Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 754
  • 6 072
  •   2
Отговори
# 6 060
  • София
Д-р Ставрев си е баш претоварен. Страхотен лекар е, но ако бременността протича нормално и без усложнения, аз не бих си причинила следене при него. Часовете не се спазват именно, защото има страшно много пациенти и за всеки преглед се чака доста. Аз го избрах за израждащ лекар и при двете ми бременности, но започнах да го посещавам едва към 32 - 33г.с. Иначе само за проследяване на бременност силно препоръчвам д-р Георги Тотев.
Стратев, четете моля Simple Smile

# 6 061
Леле, да, извинявам се. 😂 Ами ако случайно се е зачудила жената и за СТАВРЕВ, мнението ми важи.

# 6 062
Д-р Костадин Георгиев също е чудесен избор, д-р Красимира Чалова е прекрасна, въпреки чакането и забавянето в часовете, следи си бременните с голямо внимание и професионализъм. При Георгиев е по-спокойно, работи и с касата. Лъчезарен, интелигентен, вдъхващ доверие.

# 6 063
  • Пловдив
Две бременности съм следяла при д-р Халил. Изражда, но не съм раждала при нея. За мен е плюс, че работи и в събота, така таткото през втората бременност присъстваше на прегледите.

# 6 064
Доктор Милен Карагеоргиев работи в Ню Лайф и Пълмед

Здравейте.
Търся си добър и човечен акушер-гинеколог в гр. Пловдив. Някой който да следи бременност и да изражда също. Интересува ме много да е човек, който се грижи за пациентките си, а не някой който те минава по конвейер, защото не сполучих на гинеколог в първата си бременност, а пак много търсех човек който да го е грижа, но уви бях поредната ходеща банка за него. Затова този път искам да направя правилния избор преди изобщо да предприема нещо, защото вече ме е страх.

# 6 065
  • Пловдив
Здравейте.
Търся си добър и човечен акушер-гинеколог в гр. Пловдив. Някой който да следи бременност и да изражда също. Интересува ме много да е човек, който се грижи за пациентките си, а не някой който те минава по конвейер, защото не сполучих на гинеколог в първата си бременност, а пак много търсех човек който да го е грижа, но уви бях поредната ходеща банка за него. Затова този път искам да направя правилния избор преди изобщо да предприема нещо, защото вече ме е страх.
д-р Чалова

Здравейте,
Д-р Чалова следи ли ЖК по здравна каса?!

# 6 066
Не, тя не работи с касата.

# 6 067
В Селана, дори и да са по каса си таксуват прегледа, както и повечето други.
Аз ходя на ЖК по каса и не плащам нищо, но и не очаквам нищо. Този втория при когото се преместих даже и изследвания не ми е пуснал, само болничен си взимам. Понеже в частните и това се плаща не малко пари.

# 6 068
Здравейте.
Д-р Лазороски в Селена е страхотен човек и много старателен специалист. За бременност не мога да кажа от първо лице, аз имам опит с него покрай инфекция, но човекът изслушва, обяснява, разяснява и е много внимателен. Не претупва прегледа, не се ядосва като повечето, ако го обстрелвате с въпроси, беше ме оставил с прекрасно впечатление, а аз съм обиколила повечето гинеколози в Пловдив и не мога да кажа същото за тях. Пратих близка моя приятелка да следи бременност при него и засега е доволна и тя.

Аз искам да попитам за д-р Яна Константинова, пак в Селена, някой има ли впечатления.

# 6 069
И аз съм от доволните пациенти на д-р Лазороски.

Д-р Краевска също.

Раждала съм при д-р Троянчев /преди10+ год/ понеже д-р Краевска беше в майчинство вече, а д-р Лазороски може би все още не е практикувал.

# 6 070
Аз също не бих раждала в Пълмед. Какво му е на Св. Георги? Като забатачат работата всички частни болници там прехвърлят пациенти. Но това не означава, че няма да си търсят дължимото от пациента.

Страхотна болница е Св. Георги и специалисти има много, особено в неонатологията. Има си тук таме кусури, но не мога да ходя пак там да раждам, защото предния път като родих и не си тръгнахме с много добро и вече ме е страх да отида защото знам как българите гледат когато не си им бил удобен веднъж…. Затова сега търся друга добра болница и най-вече лекар който да си ме познава като пациент (затова искам да ходя редовно да си ме следи ако трябва и не по ЗК) и да изражда. Голямо съм шубе и искам да съм спокойна за втория път.

# 6 071
  • Пловдив
От Пълмед стойте далеч и не поемайте риск да раждате там.

В Хирургиите в АГ-то, да.

Моля обосновете се защо не препоръчвате Пълмед?!
Моят АГ работи там, и сега прочитайки това, честно казано търся повече инфо.

Благодаря!

# 6 072
Аз също давам положителен глас за д-р Лазороски. На скоро родих за втори път при него. Реагира адекватно на казуси които възникнаха по време на бременността.
Звъняла съм му по телефона, ако нещо ме притеснява. Ако не вдигне на момента връща обаждане в най-кратък срок.
За съжаление Селена стана доста скъпо удоволствие. Прегледите извън ЗК се заплащат и в края на бременността преглед+тонове излиза 120-130 лв. Раждането също си е една стабилна сума и цените там нарастват доста бързо.

Общи условия

Активация на акаунт