката в Тракия или мога да отида без запазен час? Става въпрос за петък или понеделник.
Въх, дано не си ходила при нея! Силно НЕ препоръчвам тази жена за гинеколог, дори и за рутинен преглед! #Crazy ooooh! Погледни в Черният списък за Пловдив, доста отзиви имаше за нея, с негативна насоченост. Sad

# 3 169
  • Plovdiv, Bulgaria
Не, отказах се. Ще ходя при Ангелина Сърбакова във Втора градска, но не можах да намеря телефон, утре ще отида направо, пък дано ме вземе.  Tired

# 3 170
Здравейте,исках да попитам някой ходил ли е на консултации в новата болница "Джи мед" и като цяло някакви коментари за нея. И някой може ли дами препоръча добър гинеколог останал в окръжна болница.
Предварително благодаря!

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 14:12 от snek

# 3 171
Здравейте, изцяло нова съм тука и съм страшно притеснена  Sad Притеснението ми е относно избора ми на лекар следящ бременността ми... Адски ми е трудно в избора ми... Колкото повече чета и се информирам от познати и от интернет толкова по-объркано ми става.... Бременна съм в 9 г.с. и всичко на всичко съм ходила два пъти на лекар, за установяване на бременността и след това за установяване на пулсации (дано ме разбрахте) Гинекологът се казва Николай Иванов в АГ Център Европа до Гранда, доколкото разбрах работи и е Торакс.... Една позната, която ходи при него ми го препоръча. Та чуденето ми е огромно дали да продължа при него...или да избера някой друг... Вариантите който ми са в главата като лекари са Д-р Матев от Селена, Д-р Паскалева от Торакс, Д-р Петрова от Ню Лайф...или Д-р Иванов при който съм била вече... Искам да ви помоля за съвети от ваш личен опит, да ми кажете кой според вас е добър лекар за следене пък и  живот и здраве след време за израждане...Няма проблем и да са лекари, който не съм изброила, макар и да се объркам още повече... По ЗК да е ще е най-добре, понеже все пак съм здравно осигурена, макар че съм склонна да платя за изследване което не е по ЗК... Мамета Благодаря Ви предварително, истината е че вие сте ми последния шанс... Благодаря...

# 3 172
Моя приятелка роди и двете си деца при д-р.Матев. Изключително доволна е от него.

# 3 173
Д-р Станева работи по каса,изключително отговорна и отзивчива към пациентите.На частно препоръчвам д-р Илия Амалиев,при него родих и двете си деца.

# 3 174
  • Пловдив
Bibinka, аз бях на ЖК при д-р Видева в Торакс, а родих при Паскалева. И двете са ОК. За д-р Иванов не съм чувала, но ако си доволна от него (доколкото може да прецениш от две ходения) продължи с него. Д-р Петрова е добра, беше първият ми избор като започнах да си търся лекар, но като се обадих за час ми казаха, че първият свободен е след 1 месец и това ме отказа. За д-р Матев също съм чувала добри мнения, не знам как е той като натовареност. Ако си решила къде ще раждаш си избери и доктор там, защото ако се следиш при доктор от Селена (примерно), а искаш да родиш в Торакс, ще трябва да си търсиш после и доктор в Торакс.  Hug

# 3 175
  • Пловдив
Мои две познати си следиха бременноста и родиха при др.Иванов, като останаха много доволни. Той също им е и редови гинеколог за нормални проблеми и винаги са се изказвали много позитивно за него.
Др. Петрова я познавам още когато беше в Медлайн и съм с много добри впечатления от нея, но наскоро от всички чувам, че е адски заета откакто е в Ню Лайф и ръководи клиниката.

# 3 176
  • Пловдив
Бибинка, защо е тази паника? Очакват те едни прекрасни 9 месеца, не се притеснявай, когото и да избереш! Моя съвет е да видиш първо дали всеки месец ще те гледат безплатно на ехограф , защото по Здравна каза се поемат само 3 ехографа и доста лекари изискват на всеки преглед доплащане по 20-30 лв, в случай че желаеш да гледат бебока. Аз мога да дам сведение за Петрова -там не се доплаща. Виж и Кунчев старши в Торакс, той е много спокоен и страшно внимателен човек ( единствен минус там според мен е , че по-младите момичета решили да раждат в частните болници се поддават лесно на агитациите за секцио, но в случай че знаеш какво искаш няма да има проблем и за нормално)

# 3 177
Аз имам опит с Кунчев-младши пак в Торакс - води ЖК по ЗК, внимателен, всеки път гледа на ехографа без да се налага доплащане. Моята бременност беше малко сложна, та от 16 г.с. се налагаше 2 пъти месечно да ходя на преглед, а в края на бременността - и всяка седмица. Всеки път бях гледана на видеозон... Препоръчвам го!

# 3 178
Благодаря Ви момичета, избрах да остана при доктор Иванов Simple Smile водих един успокоителен за мен разговор с позната бременна която всъщност ми го препоръча и съм спокойна и готова да се насладя на тези 9 месеца както каза една от вас Simple Smile Искренно се надявам всичко с бебчо да е добре Simple Smile Благодаря отново Simple Smile Ще следя темата Simple Smile

# 3 179
Д-р Станева работи по каса,изключително отговорна и отзивчива към пациентите.На частно препоръчвам д-р Илия Амалиев,при него родих и двете си деца.

Здравей, предстои ми да родя скоро, насочила съм се към д-р Амалиев, по медицински причини ще е секцио, може ли да ми кажеш колко плати за раждането?

Общи условия

Активация на акаунт