The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 400
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Аз не ги гледам,защото нищо не разбирам ooooh!

То и аз незнам английски , но разбирам по някоя дума и по действията на актьорите голе-долу се ориентирам за какво става въпрос    Laughing  Но наистина ще е добре да пускат по някое резюме на български и ако може да е по-подробно !  Simple Smile

# 631
Мерси Simple Smile
А за резюметата не е ли по - готино да не знаеш предварително какво ще се случи.Макар че сега изгарям от нетърпение да дойде новата серия и не знам как ще издържа  newsm78

Друго имах предвид.Всъщност никой не знае какво точно ще се случи  Whistling
Всъщност да, никой не знае, което е още по - яко.Сериала е толкова мистериозен и непредсказуем  Heart Eyes

# 632
Освен Елена не виждам друга жена,която може да докосне Деймън.И направо не си представям каква връзка ще изградят Бони във филма и той.За мен нещо не си пасват,магнетизмът между двама души не е нужно да е сексуален,но е осезателен-незнам как ще го направят в сериала.Аз умишлено не чета книгите за да ми е интересно,но си подпитвам щото женско любопитство.  Grinning

# 633

То и аз незнам английски , но разбирам по някоя дума и по действията на актьорите голе-долу се ориентирам за какво става въпрос    Laughing  Но наистина ще е добре да пускат по някое резюме на български и ако може да е по-подробно !  Simple Smile

Peace Значи тук е момента да помолим знаещите английски за кратък превод на клипчетата в дневната ни доза ....... Whistling

П.П. I.a.n.a. наистина тази Бони,която виждаме във филма и аз не мога да си я представя до Деймън Naughty

# 634

Peace Значи тук е момента да помолим знаещите английски за кратък превод на клипчетата в дневната ни доза ....... Whistling

П.П. I.a.n.a. наистина тази Бони,която виждаме във филма и аз не мога да си я представя до Деймън Naughty
И аз не мога ТАЗИ БОНИ ОТ СЕРИАЛА,но не мога и да си представя мрачния и красив  
Деймън до разлигавена, руса Елена от книгата  newsm78
поне такава каквато я виждат моите очи е нещо ужасно, по - зле от Каролайн  #Crazy

# 635
Ехаа на снимките Стефан какъв бицепс извади...тези момчта със всяка серия все по-секси изглеждат,повече мускули,плочки...надявам се да не се прекалят със щангите Joy Joy

# 636

Катрин много благодаря за бюлетина!

Клипчетата сааа супер зарибяващи, искам вече серия. Стефан по потник е перфектен  Heart Eyes А комбинацията от Стефан + Деймъън е думи нямам, много са готини  Blush

Стела много е яко стихотворението!  Hug

# 637

Катрин много благодаря за бюлетина!

Клипчетата сааа супер зарибяващи, искам вече серия. Стефан по потник е перфектен  Heart Eyes А комбинацията от Стефан + Деймъън е думи нямам, много са готини  Blush

Стела много е яко стихотворението!  Hug
Мерси Тринити, но аз не мисля че е чак толкова хубаво,де да можех да измисля едно за Деймън и да опиша колко го обичам   Joy полудявам вече...
И аз мисля че Стефан и Деймън заедно са много готини, но някак когато Стефан е сам нещо му липсва  Thinking
Деймън му липсва  Peace Grinning

# 638
В това интервю Иън говори за приликата с Chase Crawford, малко за снимките на LOST, както и кой е любимият му филм с вампири.
Интервю на scifiwire с Нина Добрев, в което обяснява защо са разликите между нея и Елена от книгите.

http://vampirediariesbg.wordpress.com/2009/09/09/нина-добрев-защо-момичето-във-vampire-diaries-не-е-т/

(по - надолу)
Aвстралийското списание TV Week са публикували на страниците си тази класация за ТОП 10 на вампирите в киното и телевизията. Деймън /Иън Сомърхолдър/ е класиран на 7-мо място.

Трайкова,погледни кой е на първо място  Simple Smile

# 639
И аз мисля че Стефан и Деймън заедно са много готини, но някак когато Стефан е сам нещо му липсва  Thinking
Деймън му липсва  Peace Grinning

Да,определено Деймън допълва Стефан,макар че той(Деймън) като е сам абсолютно нищо не му липсва.Може би само някоя яка мацка,за да го побърква от време на време Wink

# 640
И аз мисля че Стефан и Деймън заедно са много готини, но някак когато Стефан е сам нещо му липсва  Thinking
Деймън му липсва  Peace Grinning

Да,определено Деймън допълва Стефан,макар че той(Деймън) като е сам абсолютно нищо не му липсва.Може би само някоя яка мацка,за да го побърква от време на време Wink
Деймън му липсва  - нямах предвид че на Деймън нещо му липсва, а че На Стефан му  липсва ДЕЙМЪН  Joy
То е ясно,че на Деймън нищо не му липсва,перфектен е от всякъде  Joy
Казвам на една приятелка за сериала и викам героите нали се казват Елена,Стефан и Деймън и тя ми вика
- Тва нещо българско ли е? Трябвало е да са Елена,Стефан и Дамян  Joy

# 641
Да,де разбрах,че на Стефан му липсва нещо,затова казах,че определено Деймън го допълва Wink

П.П Дамян не ми харесва NaughtyТрябва да му измислим друго българско име  Mr. Green

# 642
И на мен не ми харесва Дамян  Joy
не му ходи май нито едно българско име,нито Дамян,нито Даниел   Joy. Според мен  името ''Деймън'' му стой като излято

# 643
На мен Деймън ми е като Демон   Heart Eyes Misc Ghost

# 644
На мен Деймън ми е като Демон  Heart Eyes Misc Ghost
И на мен  Joy
Ама то DAEMON нали означава демон, сигурно нарочно така са го кръстили, макар че той е DAMON  и все пак

Общи условия

Активация на акаунт