Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 329 447
  • 6 090
  •   3
Отговори
# 4 785
Благодаря момичета, горе-долу придобих представа, но като наближи времето ще ги празвъня да кажат да не забравя нещо....

# 4 786
Благодаря момичета, горе-долу придобих представа, но като наближи времето ще ги празвъня да кажат да не забравя нещо....
Така или иначе ще ти се наложи да направиш консултация с анестезиолог, когато отидеш, може да попиташ на място. Не отлагай за последния момент консултацията

# 4 787
Здравейте,знаете ли как стои въпросът с болничните при доктор Мандов,колко се заплащат

# 4 788
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър гинеколог в Пловдив за рискова/ патологична бременност свързана с изтъняване на маточната стена още в началните месеци в областта на шева на предишното секцио.

# 4 789
Момичета някой има ли тел  на д-р ТРАКОВА
По спомен кабинета и беше преди панаира до Чифте баня

# 4 790
Информацията според мен ми е много, много от отдавна и д-рката не практикува вече.

# 4 791
Информацията според мен ми е много, много от отдавна и д-рката не практикува вече.
Благодаря за отговора. Тя беше човека, който ми реши проблем, който никой друг не успя. Сигурно ли е, че вече не практикува?

# 4 792
  • Euskal Herria
Не е ли вече доста възрастна д-р Тракова? И аз съм ходила при нея, но беше преди доста години.

# 4 793
Възрастна е.
Защо не провериш на място?

# 4 794
Здравейте, момичета! Да ми препоръчате някой добър лекар за ЖК по здравна каса?

# 4 795
Бих препоръчала д-р Борислав Иванов (Медлайн), води ЖК по здр.каса, но ехографските прегледи се заплащат по 60лв.(но си струва).

# 4 796
Благодаря за уточнението. Д-р Тотев от кога работи в Селена? Борис Стоилов е бивш кадър на Селена. И много е научил от там като отношение към пациента. Сега полага много старание и усилие да се наложи като име.
И след усилията ми да изгради име за мен Стоилов претупва прегледите и го интересува само дали си платихте прегледа.След излизане от кабинета ми имах чувстото че излезнах от лудница.
Д-р Стоилов не изражда ли в момента в Селена?

# 4 797
Благодаря за уточнението. Д-р Тотев от кога работи в Селена? Борис Стоилов е бивш кадър на Селена. И много е научил от там като отношение към пациента. Сега полага много старание и усилие да се наложи като име.
И след усилията ми да изгради име за мен Стоилов претупва прегледите и го интересува само дали си платихте прегледа.След излизане от кабинета ми имах чувстото че излезнах от лудница.
Д-р Стоилов не изражда ли в момента в Селена?
Да в Селена изражда

# 4 798
Здравейте, момичета! Да ми препоръчате някой добър лекар за ЖК по здравна каса? Д-р Карагеоргиев в Пълмед,страхотен лекар.

# 4 799
  • Пловдив
Б. Стоилов преди по-малко от две години беше в "Св. Георги" (ВМИ), не съм чула да изражда в "Селена", но не споря, не е изключено.

Общи условия

Активация на акаунт