Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 763
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 5 535
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
 Ходя на прегледи при д-р. Краевска, но в момента е в отпуск до 28.08.23. Налага ми се спешно преглед / продължаващ МЦ - вече 18ден/и се чудя при кого да запиша час.
Моля за отзиви за д-р.Видева/Торакс/ и
 д-р.Константин Георгиев/Селена/.

# 5 536
  • до най-прекрасния мъж
Препоръчвам д-р Лазороски в Селена. Аз съм доволна от него, преглежда обстойно и обръща достатъчно внимание. Посещавам го за рутинни профилактични прегледи от раждането насам.

# 5 537
Още един глас за д-р Лазороски.
Днес родих секцио при него и съм много доволна от самата операция и грижите и вниманието му след това.

# 5 538
Здравейте!
Спешно издирвам тел.номер на д-р Мария Матеева, Ню Лайф клиник.

# 5 539
  • Пловдив
Здравейте, номерът на д-р Матеева е: 0887927678.

# 5 540
Здравейте, може ли мнение за добър детски гинеколог за гр. Пловдив? За момиченце на 3 години.

# 5 541
  • Пловдив
Мога да препоръчам лекар със специалност детска гинекология, но в София. Доколкото знам, са трима в страната. Имаше възрастен професор в Пловдив, но май замина в чужбина. Д-р Сесил Кедикова. Работи в Токуда.

# 5 542
Здравейте. Моля препоръчайте ми добър репродуктивен АГ специалист,който работи по здравна каса.  Благодаря предварително.

# 5 543
За съжаление такъв няма да намерите. Дори и платено пак няма да намерите. Ще изгубите време, годините ще минат и ще осъзнаете, че само са гледали на вас като на касичка. Отидете в Истанбул, там ще сте в добри ръце. Пожелавам ви успех Flowers Four Leaf Clover
Здравейте. Моля препоръчайте ми добър репродуктивен АГ специалист,който работи по здравна каса.  Благодаря предварително.

# 5 544
Здравейте, може ли мнение за добър детски гинеколог за гр. Пловдив? За момиченце на 3 години.
Д-р Краевска / в Рилон ц-р/ ,водих дъщеря ми по препоръка от форума.
Д-р Димитрова в Торакс- при нея също сме ходили 2 пъти,доста е възрастна вече.
И двете работят по ЗК.
Д-р Йончева,ако работи още, на ул Ив. Вазов е каб.,само платено.
Има и други,в Супердок пише кои приемат и деца.

# 5 545
До колкото разбрах д-р Йончева вече не приема пациенти.

# 5 546
  • Пловдив
За съжаление такъв няма да намерите. Дори и платено пак няма да намерите. Ще изгубите време, годините ще минат и ще осъзнаете, че само са гледали на вас като на касичка. Отидете в Истанбул, там ще сте в добри ръце. Пожелавам ви успех Flowers Four Leaf Clover

Абсолютно невярно, около мен растат случаите на успешни инвитро процедури при различни специалисти. Включително и такива, които вече са били в Турция и е било неуспешно.  Недейте да убеждавате хората да ходят непременно извън България, мнението ви никак не е обективно.

# 5 547

Абсолютно невярно, около мен растат случаите на успешни инвитро процедури при различни специалисти. Включително и такива, които вече са били в Турция и е било неуспешно.  Недейте да убеждавате хората да ходят непременно извън България, мнението ви никак не е обективно.

Абсолютно вярно. Аз успях при д-р Станулов в МЦ Афродита. Имам две дечица. Първото родих на 40 г, а втората на 43 г.

# 5 548
За детски гинеколог /а и не само за детски/ ви препоръчвам д-р Краевска. Аз водих дъщеря ми при нея, много е внимателна, предразполага, обяснява. Доволна съм. Час запазих през супердок.

# 5 549
  • Пловдив

Абсолютно вярно. Аз успях при д-р Станулов в МЦ Афродита. Имам две дечица. Първото родих на 40 г, а втората на 43 г.
Страхотно! Много е хубаво, че са се получили нещата при вас и то два пъти. Около мен при различни специалисти има успеваемост - д-р Ставрев, д-р Петрова, д-р Минчев, изброяването ми не е изчерпателно. В момента д-р Ставрев е много предпочитан, но има и други добри специалисти. Нормално е да имат и неуспешни опити, но съветвам авторката на питането да пробва тук в Пловдив и да не обръща внимание на негативните коментари, за доста от лекарите има такива, а всъщност имат много успешни инвитро процедури.

Общи условия

Активация на акаунт