Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 038
  • 6 064
  •   2
Отговори
# 5 820
Моля препоръчайте ми гинеколог, който подкрепя и води нормални раждания.

# 5 821
  • Пловдив
user1905, преди години, когато отвориха Селена, при д-р Топалова махах с лазер раничка от шийката. Предупреди ме, че в годините може да се появи отново, но към днешна дата не се е случило.

Lea111, оставям с впечатлението, че повечето жени, следящи се при доктори работещи из частните болници раждат със секцио.
Следящата ми също я препоръчват за секцио, но никога за две бременностти не ми е вменявала как да раждам /говорим за нормално протичаща бременност/, но реално не ме е и израждала тя. Едно време, когато работеше в Окръжна, след мен момиче идващо за секцио при нея я изроди естествено.
Не виждам кой лекар не би подкрепил нормално раждане 🙄 освен ако не се касае за живота на бебето или родилката. Кой те следи? Ако раждаш в държавна болница без медицински предпоставки ще те изродят нормално.

# 5 822
Моля, препоръчайте ми добър и човечен АГ за следене на бременност по ЗК.

# 5 823
Д-р Георги Тотев

# 5 824
  • Пловдив
Аз съм при д-р Котева.Предния път тя ме следи и сега пак.Много я харесвам.Избрах я първия път най-вече защото се бях насочила към Хирургиите за раждане, а тя работи И там.

# 5 825
  • Пловдив
Виолета Паскалева.

# 5 826
Споделете мнения и отзиви за д-р Екатерина Чолакова. Работи в АГ-отделението  на Пещерско шосе, Хирургиите (База 2 на УМБАЛ Св. Георги). И в интернет не ми излиза никаква друга информация.

# 5 827
  • Пловдив
Д-р Чолакова ми беше препоръчана от репродуктивният ни лекар, понеже правихме процедурата в София и познава само нея в Пловдив.С първата бременност ходих и при нея и при Котева.Разбрахме се и за секциото, на него беше тя и д-р Порязов.И нея я харесвам много.Просто сега с втората бременност не изпитвам нужда да ходя по два пъти в месеца на прегледи.Но ако се случи нещо ще пиша/звъня първо на нея.Даже смятам пак като дойде време пак да организираме дата за секцио, понеже предния път мина като по вода и не искам да си правя експерименти и да сменям екип и разни такива.

# 5 828
Много благодаря за отговора, Елънче!
А имате ли представа дали има собствен кабинет? Ако да къде се намира? Какви са му координатите? Работи ли по здравна каса и евентуално с деца (визирам дъщеря ми, която си е тинейджър на 15 години).
Питам за нея понеже при последния ми преглед така се стекоха обстоятелствата, че докторката, с която имах уговорка се оказа, че е излязла в болнични и не се очаква да се върне до края на декември дори. (За д-р М. Василева става въпрос, ако някой друг като мен се опитва безуспешно да се свърже с нея.)
В случая преглед ми направи д-р Чолакова.
В общи линии, както се казва преглед като преглед. Доволна съм обяснява добре. Това обаче, което ме впечатли най-силно е, че тя е първият специалист, който се отнася сериозно и адекватно към изследванията ми. До сега за три бременности съм обикаляла и ходила по сума ти специалисти, включително и хематолози. Всеки от тях се е отнасял скептично, че дори и пренебрежително или с насмешка относно съмненията ми за някаква нетипична анемия, която НЕ Е свързана с дефицит на желязо.
Тя обърна внимание не само на нискив хемоглобин и хематокрит, но и на ред други повишени или понижени показатели от ПКК, на изследвания за таласемия с показател извън норма и най-вече на завишаването на желязото.
Според нея това си е таласемия от всякъде (или поне друга анемия, свързана с НАТРУПВАНЕ и неусвояване на желязото). С други думи в моя случай въобще не става дума за желязо дефицитна анемия, за да ме тъпчат с железни препарати. Те на практика ми влияят зле.
Сега съжалявам, че сама не ѝ поисках някакви координати, но аз толкова се ошашках. Първо от факта, че ми пропада прегледа и то след скорошна криза, която исках да обсъдя със специалист и второ като разбрах, че шийката пак ми е скъсена и е около 2 см😥😟.
Даже забравих да си взема и епикризата, от престоя ми в патологично отделение преди две седмици. Някой знае ли дали от Хирургиите изпращат епикризи по куриер или не предлагат чак такива екстри и всеки трябва да си я вземе лично?

Д-р Чолакова ми беше препоръчана от репродуктивният ни лекар, понеже правихме процедурата в София и познава само нея в Пловдив.С първата бременност ходих и при нея и при Котева.Разбрахме се и за секциото, на него беше тя и д-р Порязов.И нея я харесвам много.Просто сега с втората бременност не изпитвам нужда да ходя по два пъти в месеца на прегледи.Но ако се случи нещо ще пиша/звъня първо на нея.Даже смятам пак като дойде време пак да организираме дата за секцио, понеже предния път мина като по вода и не искам да си правя експерименти и да сменям екип и разни такива.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 01:46 от mamelitka

# 5 829
  • Пловдив
Няма кабинет, само в болницата е.Не знам дали работи с деца 🤔 За епикризата - питай по телефона как стоят нещата.

# 5 830
Епикриза дават само на място в канцеларията, искат да се подпишеш на техния екземпляр, че са ти дали два броя епикризи, за теб и за ЛЛ. Мисля, че и на листа от болницата се подписваш.

# 5 831
  • гр.Пловдив

То по тази ЗК  толкова малко неща са останали,че не е истина просто-някое друго изследване на кръв и урина,видеозоните  са мега недостатъчни. и човек иска не иска е принуден и на частно да се следи и да жули по 100лв /преглед ..Приеха ли първата фетална да е задължителна и включена към ЗК ?

# 5 832
  • Пазарджик
Много благодаря за отговора, Елънче!
А имате ли представа дали има собствен кабинет? Ако да къде се намира? Какви са му координатите? Работи ли по здравна каса и евентуално с деца (визирам дъщеря ми, която си е тинейджър на 15 години).
Питам за нея понеже при последния ми преглед така се стекоха обстоятелствата, че докторката, с която имах уговорка се оказа, че е излязла в болнични и не се очаква да се върне до края на декември дори. (За д-р М. Василева става въпрос, ако някой друг като мен се опитва безуспешно да се свърже с нея.)
В случая преглед ми направи д-р Чолакова.
В общи линии, както се казва преглед като преглед. Доволна съм обяснява добре. Това обаче, което ме впечатли най-силно е, че тя е първият специалист, който се отнася сериозно и адекватно към изследванията ми. До сега за три бременности съм обикаляла и ходила по сума ти специалисти, включително и хематолози. Всеки от тях се е отнасял скептично, че дори и пренебрежително или с насмешка относно съмненията ми за някаква нетипична анемия, която НЕ Е свързана с дефицит на желязо.
Тя обърна внимание не само на нискив хемоглобин и хематокрит, но и на ред други повишени или понижени показатели от ПКК, на изследвания за таласемия с показател извън норма и най-вече на завишаването на желязото.
Според нея това си е таласемия от всякъде (или поне друга анемия, свързана с НАТРУПВАНЕ и неусвояване на желязото). С други думи в моя случай въобще не става дума за желязо дефицитна анемия, за да ме тъпчат с железни препарати. Те на практика ми влияят зле.
Сега съжалявам, че сама не ѝ поисках някакви координати, но аз толкова се ошашках. Първо от факта, че ми пропада прегледа и то след скорошна криза, която исках да обсъдя със специалист и второ като разбрах, че шийката пак ми е скъсена и е около 2 см😥😟.
Даже забравих да си взема и епикризата, от престоя ми в патологично отделение преди две седмици. Някой знае ли дали от Хирургиите изпращат епикризи по куриер или не предлагат чак такива екстри и всеки трябва да си я вземе лично?

Д-р Краевска  също работи с деца.Вече два пъти водя дъщеря си при нея,която също е на 15г.Много съм доволна от нея.

# 5 833
  • Пловдив
teddynm, има включена, но! ако има и 10 човека в страната, които да работят по НЗОК пак добре.
/В страницата на НЗОК - www.nhif.bg - меню „Е-услуги“ - линк „Търсене на договорни партньори и дейности“ - подлинк „Високоспециализирани дейности“, има възможност да направите справка къде може да извършите високоспециализираната дейност. Достатъчно е да въведете населеното място и кода на високоспециализираната дейност - 75.39. Другата възможност е да проверите в съответната районна здравноосигурителна каса кои лечебни заведения са сключили договор с НЗОК.
НЗОК няма законови правомощия да задължи лечебните заведения за извънболнична помощ да сключват договори за тази високоспециализирана медицинска дейност./

Аз също съм с добри впечатления от д-р Котева. Тя ме изражда /естествено раждане/, видях я за първи път на раждането.

За следене на бременност съм си доволна от д-р Семра Халил и двете бременности тя ми ги следеше.

# 5 834
Аз ходех на ЖК при д-р Котева. Във 2-ро ДКЦ.

Общи условия

Активация на акаунт