Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 200
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 955
Ползва лаборатория Плам в Селена...за мен оттам идва безумната цена.
Няма да забравя как, в незнанието си, пуснах там стерилна урина и ме одрусаха към 40лв....

# 5 956
А ако не се взима никакъв секрет, само ехографски преглед, цената пак ли е 111лв?

# 5 957
  • Пазарджик
А ако не се взима никакъв секрет, само ехографски преглед, цената пак ли е 111лв?
100 лв.прелед, 8лв вземане на материал за цитонамазка и 2.90лв потребителска такса.

# 5 958
  • София
Елате в София, цената е горе долу същата Grinning Това е меко казано абсурдно!

# 5 959
Искрено благодаря за отговора и разбивката! Не предполагах, че ще струва изобщо нещо, никога с направление не са ми взимали пари за преглед и честно нямаше да съм подготвена с толкова пари в мен Simple Smile

# 5 960
  • Пазарджик
Искрено благодаря за отговора и разбивката! Не предполагах, че ще струва изобщо нещо, никога с направление не са ми взимали пари за преглед и честно нямаше да съм подготвена с толкова пари в мен Simple Smile
Аз също не знаех,че ще трябва да заплатя толкова.  Предварително звъннах в клиникатата предната седмица дали може да се направи с профилактичен преглед и отговора им беше положителен. Даже на касата се учудиха,че трябва да заплатя толкова,въпреки че съм с направление и звъняха да попитат дали има грешка. Преди няколко години пак ми се случи същото само,че бях при Ставрев тогава и ме таксуваха отново ,въпреки,че бях с направление отново.Според сестрата в кабинета личната не ми е издала правилния тип направление .

# 5 961
Моя приятелка миналата седмица беше при него (тя му е пациентка от 2г.), сега ще я питам и ще пиша пак.

# 5 962
Съжалявам ако разводняваме темата, но за мен лично е важно и ще го напиша, ако е проблем ще ме докладвате Simple Smile
Тъкмо излизам от личната за направление и тя каза, че в него никога не се е включвал по презумция ехографски преглед. Ако АГ-то реши да включи в прегледа и т.нар. "специализиран преглед", т.е ехограф, тогава е безплатно. Но има лимит на "специализирани прегледи" на година и се изчерпва. А може да реши да не го включва изобщо. Нямах представа за нито едно от тези неща и като цяло беше много полезно за мен.
Мария, май не е проблемът в личната. Аз моята изрично я помолих за преглед с ехограф и тя ми обясни това, което описах по-горе.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 15:18 от Kat :3

# 5 963
  • Пловдив
Аз пък не разбирам хем платен прегледа...хем да не изтърве да си вземе и от касата дяла та и потребителската такса 🤦🏽‍♀️ да не говорим, че само за ехограф също звучи безумна цената.

# 5 964
Здравейте ! Има ли някоя дама , която ходи на профилактични прегледи при д-р Милен Карагеоргиев . Прочетох и чух много добри отзиви за него . Ще се радвам да споделите , ако някоя от вас ходи при него

# 5 965
То преглед на бременна в 21 век без ехограф ми се струва абсурдно. Ще е общо взето здравей как си този месец, ако си добре ще се видим другия направо. Защото не съм видяла да мерят кръвно или обиколка на корем дори.  А вагинален преглед не е нужно да се прави всеки път.

# 5 966
На мен всеки път ми правят ехограф , пари не ми взимат . Била съм само на 1 фетална морфология , струваше 130лв. в Пловдив .
Вагиналните прегледи започнаха от сега 36седмица, като преди това 2 пъти имаше цитонамазка+микробиология и още една микробиология . Пак плащах само някаква такса 3,50лв. мисля че беше .

# 5 967
Бихте ли споделили повече?
Насочила съм се именно към д-р Амалиев за феталната морфология
Доктор Троянчев в МЦ 4Д, Пловдив .

# 5 968
  • София
То преглед на бременна в 21 век без ехограф ми се струва абсурдно. Ще е общо взето здравей как си този месец, ако си добре ще се видим другия направо. Защото не съм видяла да мерят кръвно или обиколка на корем дори.  А вагинален преглед не е нужно да се прави всеки път.
Прегледът на бременна в 21 век също включва мерене на кръвно, тегло и обиколка на корем всеки месец. Мен  ехография не са ми правили ако близко до нея е и фетална морфология.

# 5 969
Моята приятелка каза, че никога не е плащала допълнително за преглед при него, а прегледите й винаги включват ехограф, цитонамазка, плюс веднъж й беше дал направление за хормонални изследвания.
Плащала е само потребителска такса..

Общи условия

Активация на акаунт