Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 824
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 5 550
Още един глас за д-р Лазороски.
Днес родих секцио при него и съм много доволна от самата операция и грижите и вниманието му след това.

Здравейте , тъй като имам положителен тест за бременност   , обмислям да се следя при Доктор Лазороски може ли малко повече информация ?
По здравна каса ли работи ?

# 5 551
  • до най-прекрасния мъж
Турция не е единствен избор. И аз успях в Пловдив, първи опит инвитро при д-р Ставрев баща. Имах неуспешни опити в друга клиника в Пловдив. Така че, варианти има, зависи от проблема.

# 5 552
Ооо не, не убеждавам никой, всеки е свободен да ходи където реши,просто изказвам моят горчив опит от годините ходене по мъките.Много съжалявам, че нямаше кой и на мен да ми го каже това по-рано.
За съжаление такъв няма да намерите. Дори и платено пак няма да намерите. Ще изгубите време, годините ще минат и ще осъзнаете, че само са гледали на вас като на касичка. Отидете в Истанбул, там ще сте в добри ръце. Пожелавам ви успех Flowers Four Leaf Clover
Здравейте. Моля препоръчайте ми добър репродуктивен АГ специалист,който работи по здравна каса.  Благодаря предварително.

Абсолютно невярно, около мен растат случаите на успешни инвитро процедури при различни специалисти. Включително и такива, които вече са били в Турция и е било неуспешно.  Недейте да убеждавате хората да ходят непременно извън България, мнението ви никак не е обективно.

# 5 553
Здравейте, бихте ли споделили мнение за фетална морфология при д-р Тотев, д-р Стоилов и д-р Даскалов? Колебая се между тримата, а скоро трябва да запазвам час.

# 5 554
  • Пловдив
Аз посещавах д-р Стоилов, 1 преглед в 10 г.с. и ранен скрининг в13 г.с. Доволна съм от прегледите. Неудобното и смущаващо е изискването за предплащане доста време преди самия преглед, който е възможно и да не се осъществи, а възстановяване на парите не се предвижда. Иии, другото е, че често няма свободни часове седмици напред.

# 5 555
  • Plovdiv
Тотев мисля, че не прави фетална морфология. Аз препоръчвам Васил Даскалов с две ръце

# 5 556
  • гр.Пловдив
Аз посещавах д-р Стоилов, 1 преглед в 10 г.с. и ранен скрининг в13 г.с. Доволна съм от прегледите. Неудобното и смущаващо е изискването за предплащане доста време преди самия преглед, който е възможно и да не се осъществи, а възстановяване на парите не се предвижда. Иии, другото е, че често няма свободни часове седмици напред.

Така е,понеже му е много голяма рекламата .
Незнам прегледа колко е станал вече ,за 1 печат на болничен искаха 100лв миналата година ,буквално ги кара прегледите като на конвейер.Не ти дава да задаваш въпроси,не обичал да му се дава наклон /буквално така се изрази/..Като влезнахме с ММ първо ни огледа маратонките и външния вид..
Иначе,да от прегледа съм много доволна,изчерпателен е и не претупва,но стане ли въпрос за някаква последваща процедура или втора фетална и един вид си длъжен да ходиш пак в неговата клиника -даже по телефона ти звънят ,за да те подканят .

# 5 557
Тотев мисля, че не прави фетална морфология. Аз препоръчвам Васил Даскалов с две ръце
Тотев ми следи бременността по принцип и преди няколко дни сподели, че и той прави ФМ.

# 5 558
  • Plovdiv
Тотев ми следи бременността по принцип и преди няколко дни сподели, че и той прави ФМ.
Може вече да прави по мое време не правеше, затова го написах

# 5 559
В Пловдив вече на никой не бих се доверила за фетална морфология.Всички станаха сладкодумни търговци, дори и най-прехвалените.Казвам го от горчив опит. Отидете в София при д-р Стратиева, доц.Чавеева и екипа и, болница Надежда или при д-р Марков.

# 5 560
Аз в крайна сметка си отидох при Тотев за фетална и останах много доволна. Около 40 минути ми отдели, прегледа внимателно бебчето и обясняваше през цялото време. Накрая ми изкара снимки като за цял албум почти и ми даде диск отделно с още снимки и видеа от прегледа.

# 5 561
  • до най-прекрасния мъж
Преди две години д-р Стратиева идваше веднъж месечно в Селена. Питайте на регистратура, може би все още е така. Аз правих двете ФМ при нея и съм очарована.

# 5 562
Аз в крайна сметка си отидох при Тотев за фетална и останах много доволна. Около 40 минути ми отдели, прегледа внимателно бебчето и обясняваше през цялото време. Накрая ми изкара снимки като за цял албум почти и ми даде диск отделно с още снимки и видеа от прегледа.
В коя седмица бяхте по време на прегледа?

# 5 563
В коя седмица бяхте по време на прегледа?
Бях 12г.с. + 2 по време на прегледа, но бебчо отговаряше на 13г.с.

# 5 564
Имате ли наблюдение за гинеколог, който да се интересува и да е наясно с хормони. Особено в перименопауза. Ще съм благодарна за препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт