The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 331
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Мен пък Каролайн не ме кефи изобщо, хубаво й го каза Деймън, че е плитка  hahaha Но за върбинката е вярно... Елена защо не даде на Бони и на Каролайн
Мда , аватара ми наистина е убиец  smile3521
Ох,Деймън е прекрасен, искам един истински да си имам

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:49 от stela7

# 676
В книгите между другото Елена слага в чантите на Бони и Мередит без те да разберат  newsm10

# 677
В книгите между другото Елена слага в чантите на Бони и Мередит без те да разберат  newsm10
Поне една умна и благородна постъпка на Елена от книгите

Вижте какъв уолпейпър си сложих  Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://vampirediariesbg.files.wordpress.com/2009/09/0021.jpg

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 18:40 от stela7

# 678
Ааа не Елена от книгите е рационална  и много израства след първа книга, става много зряла и готова да защитава приятелите си на всяка цена, определено си я защитавам  Naughty Crossing Arms

# 679
Ааа не Елена от книгите е рационална  и много израства след първа книга, става много зряла и готова да защитава приятелите си на всяка цена, определено си я защитавам  Naughty Crossing Arms
Аз съм чела само първа, така че няма да споря, но дано е както казваш Simple Smile

# 680
По tv.com от 4.11.2009 започна гласуване за най-добър сериал, Вампирските девници също са номинирани за най-добър нов сериал, но засега доста изостават, затова нека и ние им ударим едно рамо, гласуването е без регистрация и може да се гласува колкото пъти искаш.  Peace
http://www.tv.com/bestof2009/#p4

# 681
По tv.com от 4.11.2009 започна гласуване за най-добър сериал, Вампирските девници също са номинирани за най-добър нов сериал, но засега доста изостават, затова нека и ние им ударим едно рамо, гласуването е без регистрация и може да се гласува колкото пъти искаш.  Peace
http://www.tv.com/bestof2009/#p4

ааа не е честно ., Дневниците са едва на 7%  Cry

Извинявам се , че пиша по-рядко но тези дни за нищо не ми остава време, а да се похваля и аз започнах да чета книгите   jumpuu Hug Hug

# 682
, а да се похваля и аз започнах да чета книгите   jumpuu Hug Hug

И какви са ти впечатленията , харесват ли ти , до къде си стигнала .... сподели повече   Simple Smile Hug

# 683
, а да се похваля и аз започнах да чета книгите   jumpuu Hug Hug

И какви са ти впечатленията , харесват ли ти , до къде си стигнала .... сподели повече   Simple Smile Hug

вече съм на втората книга, 13 глава.. добре ,че има фен преводи.

Наистина нямат много общо със сериала , но са завладяващи , всяка нова глава е по интересна от предната , определено ще ги прочета всичките  Grinning Grinning Hug

# 684
Ех, защо са само 7 % учудвам се newsm78 newsm78

# 685
Гласувах!
Как може само 7 % наистина...  newsm78

# 686

Странно но и в категорията, в която се състезава "Истинска кръв", също е с никък вот!

Трайкова мобилизирай се  Mr. Green

# 687
О,аз отдавна гласувах и за двата сериала.След малко ще опитам пак(за да е съвсем честен вота естествено  Mr. Green)

# 688
О,аз отдавна гласувах и за двата сериала.След малко ще опитам пак(за да е съвсем честен вота естествено  Mr. Green)

И аз пуснах по един глас и за двата, че "Истинска кръв" си стоеше самотна в категорията си и не се сдържах cry newsm18 newsm18

# 689

И аз пуснах по един глас и за двата, че "Истинска кръв" си стоеше самотна в категорията си и не се сдържах cry newsm18 newsm18

Оценявам го,да знаеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт