Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 320 103
  • 6 082
  •   2
Отговори
# 3 825
Или от замърсена проба.
Да смени лекаря и лабораторията и да пусне ново изследване.

# 3 826
Ами аз си усещам дискомфорт.Ще пусна пак ,но мисля че просто заради отслабена имунна система ,понеже досега никога съм нямала прпблеми преди за забременея с гъбички или пази боже инфекции,белъото го гладя след пране за всеки случай,не мисля че е от личната хигиена .Ще си изпия антибиотика и се надявам всичко да е нормално Wink

# 3 827
Пробиотици и латобацили след това.

# 3 828
Здравейте, момичета! Ще съм много благодарна ако ми препоръчате добър гинеколог, работещ по здравна каса, за консултация.
Проблемът е че вече 8-ми ден ми закъснява, трябваше да ми дойде на 22 май, имах лек ПМС и нищо  Cry , а цикълът ми е редовен като по часовник. Правих два теста за бременност - и двата отрицателни и имам съмнение, че е от притеснения и стрес. Но така като продължава и още повече се притеснявам.. Sad

# 3 829
  • до най-прекрасния мъж
Първо се успокой.  Моят цикъл е също точен като часовник,  но за последната година имам 3 безпричинни закъснения от по 7, 10 и 14 дни. Отдадох го на стрес и нещата приключиха. Не съм се терзала повече. И при мен и трите пъти с отрицателни тестове и ПМС около датата на цикъла.
При който и гинеколог да отидеш,  ще види ако има нещо нередно.
Аз ходя при Сюлейман в ДКЦ-то в Тракия,  доволна съм.

# 3 830
Някой ходил ли е при Светлана Николова в Хипоталамус да сподели някакви отзиви. 😊
Защото дойдох тук при Росен Петров,но се оказа,че си сменя кабинета и вече било късно да сключва договор със ЗК и ме прехвърли към горепосочената.

# 3 831
  • Plovdiv
Да не е една възрастна лекарка...Засичала съм я докато съм чакала пред кабинета на Тотев и ми се видя доста истерична женица...Това са само наблюдения, като специалист не мога да кажа как е

# 3 832
Защото дойдох тук при Росен Петров,но се оказа,че си сменя кабинета и вече било късно да сключва договор със ЗК и ме прехвърли към горепосочената.
А знаеш ли къде ще се мести д-р Петров?

# 3 833
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Имам нужда от препоръка за добър гинеколог по ЗК. Става въпрос за моя близка, която е на 40+ и има проблеми с цикъла. Съмнява се, че може и да е критическата, но иска да мине обстоен преглед при специалист, който да назначи нужните изследвания и да не поставя прибързано диагноза. Звънях на д-р Росен Петров, но се оказа, че няма свободни часове до 12.06, когато изтича направлението, така че трябва да потърся друг вариант, а и времето ни притиска. Благодаря предварително за съдействието!

# 3 834
Д-р Семра Халил от Окръжна болница.

# 3 835
Не знам,но мога да попитам обаче чак на 28.06 ще ходя.

# 3 836
Не знам,но мога да попитам обаче чак на 28.06 ще ходя.
Ще съм ти благодарна  bouquet Аз ходих при него април и чак през октомври трябва да ходя, така че ме устройва.

# 3 837
  • Пловдив
Може ли мнения за Д-р Бончев гинеколог в Джи Мед.

# 3 838
Какво консултираш?

# 3 839
  • Пловдив
Ами ще ми прави абразио т.е .ще взима проба от матката ,което е с пълна упойка .

Общи условия

Активация на акаунт