Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 319 902
  • 6 082
  •   2
Отговори
# 210
Веднага препорьчвам д-р Михайл Бачуров. Много е внимателен ,аз родих при него и сьм изключително доволна.

# 211
д-р Заимов също, както и Симеонов

# 212
  • гр.Пловдив
Не знам дали става въпрос за един и същ д-р Крумов. Аз раждах във "Весела" при доктор Крумов (много слаб, висок, можеби около 50год.) и само това, акушерката ми беше позната ме отърва от форцепса.
Аз бях наясно какво е форцепс и като го чух да казва че нямало да стане без него му се развиках. Казах му че искам секцио, но не и форцепс. За щастие моята позната водеше раждането и всичко мина благополучно. След като родих, тъй като ми беше направена епизиотомия, д-р Крумов ме шиеше. И каза на мойта позната, че според него епизиотомията била глупаво нещо, че той предпочитал естествено разкъсване, което според мен е уникална гупост.
Само да добавя, че не съм си го избирала-просто беше на смяна.
Извинете ако съм стреснала някой, е добре човек да е информиран.

# 213
MimSss
CRAZY WOMAN писах ти на лична

# 214
Не знам дали става въпрос за един и същ д-р Крумов. Аз раждах във "Весела" при доктор Крумов (много слаб, висок, можеби около 50год.) и само това, акушерката ми беше позната ме отърва от форцепса.
Аз бях наясно какво е форцепс и като го чух да казва че нямало да стане без него му се развиках. Казах му че искам секцио, но не и форцепс. За щастие моята позната водеше раждането и всичко мина благополучно. След като родих, тъй като ми беше направена епизиотомия, д-р Крумов ме шиеше. И каза на мойта позната, че според него епизиотомията била глупаво нещо, че той предпочитал естествено разкъсване, което според мен е уникална гупост.
Само да добавя, че не съм си го избирала-просто беше на смяна.
Извинете ако съм стреснала някой, е добре човек да е информиран.
Не е същия.д-р Крумов от ВМИ не е много висок,нито пък е слаб,не е и дебел,а и от край време си работи във ВМИ.

# 215
Съжалявам zа оффа

stefka_todorova, естественото раzкъсване zаzдравява по лесно. За това и при секцио се режат само горните слоеве на кожата, а долните се раzкъсват. Поне така е в Германия при мен. Иначе zа въпросния лекар нямам мнение, не го поzнавам. 

# 216
Не е същия.д-р Крумов от ВМИ  и  от край време си работи във ВМИ.
Peace

# 217
Искам да изкажа и аз благодарност към д-р Димитър Йончев. Имах две посещения при него преди раждането  на детето ми. Постъпих на 03.01.2006, както се бяхме договорили, в Окръжна болница и на 04.01.2006 в 8.58 сутринта вече имах момченце, което се роди чрез секцио, направено от д-р Йончев. Нямам никакви оплаквания. Впечатлена съм от професионализма му и личностните му качества и му желая здраве и дълголетие.
И да, може би наистина едно спокойно раждане е дар Божи. Но искам да кажа, че след секцио, поне при мен, болките бяха адски, но без това няма как да мине едно раждане.
Желая на всички бъдещи майки кураж!

# 218
  • до Пловдив
моля за мнението ви за д-р Кръшкова. къде работи в момента. някои знае ли.

# 219
Кръшкова работи в Селена, била съм веднъж случайно при нея на преглед. Не съм очарована нито обратното. От приятелки съм чувала за лошо отношение и непрофесионализъм, по времето когато все още не е била част от екипа на АГ Селена.

# 220
Освен в Селена, мисля ,че приема и в ДКЦ 2 , но не съм сигурна  newsm78

# 221
При д-р ВИЛИ МУРАТЕВ попаднах съвсем случайно,за да проследи първата ми бременност и съм МНОГО МНОГО ДОВОЛНА И ОЧАРОВАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Предвид че съм фармацевт и малко или много съм наясно какво се случва мога да кажа,че е страхотен професионалист,много внимателен и спокоен,с подход към пациентите си.Винаги като ходя знае какво да прави,кои изследвания не влизат в НЗОК,но е хубаво да се направят и за кои е излишно,имам си специална папка където ми събира всички изследвания и документи.Прегледа протича винаги много спокойно,защото вратата се заключва и така се избягва неприятното постоянно влизане и излизане на тоя и оня,има си и отделна стая където е апаратурата,всеки път ме гледа на ехограф и ми обяснява кое какво е и ми дава снимки.За мен е истинско удоволствие прегледа при него и всеки път го чакам с нетърпение!А и факта ,че въпреки ,че не води раждания има толкова много пациенти и толкова много се чака,говори  достатъчно!!!!!!!!!!!Съжалявам,че няма той да ме разроди,но въпреки това му благодаря за всичко  newsm10

# 222
имам си специална папка където ми събира всички изследвания и документи.Прегледа протича винаги много спокойно,защото вратата се заключва и така се избягва неприятното постоянно влизане и излизане на тоя и оня,има си и отделна стая където е апаратурата,всеки път ме гледа на ехограф и ми обяснява кое какво е и ми дава снимки.

Че то тези неща ги има навсякьде,даже лекарката ми по здравна каса ги имаше тия екстри. Не го казвам,за да противореча ,а за да разбера дали и при другите лекари е така. На мен ми се струва,че това са елементарни неща и е престьпление,ако лекарите не се стремят да ги  постигнат. Thinking

# 223
  • Пловдив
За Муратев съм писала и друг път - внимателен е, обръща внимание, но ... пак ли се чака по 3-4 часа пред кабинета му?
И само да споделя, че през бременността не ми даде да пия абсолютно нищо, на ехографа ме гледа точно 2 пъти, мисля, че не ми направи всички изследвания, които би трябвало да се правят на бременни на малко по-голяма възраст Simple Smile

# 224
  • гр.Пловдив
Аз също ходих при д-р Муратев. Внимателен, любезен, но и много зает. Имах чувството, че малко попретупва нещата особено от 5 до към 8 месец. Мен ме е гедал 4 пъти на ехограф (снимки не ми даде въпреки че аз си исках). Като първите два пъти ме гледа още в самото начало- 2 и 3 мес. След това в 7мес. и след това в 9мес. А относно изследвания на кръв и урина всичко си ми направи човека. А относно чакането! Аз като отидох първия път при него той ме предупреди, че всеки път ще трябва да чакам и да си реша. Но и на чакането има разрешение. Аз ходех 7.15ч. преди да отвори поликлиниката Laughing и бях от първите. А след 5мес. ходех следобед, така че не съм чакала много.
Най-неприятно ми беше, че той работи със студентки и те идваха да гледат, а пък мен си ме беше срам. И като отидох да раждам във Весела какво да видя същите тези студентки ще гледат как раждам. Лошо ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт