Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 890
  • 6 072
  •   1
Отговори
# 5 250
  • Пловдив
Само да кажа и аз - за Стоилов нямам причина да се съмнявам в това, че е подготвен и кадърен, но за надменното държане - и моите впечатления от 2018 г. от "Св. Георги" са такива. Може би не винаги се държи така.

# 5 251
  • Димитровград
Аз раждах при Стоилов в Св. Георги.
Сигурно се е променил. Много бях доволна, приятелката ми също роди при него два пъти, последния път миналата седмица. Нямам претенции за меродавно мнение, но винаги има и доволни и недоволни,дори от най-прехваленият лекар.

# 5 252
  • Пловдив
Да запачнем с това, че не е Мидрол, а Медрол. Да, Стоилов е странна птица и става още по-голям чешит, когато пациентът проавява "компетенгност" придобита в бг-мама. Познавам съпругата му и от там и него. Не е моят гинеколог, но мога да кажа, че е много добър с ехографските прегледи. Не знам с какъв опит и компетентност преценихте качества на апаратурата. Външния вид не ехографа, няма нищо общо с качествата му. Относто диванчето, за 2 минути, съпругът може да постои прав някъде извън обсега на прегледа, но да неудобно е да е точно срещу гинекологичния стол. Относно плодния сак, когато има отлепване се надначават И други медикаменти освен метилпреднизолон. Честно аз не се сещам какво ще помогне кортикостероид, дори за уринарния проблем. Та при условие, че дори аз знам какъв препарат е медрол, абсурд Стоилов да не знае. В заключение аз вече не пища в много от темите, защото чета такива абсурди и дори на мен ми е все по-трудно да остана любезна. И в тези мнения понякога се цитират мнения на лекари, които е още по-зле......и за потребителите, и за лекарите. Ще кажете, ма той е длъжен да го търпи. По принцип, не е длъжен. Все пак вие сте там да чуете него, не той вас. Д-р Даниел Ставрев изобщо няма да коментирам. Но той така добре ще ви омае с приказки и любезност, че ще забравите за Стоилов и дори няма да погледнете апаратурата му и да се замислите за качествата му като лекар.

# 5 253
  • Пловдив
Ми не, за кофти държане не му е виновен нито пациентът, нито бг мама. За компетентността не споря.

# 5 254
  • Пловдив
Магдена, възможно е. Но вече писах, познаваме се в неформална обстановка и споделих. Да, това го дразни. От вратата някой да те погне с диагнози и терапии. Никой лекар не обича докато те преглежда да слуша мнение и терапии на колегите си. Но, да, редно е да бъде по-въздържан.

# 5 255
Изобщо не искам да пиша по темата, но не мога да се сдържа вече. Няма да навлизам в подробности, защото трябва да изпиша цял роман, но моят опит с въпросния лекар е, че той не иска (или не може) да се занимава с проблемни бременности. При нормално протичаща бременност вероятно е супер, но не рязчитайте на него при проблем. Някой ден като събера сили ще разкажа цялата история на една изцяло поверена в неговите ръце бременност, която загубих...Не ангажирам никой с моето мнение - това е моят опит. Въпреки всичко исках да продължа с него със следващ опит, но той деликатно ми намекна, че не му се занимава с такива проблеми и това беше и последната ни среща. С времето разбрах просто, че човека се е насочил в друга посока - фетална морфология и явно не иска да си губи времето да проследява рискови пациенти или поне с това чувство останах аз.

# 5 256
  • гр.Пловдив
Месомелачката при АГ-тата и особено в Пловдив е страшна,жестока конкуренция ,борба за кокал и надмощие!

Най-жалкото е,че жени без финансови възможности,изобщо не могат да припарят до тези специалисти ,остава да се молят феталните морфологии да станат част от пакета за следене по ЗК...

На светилото д-р Стоилов клиниката е машина за ПАРИ!!!

Темата е много интересна и е хубаво да се включват и четат повече жени,аз имам преки наблюдения от прегледи,но ще изчакам да родя и тогава ще напиша отзиви за АГ-специалистите.

# 5 257
Отишла съм да чуя негото мнение по проблема ми, който ясно се вижда на ехографска снимка.. не съм влезнала да проявявам компетентност, а да видя как се развива отлепването, за което ми е назначен прогестан мускулно, бъдете спокойна не е метилпреднизолона.

Аз не проумявам как е възможно пациент да дойде с притеснения за даден проблем и той да не иска да коментира. Можеше да вземе снимката да види мястото да ми изкара снимка и сега какво е там, но изображенията по думите на мъжа ми, бяха като картина от 2000, а на Калчев от 2030 година. Вероятно и за това не ми даде никаква снимка Стоилов, за да не видя разликата. Много му засегнах егото кой др посещавам, аз не целях това но мъжки комплекси.. да тръгне да ми обеснява къде е завършил кво е правил. Не може да му стъпи на Калчев по нищо!

Аз смятам, че всеки доктор е длъжен да се съобразява в общуването с пациентите и близките. Щом си там при него ти си поверил здравето си, което е най-важното и заслужаваш обеснение на проблема си, болежките и притесненията си.
Само ще допълня последно, че др Стоилов ми обесняваше как всяка 6та жена прави аборт преди 12 седмица и се надява да се видим в 12 седмица....
Дано след като го насолих толкова малко се усети.

Да запачнем с това, че не е Мидрол, а Медрол. Да, Стоилов е странна птица и става още по-голям чешит, когато пациентът проавява "компетенгност" придобита в бг-мама. Познавам съпругата му и от там и него. Не е моят гинеколог, но мога да кажа, че е много добър с ехографските прегледи. Не знам с какъв опит и компетентност преценихте качества на апаратурата. Външния вид не ехографа, няма нищо общо с качествата му. Относто диванчето, за 2 минути, съпругът може да постои прав някъде извън обсега на прегледа, но да неудобно е да е точно срещу гинекологичния стол. Относно плодния сак, когато има отлепване се надначават И други медикаменти освен метилпреднизолон. Честно аз не се сещам какво ще помогне кортикостероид, дори за уринарния проблем. Та при условие, че дори аз знам какъв препарат е медрол, абсурд Стоилов да не знае. В заключение аз вече не пища в много от темите, защото чета такива абсурди и дори на мен ми е все по-трудно да остана любезна. И в тези мнения понякога се цитират мнения на лекари, които е още по-зле......и за потребителите, и за лекарите. Ще кажете, ма той е длъжен да го търпи. По принцип, не е длъжен. Все пак вие сте там да чуете него, не той вас. Д-р Даниел Ставрев изобщо няма да коментирам. Но той така добре ще ви омае с приказки и любезност, че ще забравите за Стоилов и дори няма да погледнете апаратурата му и да се замислите за качествата му като лекар.

# 5 258
  • гр.Пловдив
Ама разбира се,че в 12 г,с,после в 22 задължително и последната ФМ е адски важна,пренатестче,амниоцентезка при него,да се закачиш на платения пакет и после 1 печат на болничен да ти струва 100лв .....Омайни,сладки приказки..

# 5 259
Cry думи нямам ... толкова хубаво чисто нещо очакваме, а гледат на нас само като пари...

# 5 260
  • Пловдив
Е как на мен не ми назначиха нито прентатест, нито амниоцентеза? А спадам в рискова група на 35 г. съм. А по отношение на това колко ФМ се правят - лекар като Даскалов препоръчва поне 3, а вярвам че той е един от най-добрите в областта. Аз не се поколебах за миг за нито една фетална морфология. А само да кажа, че и на "пакет не съм се закачила" и пак ме гледаше внимателно всеки път, за някои от прегледите и пари не е взимал. В Селена не е по-евтино, както и при другите специалисти. За това всеки може да избира - да ходи само по ЗК или да посещава повече от 1 специалист.

# 5 261
Не мисля, че към д-р Стоилов се води някаква умишлена негативна кампания. Нямам спомен дали съм го писала тук, но когато отидох за БХС и след това фетална морфология в 22г.с. изобщо не останах доволна. Нито от отношението, нито от самия преглед. С мен също се държа надменно и въпреки, че ми каза ако имам въпроси да задам, аз си позволих един съвсем прост въпрос, на който той ми се сопна рязко. Рискът за Даун беше сравнително не малък и моят въпрос беше в тази насока.
Другото, на феталната морфология в 22г.с. ми постави диагноза Плацента превия, което е изключително сериозно състояние. След това беше отхвърлено от моя следящ(който дори ми показа, че ако има такова нещо се вижда с просто око на съвсем обикновения му ехограф) и от д-р Борислав Иванов.
Та такива работи. Още две мои познати ходиха при него. Едната е със същото впечатление като моето, другата е доволна. Както винаги има и от едните и от другите пациенти. Но ако живот и здраве съм бременна отново, не бих отишла при него и не бих го препоръчала на никого.

# 5 262
  • Пловдив
Ами абсолютно прав е. До 12 г.с рисковете за бременността са големи и не виждам защо да не те предупреди. Моят гинеколог също не гледа снимки от други лекари. И не го интересуват техните мнения. И това не го намирам за нещо необичайно. Посолили сте се взаимно май-май. Разгледах му сайта на този Калчев. Ще си спестя мнението в часта с обясненията за офисхистероскопията, хистероскопията лапароскопията и трансвагиналната.....и описанието на тяхното предназначение. Дано всичко да е наред занапред.
Не съм ходила на никакви ФМ. По мое време модата тромбофилия не беше с размерите на епидемия. Изобщо, и в други теми съм писала, това, което се случва сега може да те вкара в лудницата за 9 месеца. Всяка втора бременна вече е със супер рискова бременност. Дали?

# 5 263
Доста грубо изказване... Особено предвид, че четат жени като мен с по 5 загуби. Има си доста рискови бременности лошото е, че имаме масово некомпетентни лекари с големи претенции.
Последно ще спомена за Стоилов и хубавата му апаратура, как след подробен преглед ми обясни, че матката ми е супер, а после на хистероскопия която наблюдавах с очите си се оказа, че освен безброй срасвания имам и огромен септум...И това е само малка част от проблемите, които той неглижира. Пак казвам, ако нямате проблеми сигурно е супер. Радвайте се, че не сте от "епидимичните" жени с тромбофилии и ред други проблеми.

# 5 264
  • Пловдив
Къде писах, че няма жени с рискови бременности? Ама чак всяка втора? Размърдайте се малко по темите и вижте за какво става въпрос. При септума е много деликатен въпроса. Ако се нуждае от корекция, добре е да го прави репродуктивен специалист, защото знае как да го коригира. Ако се направи корекцията не както трябва може да има още по-големи проблеми. Аспирин и дузодрил назнавали ли са ти в начална бременност. Профилактиката, дори ако имаш тромбофилия, е 150 мг аспирин. Така е в цял свят. Само тук, незнайно защо, иначе.....Много е важно в една бременност да се следи кръвното налягане, кръвната захар и да се правят задължителните гинекологични прегледи, в определени седмици.

Общи условия

Активация на акаунт