Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 360
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 5 580
Здравейте! Може ли да ми препоръчате гинеколог, работещ по ЗК, за проследяване на бременност в Пловдив? Благодаря!
Д-р Георги Тотев

# 5 581
  • Пловдив
Д-р Паскалева от кога не е в Торакс? Само в кабинета и има часове...
Повече от година преглежда само в кабинета си. Да не кажа и две. Но и работи с касата.

# 5 582
Костадин Георгиев
Здравейте! Може ли да ми препоръчате гинеколог, работещ по ЗК, за проследяване на бременност в Пловдив? Благодаря!

# 5 583
Здравейте, някой има ли телефона на Росица Ангелова Стойчева, понеже ми каза да и изпратя резултати от изследвания на вайбър, но се оказа, че и нямам телефона.

# 5 584
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли телефона на Росица Ангелова Стойчева, понеже ми каза да и изпратя резултати от изследвания на вайбър, но се оказа, че и нямам телефона.
Мисля, че в супердок го пише.

# 5 585
Мисля, че в супердок го пише.
В Супердок е даден телефонния номер на регистратурата на ДКЦ Св. Георги.

# 5 586
  • Близко съм
Малко не по темата,но знаете ли лабораторията на Торакс до колко часа работят? Имам час за гинеколог 17.50, питам дали ще имам време да си занеся цитонамазката, ако не  друга лаборт. Да търся.

# 5 587
С този час, няма работеща лаборатория след 18:00. Ще остане за сутринта носенето на пробата.

# 5 588
Здравейте! Търся Аг, който може да се справи с нормализиране на хормоните. Изследвах последно преди месец, естрогенът ми е много завишен.

# 5 589
  • Близко съм
Здрaвейте, записах час за проф.преглед при Хр.Кунчев в торакс. Какви са ви отзивите? За първи път ще го посетя. Колко взима без направление? Весели празници на всички

# 5 590
Здрaвейте, записах час за проф.преглед при Хр.Кунчев в торакс. Какви са ви отзивите? За първи път ще го посетя. Колко взима без направление? Весели празници на всички

Здравейте, преди време имах раничка на шийката на матката и той предложи горене, без изследвания, без нищо. Изписа ми само глобули и каза след 10 дни, че е добре да се изгори.
Аз на своя глава си запазих час за второ мнение при др Росица Стойчева и тя каза, че е много малка и няма смисъл. Направихме курс на лечение с нея и в последствие проблема се разреши, но благодарение на нея.
Моето лично мнение е, че ако имате някакъв конкретен проблем, потърсете друг специалист. За профилактичен преглед става, въпреки че аз не бих му се доверила. Общо взето за него и Кичеков в Торакс, мога да споделя, че веднага решават какви процедури/интервенции да направят и веднага изписват лечение, но за мен лично не беше и нужно да се правят тези неща и се радвам, че не ги послушах и се срещнах с др Стойчева. Малко печалбарство си е Торакса, гледат да ви вземат парите и ако може да направят и допълнителни неща, които не са включени в прегледа, за да ви вземат още пари.

# 5 591
  • в пустинята
Здравейте момичета.Трябва ми ЛКК за след опврация(премахната матка,яйчници,трьби),от вече 45 дни.Трябва ми комисията за болничните,но прибтази,която посетих ми взега 70 лв.и ми казаха,че повече от 3 месеца няма да ми издадат!Аз на бюро не работя,извьршвам физическа дейност.Чудех се,Доктор Падишанов участва ли в комисия?Ще ми трябват болнични поне до 5 месец

# 5 592
  • Пловдив
talibanka, последно чух, че всички ЛКК дават болнични до 3 месеца. Не знам дали е за всички заболявания, но на позната, след операция на дискова херния, повече от 3 месеца не ѝ дадоха.
Дано се възстановиш за тези 3 месеца, аз примерно бях добре още на първия. Но и не върша физическа работа.
Защо не си говориш с гинеколога, който те наблюдава, да те насочи.
За плащането - това е у нас. Даваш си парите, а даже и очите не са ти видели, камо ли преглед да са направили.

# 5 593
  • Пловдив
Не знам къде го четете това, при нас двама човека си имаше с дълги болнични. Едната колежка пострада при ПТП и претърпя няколко операции+рехабилитации. Колега имаше онкологично заболяване също над половин година носеше болнични.

# 5 594
За повече от 180 дни без прекъсване годишно или 360 дни за две години, с прекъсване, за болничен се минава през ТЕЛК, но не мисля и аз, че е променена наредбата за медицинската експертиза и има наложено друго ограничение за максимален брой дни от ЛКК.

Общи условия

Активация на акаунт