Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 533
  • 6 090
  •   2
Отговори
# 6 000
Д-р Бонка Йончева работеше в сутрешните часове от понеделник до петък на ул. Иван Вазов 78. В интернет има телефон на кабинета (стационарен) за запазване на час. Не знам обаче дали още работи, предвид напредналата ѝ възраст. Водила съм малката ми дъщеря при нея, преди десетина години някъде.

# 6 001
  • Пловдив
Кодовете са тези, по данни на БЛС, на мен ако не варваш, без едва ли, може би, евентуално и прочие свободни интерпретации дали има още. Няма повече. Не подвеждайте потребителите с неточна информация. Можеш и сама да питаш Гугъл. Търси се специалност детска гинекология, няма такава, ОФИЦИАЛНА, специалност. Кой гинеколог как ще се определи и дали ще поиска да преглежда деца, има ли опит с деца, негова си работа.

# 6 002
Дизел, погледни НАРЕДБА № 9 ОТ 27 АПРИЛ 2021 Г. ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА МЕДИЦИНСКИ СТАНДАРТ "АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ", детската гинекология е допълнителна квалификация, наред с гинекологичната ендокринология. Не е отделна специалност, а е допълнителна квалификация, която много малко лекари в България е имат.

# 6 003
  • Пловдив
Допълнителна квалификация е едно, специалност друго. Едно е да тършиш детски гинеколог, друго е гинеколог с допълнителна кфалификация. То затова се губим в превода. В този смисъл, да, едва ли ще се намери точно това в Пловдив.

# 6 004
  • София
Аз пак не разбирам защо просто не си намерите добър гинеколог дето да работи с деца? Чернев в София е детски гинеколог и това не го прави добър, например. Вместо да мъкнете детето при Седил Кедикова дето я си запазите час за след 5 месеца напред я не, идете при нормален дето работи с деца и да се уреди проблема. Пожелавам успех все пак! В Пловдив гинеколозите не отстъпват на Софийските.

# 6 005
Здравейте ! Може ли някоя дама да ми каже цитонамазките при д-р Милен Карагеоргиев от гр. Пловдив , къде се пускат ? Понеже ще ходя за първи път при него дали той ги носи или ние сами трябва да ги носим в някоя лаборатория ? За профилактичните прегледи в клиника Ню Лайф

# 6 006
Здравейте ! Може ли някоя дама да ми каже цитонамазките при д-р Милен Карагеоргиев от гр. Пловдив , къде се пускат ? Понеже ще ходя за първи път при него дали той ги носи или ние сами трябва да ги носим в някоя лаборатория ? За профилактичните прегледи в клиника Ню Лайф

Във фоайето на Ню Лайф е лаборатория Кандиларов. Докторът ви дава пробата и си я носите долу.

# 6 007
Благодарение на него съм бременна .От самото начало по всеко време ми е отговарялна въпросите. Много е мил и любезен и обеснява. Има лично отношение, и не те дере за пари като другите. Препоръчвам с две ръце.
Здравейте ! Има ли някоя дама , която ходи на профилактични прегледи при д-р Милен Карагеоргиев . Прочетох и чух много добри отзиви за него . Ще се радвам да споделите , ако някоя от вас ходи при него

# 6 008

Във фоайето на Ню Лайф е лаборатория Кандиларов. Докторът ви дава пробата и си я носите долу.

Здравейте ! В кандиларов не желая да ходя , защото са големи мошеници и резултатите на изследванията им на много хора , които познавам винаги са били грешни . Предполагам не би било проблем да се занесе в друга лаборатория за доктора ?

# 6 009
Здравейте, препоръчайте ми АГ изпитан и изпробван да се справя с БВ
Вече 8 месеца я влача след себе си всичко от аптеката съм изпила и изслагала и баланса трудно или изобщо не се възстановява
От там тръгват циститни инфекции и всеки месец сме в болници…. И аз и мъжа ми
Пием какво ли не пробиотици , боровинки, чай, билки всичко…….
Храним се без глутен и лактоза и отново БВ при мен се връща и ППБ са пускани всичко ни е отр , а не се оправяме.
Посетих всякакви лекари и извън нашия град отново без успех. Моля ако някой се е справил да препоръча лекар или да сподели как се оправиха нещата.
Благодаря

# 6 010
Аз имах същия проблем, само че БВ сама по себе си рядко причинява подобни състояния. Отделно това се води дисбактериоза и иска задължително спиране на всякакви въглехидрати понеже те са хранителни източници на микроорганизмите.  
 Ние след няколко микробиологии бяхме на биорезонас, понеже никой не успя да идентифицира основния причинител и вдигат ръце. Откриха ни и на двамата стара и скрита инфекция с Трихомонас гамбинесе, оттам вече си взехме медикаменти и мина.  

Здравейте, препоръчайте ми АГ изпитан и изпробван да се справя с БВ
Вече 8 месеца я влача след себе си всичко от аптеката съм изпила и изслагала и баланса трудно или изобщо не се възстановява
От там тръгват циститни инфекции и всеки месец сме в болници…. И аз и мъжа ми
Пием какво ли не пробиотици , боровинки, чай, билки всичко…….
Храним се без глутен и лактоза и отново БВ при мен се връща и ППБ са пускани всичко ни е отр , а не се оправяме.
Посетих всякакви лекари и извън нашия град отново без успех. Моля ако някой се е справил да препоръча лекар или да сподели как се оправиха нещата.
Благодаря

# 6 011
В Геника пускахте ли изследвания?

Фемофлор плюс® https://share.google/cFmFMYoW8OGOrorZU

# 6 012
Здравейте, препоръчайте ми моля гинеколог, който се занимава с ендометриоза/аденомиоза. От 2г съм по лекари и всеки казва различни диагнози, изписват хормони / от които имам странични ефекти/ или предлагат операция/ като предлагат да махам матка и яйчници/,но никой не потвърждава нищо на 100% и не прави изследвания. Направо съм се отчаяла вече 😔

# 6 013
  • София
Еми аз бях преди години и се оперирах при Стратев. Той позна кистата (тъй като имах на яйчника) и вече в един момент насочихме лапароскопия. Иначе в Пловдив няма много. По-скоро да се насочите към София при д-р Калчев, но се пригответе да чакате доста време за час. Като цяло няма какво да направят, което е по-кофтито в случая. Няма лечение, вдигат ръце и тъпчат с хормони…

# 6 014
За ендометриозата също бих Ви препоръчала д-р Калчев в София или разбира се друг специалист, ако някой сподели опит. Ако не е нещо спешно, чакането си заслужава. Не си губете времето в Пловдив, тук или не обръщат внимание, или не са достатъчно компетентни.

Последно, когато се обадих, часовете при д-р Калчев вървяха за след 6 месеца. Ако нещо се освободи могат да Ви се обадят и по-рано. Цената на прегледа е 280 лева.

Общи условия

Активация на акаунт