The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 194
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
А филма гледала ли си - с Киану Рийвс и Уинона Райдър? Мота-мо като книгата /почти де/  Peace
Бях започнала,но моята приятелка я достраша и спря филма  hahaha
След прочита, може и да гледам филма

Няма от какво да се плашите, дами!
Гледала съм го няколко пъти, всеки път се захласвам - изпипан е почти ювелирно - цветове, игра с гледните точки, двойни и тройни кадри - в смисъл полупрозрачни, насложени един върху друг, добре подбрани актьори.

Най-добрия в жанра може би. Или поне в челната тройка.

# 721
Не случайно е класика в жанра,един от вечните вампирски филми Peace

# 722
Краят беше ефектен и най-после да видим Стефан в действие като истински вампир.

И на мен много ми хареса Стефан в края на епизода, но още се чудя от къде намери толкова сили да се бие с брат му или просто Деймън го остави да си излее яда ...  Thinking
А Еленка ако не започне от следващия епизод да се държи както трябва , вече ще спра да я харесвам  Crossing Arms Laughing

Айде още малко остана и ще имаме нова тема   newsm44

# 723
Еее не нападайте Стефчо моля PeaceМомчето мислеше как да предпзи Елена,да не излезе истината за него наяве/да не го свържат с вампирските истории/,според мен той не е предполагал,че Деймън ще я убие,а знаеше,че Лекси няма да е наранена от куршумите.Ако е подозирал,че Деймън ще затрие Лекси щеше да предприеме нещо.

Добре,че ми напомнихте да гледам пак Дракула.

Аз пък ще се повторя,но препоръчвам историите на Ан Райс..доста са натуралистични и се говори точно за появата на вампирите в Египет.

# 724
Абе знаеше,но все пак тя беше в безпомощно състояние.Не виждам как спасяването на Лекси щеше да навреди на Елена Thinking

П.П Отивам да правя новата тема Wink

# 725
# 726
Абе знаеше,но все пак тя беше в безпомощно състояние.Не виждам как спасяването на Лекси щеше да навреди на Елена Thinking

Да , Еленка щеше за си седи кротко в ъгъла, а Стефан спокойно можеше да спаси Лекси , но може би не го направи за да не разбере полицайката , че и той е вампир , а Стефан не е като Деймън да убива всеки който му се пречка и щяха да разкрият тайната им  Peace

# 727
здравеите,аз сьщо сам по4итателка на вампирски дневници,много харесвам този сериял.а може ли някои да ми каже кога щте запо4не и втория сезон на филма.4акам го с нетарпение. Simple Smile

# 728
здравеите,аз сьщо сам по4итателка на вампирски дневници,много харесвам този сериял.а може ли някои да ми каже кога щте запо4не и втория сезон на филма.4акам го с нетарпение. Simple Smile

Цъкни на по-горния пост на TraYkovA, за д влезеш в Новата тема.
А втори сезон ще започне, след като приключи първи  Wink На 21.01.2010г предстои нова серия на 1-ви сезон.  Peace

# 729

Някой може ли да даде линк на книгите на български език  Simple Smile Или да ги пратите по поща или скайп  Simple Smile Благодаря !

# 730
Хайде и аз тук  Party Най-добрия сериал. Гледам много други в момента, но дневниците си ми остава фаворит. Няма такъв сериал! Всичко е динамично, бърза се развива действието, няма излишни драми, има интрига, абе изобщо сериала е много добър, а пък за актьорите да не говорим  Simple Smile Влюбена съм в Деймън естествено, както се и очаква  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт