Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 855
  • 6 090
  •   3
Отговори
# 5 565
Здравейте! Търся препоръка за гинеколог, който е добър за оперативна хистероскопия. Изчетох част от темата и съвсем се обърках. Преди години имам 2 хистероскопии (една в Селена и една в Торакс), но беше отдавна и сега на мода са други лекари. Към момента нямам пълно доверие на нито един специалист и се колебая. Единствено знам, че не искам в Хирургиите (имам си причини и опит с тях). Ако някой има скорошен опит и препоръки, ще съм благодарна ако сподели.

# 5 566
Здравейте! Търся препоръка за гинеколог, който е добър за оперативна хистероскопия. Изчетох част от темата и съвсем се обърках. Преди години имам 2 хистероскопии (една в Селена и една в Торакс), но беше отдавна и сега на мода са други лекари. Към момента нямам пълно доверие на нито един специалист и се колебая. Единствено знам, че не искам в Хирургиите (имам си причини и опит с тях). Ако някой има скорошен опит и препоръки, ще съм благодарна ако сподели.
Препоръчвам, ако има възможност да отидете в София... В Пловдив с целия ми богат опит никой не препоръчвам

# 5 567
  • Пловдив
Д-р Топалова. 2 пъти лапароскопска операция, като вторият път се наложи пълна хистерископия.

# 5 568
Препоръчвам, ако има възможност да отидете в София... В Пловдив с целия ми богат опит никой не препоръчвам
В София знам само д-р Калчев. Виждам, че в Надежда има лазерна хистероскопия, но не познавам никой от лекарите в тази болница. И никакви отзиви не намирам в интернет за лазерната.

# 5 569
И аз се интересувам в Пловдив за гинеколог с онкологична насоченост, при който да отида за второ мнение, но наистина да проведе преглед като хората, дори и платен прием да е

# 5 570
Имате ли наблюдение за гинеколог, който да се интересува и да е наясно с хормони. Особено в перименопауза. Ще съм благодарна за препоръки.
А за добър с хормоните, няма ли препоръки?

# 5 571
В София знам само д-р Калчев. Виждам, че в Надежда има лазерна хистероскопия, но не познавам никой от лекарите в тази болница. И никакви отзиви не намирам в интернет за лазерната.
В София препоръчвам др Ковачев, МЦ Репробиомед. Коригира ми матката, която беше в безобразбо състояние, след интервенции в Пловдив. Имам хистероскопия и в Селена. Няма база за сравнение между тях и неговата работа.

# 5 572
И аз се интересувам в Пловдив за гинеколог с онкологична насоченост, при който да отида за второ мнение, но наистина да проведе преглед като хората, дори и платен прием да е

За всеки случай ще оставя една препоръка, макар че е в София - доц. Карагьозов, Вита 2. Чака се дълго за час, не знам дали работи с направления, но ако се отиде на частно е доста скъпо - имайте го предвид. Прегледът включва и колпоскопия.

# 5 573
Здравейте,
Моля препоръчайте добър гинеколог в Пловдив, имам опит с прехвалени в града, за лечение на кандида.
Благодаря!
Проверете дали имате алергия към токсина, който отделя кандидата. Ако имате алергия, ще ви е трудно да се отървете от нея без десенсибилизация. Говорим, ако имате повтарящи се инфекции.

# 5 574
  • гр.Пловдив
Здравейте,
Моля препоръчайте добър гинеколог в Пловдив, имам опит с прехвалени в града, за лечение на кандида.
Благодаря!
Проверете дали имате алергия към токсина, който отделя кандидата. Ако имате алергия, ще ви е трудно да се отървете от нея без десенсибилизация. Говорим, ако имате повтарящи се инфекции.

Най-добре се обърнете към кожно-венерически специалист

# 5 575
От началото на месец август до сега, би трябвало дамата отдавна да си е решила проблемите с кандидата.

# 5 576
Здравейте! Може ли да ми препоръчате гинеколог, работещ по ЗК, за проследяване на бременност в Пловдив? Благодаря!

# 5 577
  • Пловдив
Д-р Семра Халил

# 5 578
Д-р Бране Лазороски

# 5 579
  • Пловдив
Д-р Паскалева от кога не е в Торакс? Само в кабинета и има часове...

Общи условия

Активация на акаунт