Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 176
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 940
Здравейте, може ли мнения за Мария Василева и Яна Мерджанова? Колебая се между двете, за Василева виждам доста противоречиви мнения, а Мерджанова ми я препоръчаха, но не откривам нищо за нея. Става въпрос за нередовна менструация и кафяво зацапване със съсиреци. Приемам и препоръки за други адекватни лекари.

# 5 941
Здравейте, може ли мнения за Мария Василева и Яна Мерджанова? Колебая се между двете, за Василева виждам доста противоречиви мнения, а Мерджанова ми я препоръчаха, но не откривам нищо за нея. Става въпрос за нередовна менструация и кафяво зацапване със съсиреци. Приемам и препоръки за други адекватни лекари.
Мерджанова е бременна и май излезе майчинство. За Пловдив...може да отидете при Амалиев-син. Аз на ваше място бих си запазила и един час при Калчев във София, за след няколко месеца.
Поздрави

# 5 942
Благодаря!
За Мерджанова гледах, че има свободни часове в супердок. Не мога да чакам с месеци, спешно ми трябва преглед.
Ще потърся Амалиев.

# 5 943
Препоръчвам Ви Костадин Георгиев, в Селена, работи и с направления. Часове - през Супердок. Моя приятелка го посещава за същия проблем. Но и за друго да е - чудесен лекар и човек! Въпрос на време е обаче и той да се претовари и затрупа с пациентки и да стане труднодостъпен...

# 5 944
  • малкия йеросалим
Мнение за фетална морфология- Георги Амалиев или Христо Йорданов?

# 5 945

Даскалов

# 5 946
Аз бях при ГеоргиАмалиев и съм супер доволна.  Препоръчвам! 🙂

# 5 947
По повод Амалиев младши...за огромно мое разочарование, до мен достигнаха 3 различни истории от 3 бременни жени, следени от него. Направил е сериозни пропуски в диагностиката, вероятно още от феталната е тръгнало всичко...
Разбрах и че има навика да си изоставя пациентките когато дойде момент за раждане.
Много ми стана тъпо от това, защото наистина го харесвах като лекар.

# 5 948
Бихте ли споделили повече?
Насочила съм се именно към д-р Амалиев за феталната морфология

# 5 949
Ориентирайте се към друг специалист, за да Ви е мирна главата...

# 5 950
При Амалиев син, аз съм една от потърпевшите , преди години имах аборт заради теомбофилия и каза, че с 1 аборт не съм му интересна. Няма какво да назначава сега. Ако стане 2 или 3 път щял да обърне внимание.  Повече не се върнах.
Преди 3 дни, друга жена ми сподели , че в деня на раждането ѝ израждал друга.
Направил секциото дошъл нейн ред и той си тръгнал без обяснение …… извикал баща си
След , което бебето се ражда с хидроцефалия , асфиксия , рефлекси на Моро и оток на главата. За съжаление може да са помогнали на много жени , но…………
Последно време не е така.
За да не ходите по лекари  из цяла България и да нямате бебе с ДЦП моля към друг лекар !

# 5 951
  • Пловдив
Абсолютно прав е бил. Тромбофилията няма никакво отношение към ранните спонтанни аборти. Има толкова много информация, само някой да има жилание да се ограмоти. Ползвайте чуждестранни източници, тук малко лекари са запознати с това. Относно хидроцефалията и т.н. Това ще го види и специализант. Много пациентки, при свършен факт, вече в напреднала бременност, разбират за такъв проблем, особено ако не са правили редовни прегледи. Не харесвам Амалиев син и баща му не харесвам, но цялата брименност да е следена при него и да не го види, това не го вярвам. Баща му дълги години беше републикански консултант и случаи такива, при него, много.

# 5 952
Момичета, знаете ли колко струва прегледът при д-р Костадин Георгиев, ако не е по ЗК?

# 5 953
  • Пазарджик
Момичета, знаете ли колко струва прегледът при д-р Костадин Георгиев, ако не е по ЗК?
Зависи дали ще обикновен преглед или ехографски.Преди десетина дни бях при него и въпреки, че бях с направление заплатих 111лв.

# 5 954
Цитонамазка и микробиология взимани ли са? Това е малко безумно ако само ехограф е 111 лв. С направление 😅

Общи условия

Активация на акаунт