Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 805
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 4 110
  • близо под тепетата
Ами обади ѝ се щом се притесняваш, обаче аз не мога да съдействам, понеже ѝ нямам номера...
Не съм я питала предварително, записах си час, отидох с направлението за ЖК и директно ѝ казах как стоят нещата. Тя е много мила и усмихната и изобщо нищо не изкоментира.
Само че сега се замислям, че с часовете си трябва предварително записване, та не знам за кога най-рано ще ти дадат час.
Ти иначе при Бачуров ли ще раждаш ?

Да, при него съм решила.
За нея след около 2 седмици има свобден час.

Аз си водих ЖК при д-р Петрова и раждах при нея. Невероятна е.
Наистина с часовете е малко трудно - доста напред се запазва, но си заслужава.
Ако искаш, ще ти дам мобилния ѝ на лични.

# 4 111
Не съм имала проблем с нея.Даже много приветлива и отзивчива.Знаеше,че ще раждам при друг,само веднъж ми предложи за Пълмед при шефа на Аг-то,казах че ще помисля и това беше.Веднъж не усещах бебето и на другия ден се обадих сутринта и тя ме извика на секундата,влезнах преди другите с часове ,защото беше спешно.За нея нищо лошо не мога да кажа.Но това беше преди 3 години,сега може да има други правила.

# 4 112
Защо не се запишете при някой лекар, който не изражда.Мен това ме отказа да се запиша при Мерджанов.Много добро отношение, но не изражда.Съответно мен не ме устройваше да се записвам при него, но тъй като си имате лекар за тази цел, можете да изберете някой такъв.

# 4 113
  • Пловдив
Защо не се запишете при някой лекар, който не изражда.Мен това ме отказа да се запиша при Мерджанов.Много добро отношение, но не изражда.Съответно мен не ме устройваше да се записвам при него, но тъй като си имате лекар за тази цел, можете да изберете някой такъв.

Здравейте, да това беше последния вариант, да се запиша при някой,който не изражда.
Иначе съм ходила при д-р Мерджанов и мислих при него да се запиша...но благодарение на д-р Бачуров намерих кой да ми следи ЖК.
Благодаря на всички ,които се включиха да ми помогнат.
Хубава вечер! Simple Smile))

# 4 114
На мен пък точно доктор Тотев ми препоръча Селена, а също и лекар, при който да раждам. Заслужава си всеки лев, който дадох. Абсолютно всичко е на ниво, а за отношение към теб и бебето няма какво да кажа, просто е перфектно. И освен това, повечето добри доктори от Окръжна болница работят в Селена.

# 4 115
Тотев не работи ли с Даскалов?

# 4 116
Да, но и двамата не водят нормални раждания. Аз още в началото му казах желанието си да раждам нормално и той ме подкрепи. Препоръча ми док. Матев, от който съм много доволна.

# 4 117
Споменахте др. Даскалов. Той дали все още се занимава с инвитро след като наусна Ню Лайф. Някой дали знае?

# 4 118
  • Пловдив
Споменахте др. Даскалов. Той дали все още се занимава с инвитро след като наусна Ню Лайф. Някой дали знае?
наскоро го видях пак там,тъй че не знам дали е напуснал...
Има си собствена "клиника"  Simple Smile

# 4 119
"клиника" ? за мен е кабинет..
Аз питах конкретно за инвитро процедури. И питах, защото моя позната е негова пациентка, взела си е заповедта от фонда и сега е в небрано лозе след като научава, че той не е вече в Ню лайф.
И аз така разбрах, че вече не работи там. Дали въобще се занимава с инвитро...

# 4 120
По-добре за твоята приятелка, че ще ѝ отпадне опита при Даскалов, хич не бих му се доверила за инвитро.
Да се записва при Петрова и да действа с нея в клиниката, 100 пъти по-добре от Даскалов.
Мое мнение.

# 4 121
По-добре за твоята приятелка, че ще ѝ отпадне опита при Даскалов, хич не бих му се доверила за инвитро.
Да се записва при Петрова и да действа с нея в клиниката, 100 пъти по-добре от Даскалов.
Мое мнение.
+1
Твоята приятелка е извадила късмет.

# 4 122
  • Пловдив
Толкова ли е зле?
Доколкото знам има успех,следи бременни...

# 4 123
И аз чувам все противоречиви мнения за др. Даскалов. Някои го предпочитат други никак даже... Просто изчезна изведнъж от репродуктивната сцена, та затова се зачудих ... има ли го още или не:)))

# 4 124
Вече си е само в кабинетчето, не прави вече ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт