Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 313 905
  • 6 025
  •   1
Отговори
# 5 070
  • Пловдив
Аз в Торакс я правих преди 3 месеца.. без упойка и ми струваше 400лв 🙄 Не са ми казали с упойка еди колко си, без еди колко си 🙄
Където и да отидеш, препоръката ми е да си искаш упойка.Това нещо няма смисъл да се преживява, когато има възможност да не го усетиш...🙄

# 5 071
  • Пловдив
Елън..е как без? Не те ли информираха кое и как?
Аз навремето в Пълмед 80 платих за упойката и около 300 ли беше за снимката.

# 5 072
В ценоразписите на държавните болници пише за снимката по 60,80, макс 100лв без контрастно вещество и упойка. С тях да стане 200 примерно. Колебая се дали да я правя в хирургиите или в Селена.
Ямаков работи в хирургиите, а в Селена бих се доверила на д-р Минев и д-р Чалова. На 19ти ще пускам микробиология, но тогава вече ще е късно за ЦС, защото ще ми 13-14ти ден.

# 5 073
  • Пловдив
Елън..е как без? Не те ли информираха кое и как?
Аз навремето в Пълмед 80 платих за упойката и около 300 ли беше за снимката.
Ами не.Нищо не ми каза докторката.Не било страшно,нямало смисъл от упойка.Нито ми е казала,че ако усетя болка ( стегна се) снимката ще е компрометирана.Питах я колко струва,тя каза че не знае ама е по-евтина от Селена.Защо й беше тази застраховка, като аз до тогава в Селена бях само за спермограмата на ММ, не знам! Rolling Eyes И на всичкото отгоре, излезна резултата и направо ме изпрати в София на инвитро.Без да ми обясни за лапароскопия, без нищо.Е, в крайна сметка отидох в Селена,при Даниел Ставрев,щях и там да правя ЦС,но реших,че с нищо няма да ми помогне тя.Бях на втори ден от МЦ,направо му казах за операция,насрочи ми я веднага след като ми свърши и проблема се реши.Оправи ми тръбите и дума не се издума за инвитро (все още).Ще видим по-натам какво ще правим.

Iv.Atanasova,мисля че май един доктор ги прави ЦС в Селена.Аз като говорих със Ставрев, тогава каза, че няма да ми я направи той, а друг доктор.Сега за Минев и Чалова не знам как стоят нещата.Но като че ли няма голямо значение кой ще я прави, тя ще е с упойка.

# 5 074
А има ли значение микробиологията кой я е назначил предишния цикъл? ПКК и урина се пускат в същия ден, нали? И после може който ние си решим да я гледа снимката или трябва да е някой от същата болница?

# 5 075
  • Пловдив
Аз урина не съм давала.МБ си имах.Само ПКК ми направиха (май).Да не те подведа нещо само.Снимката ти я дават и ти казват какъв е резултата.Ти можеш да идеш с нея където поискаш после.

# 5 076
Здравейте,
Имате ли информация къде преглежда д-р Динко Порязов? Става дума за следене на бременност. И как мога да се свържа с него?
Благодаря.

# 5 077
Здравей. Част е от екипа на МЦ КИРМ в Пловдив, но не знам другаде преглежда ли.
Тел. регистратура: 032 28 00 54

Здравейте,
Имате ли информация къде преглежда д-р Динко Порязов? Става дума за следене на бременност. И как мога да се свържа с него?
Благодаря.

# 5 078
 Да оставя впечатленията ни от първият неслучил се преглед при д-р Борис Стоилов АИПСИМП "Фетална Медицина". Записахме час за проследяване на бременност, звънна ни асистентката му и ни уведоми, че заради 'положението' съпругата ми ще трябва да влезе сама на прегледа. Решихме да откажем прегледа, ако няма вариант да присъствам.

След като звъннахме да откажем часа се оказа, че можело да присъствам ако си платим за още един преглед, понеже ще сме двама в кабинета! Това е положението при д-р Стоилов - плащаш за два прегледа и вируса бяга с 200 от кабинета му, иначе не!

# 5 079
Д-р Радински-прекрасен човек,мил,внимателен и любезен!
По принцип моите прегледи са много болезнени,затова го препоръчвам горещо!!

# 5 080
Здравейте на всички! Предстои ми раждане април месец, следя се на ЖК при Тотев, но доколкото знам той не изражда. Насочила съм се да раждам в Хирургиите, насочете ме кои лекари израждат там, кои са добри и кои не. И някой ако има списък за болницата какво трябва да се носи. Благодаря ви предварително!

# 5 081
Здравейте на всички! Предстои ми раждане април месец, следя се на ЖК при Тотев, но доколкото знам той не изражда. Насочила съм се да раждам в Хирургиите, насочете ме кои лекари израждат там, кои са добри и кои не. И някой ако има списък за болницата какво трябва да се носи. Благодаря ви предварително!

Аз раждах Август 2019г при др Яна Мерджанова. Много доволна останах, тя следеше и бременността ми. Наложи се спешно секцио и се държа много адекватно, професионално и човешки. Препоръчвам я!

# 5 082
В Хирургиите мога да препоръчам д-р Порязов. Раждах при него 2019г. Много съобразителен, добър професионалист.

Връщам и 1 въпрос Grinning Смятам да се запиша при Тотев за ЖК сега с 2рта ми бременност. Вие доволна ли сте от него?

# 5 083
Предвид състоянието ми сякаш ме претупва. Като ми излезе активна бактерия Токсоплазмоза и започна да ме изпраща за "второ мнение" при негови колеги, сякаш не е сигурен в своите възможности,че да видим и другите какво ще кажат. Първите 5 ехографа по здравна каса като ми бяха ме гледаше обстойно, сега откакто си плащам по 30лв за преглед и ме гледа за 5мин. Извършва ФМ без да е квалифициран, прибира 90лв за тази ФМ под масата, като час си записваш на неговия личен телефон,а не през секретарката му. Вика ме на Фетална морфология по никое време, не в които седмици се прави, само и само да ме таксува по 90лв. Аз лично не съм доволна, но продължавам да ходя по Здравна каса при него. Отделно посетих и Васил Даскалов,за да съм по-спокойно,а другата седмица ми предстои трета фетална при Стоилов.

# 5 084
  • Пловдив
За ЖК препоръчвам др Халил, дори ако знаех на какъв тъпан ще попадна на раждането, щях да си платя за нея. Много внимателна и приятна жена. Първата и втората фетална ми бяха при Стоилов, третата не я правих, защото прецених, че е безсмислена и да ми кажат нещо в 36 г.с., нищо не мога да направя освен да се спукам от претиснение.

Общи условия

Активация на акаунт