Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 329 360
  • 6 090
  •   2
Отговори
# 4 800
  • Пловдив
При Балтов сме ходили с майка ми - всъщност той и постави диагнозата. Държеше се по начин, който на мен лично не ми се видя груб или арогантен, но имаше някакви веселяшки убедени изказвания, че е ясно с оглед коя диагноза я праща джипито - "аз съм умно момче и се сещам какво е имал предвид", но че отсега се виждало, че не е това. Все пак я изпрати на рентген (в костите се появяват изменения при това заболяване) и в крайна сметка се оказа точно то - видя, че е прибързал, огледа доста внимателно снимката, даде направление и обяснения за по-нататък. С това искам да кажа, че нямаме оплаквания от него, дори се учудих, че на потребителката горе и се е видял груб, но всичко е възможно. Иначе темата е за гинеколози.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 12:55 от Магдена

# 4 801
Аз предишния път бях за резултатите и на вторичния преглед без час. Даже за платен прием съм готова да резервирам, но няма нищичко. Все пак, добре е веднъж годишно да се минава на преглед. Както е тръгнало, ще мине още половин година докато успея да запазя час.

# 4 802
За следене по ЗК на бременност аз се следя при Михнев в Медлайн. Не мога да кажа, че е уникален и не знам си още какво, но става за направления евентуално. Борислав Иванов, който също е в Медлайн съм чувала, че е много добър, но като чуя за след месец и половина час и да си плащам за всеки преглед допълнително... Все пак това е да се следиш по ЗК - да се възползваш оттова, което ти се полага. До момента не съм плащала за ехограф при Михнев, гледал ме е повече от 2 пъти. При Борис Стоилов съм ходила на ФМ и отделно при чуденка дали няма по-сериозен  проблем. Този доктор два пъти трябваше да ми вземе допълнително поне още 50-60лв освен тези 50лв, които съм заплатила за прегледа, но не го правеше. Защото при мен извършваше 2 отделни прегледа - на бебето и измерване на шийката. И двете доколкото знам са отделни, дори сестрата искаше да ме таксува, но той ѝ каза да не го прави защото "Гледах бебето само 10тина минути, не е кой знае какъв преглед". Само да кажа, че следящия ме доктор гледа бебето не повече от 3 минути. Отделно доктор Стоилов откри проблем на междукамерната преграда на бебчето и ни изпрати веднага в София при специалист. Оказа се, че ги има, но не се налагаше операция и доктора в София остана много изненадан, че Стоилов е успял да види този проблем и го адмирира. Ако Стоилов работеше по ЗК щях да съм при него, говорили сме неколкократно и казва, че работи по този въпрос и ще мине по ЗК, но аз сигурно ще родя до тогава, а и изражда в Селена а аз не съм много очарована от тази болница, а и като слушам колко струва едно раждане там..

Отделно имам една питанка, от няколко месеца търся доктор, който изражда нормално или секцио в зависимост от случая в Хирургиите. Михневми беше казал в началото, че изражда в хирургиите, но явно вече е само в Торакс и Селена и само секцио. Та ще съм благодарна ако споделите някой доктор..

# 4 803
  • Пловдив
Здравейте.Мнения за д-р Видева от Торакс за следене на първа бременност?

# 4 804
  • Пловдив
Здравейте.Мнения за д-р Видева от Торакс за следене на първа бременност?
имаше мисля по-назад мнения, отрицателни.

# 4 805
Със страхотни впечатления съм от д-р Видева! Simple Smile

# 4 806
  • Пловдив
Днес ходих при нея и не ми направи добро впечатление,Много сопнато ми говореше и се чудя дали да продължавам...

# 4 807
И аз днес бях при нея, прегледа ми беше профилактичен след секцио преди 6 месеца, консултира ме и как да спра кърменето. Както винаги съм много доволна. Тя ми направи и секциото с доктор Кичеков, ако раждам пак със сигурност пак тях бих избрала.

# 4 808
  • Пловдив
Днес ходих при нея и не ми направи добро впечатление,Много сопнато ми говореше и се чудя дали да продължавам...
като те притеснява си избери друг лекар...не, че и те не са на настроения, ама ...

# 4 809
Странно за мен е да се съди за човек по настроението му - вие винаги в добро настроение ли сте? Все пак отивате на преглед, не на кафе с приятелка... Винаги когато попитате нещо ще ви обяснят, ако не е достатъчно има интернет... За мен е достатъчно да ме видят с апаратурата, да ми пуснат изследвания... другото мога и сама да си го набавя като информация.

# 4 810
  • Пловдив
Наистина...?
За мен не е все едно на кой си давам парите и как ме посреща..дали с усмивка или намръщена! М не...
Това като великия Ставрев..50лв за 3мин и нито дума.

# 4 811
mystic woman в тази тема не си споменала нито един доктор, който да ти е направил добро впечатление...

# 4 812
  • Пловдив
Дали...?
Явно не съм открила такъв...
Освен д-р Паскалева друг не ми е правил впечатление.

# 4 813
То, в Пловдив, кой да й направи добро впечатление.....

# 4 814
Има кой. И двете сте доста предубедени, доколкото знам от здравните теми на базата на лични впечатления , но едва ли сте обиколили всички АГ, така че малко преувеличени и субективни ми идват тези твърдения. Страници са изписани с мнения за добри лекари в Пловдив, но щом казвате...

Общи условия

Активация на акаунт